Niet intrappen!! Het is geen echt goud en het zijn geen echte historische munten. Ze versturen goud als 999 puurheid maar uit controlle blijkt het 989 te zijn. Oh en niet bang zijn voor de incasso... Vis mer
Selskapet har svart
Afspraken en verzending worden goed nagekomen Wordt netjes verzonden zodat je munten niet beschadigd raken. Wel vindt ik dat als er bij een advertentie staat " gratis" duidelijker aangegeven kan wor... Vis mer
Selskapet har svart
Schandalig, een munt besteld. Deze zou gratis zijn, nu hebben ze mij blijkbaar op een lijst gezet en blijf ik die munten opgestuurd krijgen. Ik wil ze helemaal niet en de klantenservice is erg lastig.... Vis mer
Selskapet har svart
Prima service. Enige nadeel is dat met 1 item ook anderen uit de collect automatisch worden nagezonden. Moet je eerst 1 terugsturen en dan pas stopt dit proces. Dat zou wel aangepast mogen worden.
Selskapet har svart
Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland.
Postbus 30339, 1303 AH, Almere, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leveringen keurig op tijd en goed verpakt, geen enkele klacht over AMK, heb tot op heden alleen maar positieve ervaringen.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ze blijven maar munten sturen.
Al 3 x opgezegd maar geen kans.
Volgende pakje is al onderweg.
Ik ga mijn rechtsbijstand maar inschakelen , wat voor een ZIEK bedrijf is dit !!!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Had ik maar eerder gekeken naar deze reviews voor ik had besteld. Mijn bestelling is gewoon niet aangekomen en ze zijn NIET bereikbaar. Ik vraag mij nu oprecht af of ze überhaupt iets hadden opgestuurd!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Volgens mij de reinste oplichting.
Zilver, nee dus zeer dun laagje verzilverd.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Na een eenmalige bestelling via een -advertentie ontving ik betalingsherinneringen voor bestellingen die ik nooit heb geplaatst. Contact opnemen bleek zeer moeilijk: e-mails bleven onbeantwoord en het telefoonnummer was niet bereikbaar en daarna zelfs van website verwijderd.
Op verzoek van het bedrijf heb ik alle ontvangen munten inclusief certificaten volledig geretourneerd (bewijs aanwezig). Desondanks bleven aanmaningen volgen en is het door mij betaalde bedrag niet teruggestort.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Als u zin heeft om opgelicht te worden, dan bent u bij het juiste adres. U kunt nadat u opgelicht bent aangifte doen bij de politie, maar ook hen zullen u zsm afpoeieren. Dus, wilt u graag van uw geld af en de "heer" knol zijn zak vullen en er niets voor terugkrijgen. Meld u dan als de gesmeerde bliksem aan bij dit smerige, vieze zooitje oplichters.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Precies meegemaakt wat iedereen zo'n beetje schrijft. Ik had de 80 jaar herdenkingsmunt besteld. En nu wordt er elke keer een of andere herdenkingsmunt toegestuurd. Zojuist een e-mail naar klantenservice @munt.nl gestuurd om mij uit hun lijst te verwijderen met daarbij een bevesting terug te sturen. Nou ben benieuwd. Als ik de reacties zo lees, dan is er niet veel hoop op een reactie.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
AMK verstuurt steeds munten zonder te bestellen en als je ze met moeite terugstuurt, duurt veel te lang om je geld terug te storten.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Had voor de tachste verjaardag van mijn man de munt besteld van 80 jaar bevrijding en daarna meteen mailbrieven opgezegd daarna toch weer een pakje ontvangen en meteen ongeopend terug gestuurd moest.nog 8.25€ betalen en foto van opgestuurd toen kreeg ik de rekening echt iritant nu al dreigen met aanmaning

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Een grotere oplichtersbende is er niet.
Sturen na een eerste lokkertje ongevraagd munten. Alles teruggestuurd, maar een half jaar later een aanmaning.
Ze gokken er natuurlijk op dat mensen betalen om van de dreigementen af te zijn. Schandalig.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Je zit aan een abonnement vast wat niet duidelijk is. Na opzeggen krijg je niet een bericht of instructies om de munt waar je niet om gevraagd hebt terug te sturen, maar factuur versturen.
Nog eens gemaild met verzoek om munt terug te laten sturen want ik ga die factuur niet betalen.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Heb ooit drie oorlogs herdenking munten besteld en betaald .. daarna kreeg ik een munt die ik niet besteld heb en gelijk terug gestuurd en sinds mei 2025 krijg ik aanmaningen dat ik moet betalen …. Word nu beetje vervelend

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Hoe kom in hier vanaf? De mail in hun bandje klopt niet

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Begin dit jaar de gratis 80 jaar vrijheidsmunt besteld tegen verzendkosten van 3,95 euro. Netjes ontvangen en betaalt. Maanden later ontvang ik ongevraagd een brievenbuspakketje, via Post.NL . Daarna heb ik een e-mail gestuurd met de melding dat ze me geen ongeordende munten meer sturen met een prijs van 33,90 euro. Helaas hebben ze me een maand later weer gestuurd. Ik vraag me af wanneer ze hiermee stoppen en ik wil geen rekeningen betalen voor wat ik niet heb besteld.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Oplichters! Na 1 bestelling zit je ongevraagd aan een abbonement vast! Pas op!!!!!

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Bizar bedrijf, dus daarom heb ik een facebook groep gemaakt: Amsterdam.munt kantoor.klanten.helaas
Inclusief punten, het lijkt mij verstandig om ons te verenigen en deze malafide organisatie ons niet te laten pesten.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Ze geven gewoon gratis zilveren munten weg, en geven veel korting als er korting is

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Wat een ^!!%^%^ bedrijf... buitenom dat ze ongevraagd munten blijven sturen terwijl je 1 vrijheids munt besteld.. sturen ze je ook nog een aanmaning terwijl je de andere munten terug hebt gestuurd.. heb ze gemailt: ik betaal NIKS!
nu las ik op zakenkrant dat ze het logo misbruiken van de vrijheid uitgifte... waarom doet de politie hier niks aan! Vooral oudere zullen opgelicht worden en vast blijven zitten aan ongevraagde abonnementen... met nep munten? Ongelofelijk hoe "geoorloofd " het oplichten is..

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Begin dit jaar de gratis 80 jaar vrijheidsmunt besteld tegen verzendkosten van 3,95 euro. Netjes ontvangen en betaalt. Maanden later ontvang ik ongevraagd een brievenbuspakketje, via Post.NL . Per direct retour gestuurd. Weer maanden later ontvang ik ineens een herinnering van een openstaande nota. Deze gaat over een munt die ik nooit heb besteld/ontvangen. Inmiddels is er een lange correspondentie ontstaan met Jeanine van de klantenservice AMK. Die schijnt het ook maar niet te snappen, dus ik heb inmiddels een incassobureau aan mijn adres. En Jeanine, die blijft me wekelijks doodleuk mailen dat ik moet betalen, of de "niet bestelde/ontvangen" munt retourneren. Dan ben ik van haar af. Nou Jeanine van de klantenservice AMK. We zien elkaar wel in de rechtbank. Wat een nare energie vretende organisatie, dat AMK. Je wordt er doodmoe van.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Een evaluatie van alle onderstaande reviews geeft aan dat AMK bewust klanten misleid en ze iets opsturen wat ze niet besteld hebben. AMK kan wel menen dat als je na een introductie bestelling daarna automatisch vervolgzendingen dient te accepteren die gelijk 4-5 zo prijzig zijn en je voor het retourneren zelf als klant moet betalen. Nergens in de wet staat dat je als klant deze verplichting hebt. Iets wat je niet bestelt is gratis en zonder verplichting. ACM zou dit bedrijf moeten laten schorsen en/of een giga boete moeten opleggen. Wat AMK ook niet doet is bij de introductie aangeeft hoe groot een serie is en tegen welke vervolgprijs. Is ook niet op te vragen. Wettelijk gezien is dit klant misleidend en oplichting. Maar zo zit dit hele bedrijf in elkaar. Nooit meer iets bij ze kopen en via elk media ze aanduiden als oplichters.

Svar fra Amsterdams MuntKantoor
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.