Heb een TwistCore Pro | Waist training disc gekocht maar hij werkt niet goed.heb al meerdere malen een mail gestuurd maar krijg geen antwoord meer. Eerst reageerde ze mog wel maar nadat hij helemaal n... Vis mer
Aguni
Se hva andre synes
Update: uiteindelijk gevonden en de trui zelf is mooi. Geweldig idee voor vaderdag. Nu nog steeds niet ontvangen. Weken gewacht, meerdere keren gemaild. Volgens Aguni vorige week bij een “buur” be... Vis mer
Teleurstellende ervaring – slechte kwaliteit en geen reactie op klacht Ik heb een T-shirt besteld bij Gundi met een eigen ontwerp. Op de website zag de bedrukking er mooi en subtiel uit, maa... Vis mer
Doen alsof ze zelf producten personaliseren, komt gewoon van Ali of iets vergelijkbaars. Zending komt of niet binnen of over maanden, zeker niet binnen de Max van 8 dagen die ze noemen. Tip voor ieder... Vis mer
Ik heb 30 december 2024 mijn bestelling…
Ik heb 30 december 2024 mijn bestelling geplaatst. 31 december kreeg ik een mailtje dat het verzonden was. Maar heb nog steeds niks ontvangen. Dus ook mijn geld kwijt dus . Heb ze ook al gechat maar hier zeiden ze dat een mail moest sturen en dan zou ik wel bericht ontvangen. Nee hoor nog geen mail gezien. Wat is dit voor een bedrijf. Groot geldklopperij. Zal niemand dit bedrijf aanbevelen. Diep triest geval is dit.
Mijn bestelling komt niet
Mijn bestelling komt niet, mail wordt niet op gereageerd. Opgelicht dus!
Oplichters
Oplichters. En ze doen er helemaal niets aan als dropshipper. Ver van weg blijven!
Klantenservice voor verbetering vatbaar
Ik bestelde hier een 16TB USB stick. Ik had beter marktonderzoek moeten doen want er wordt al wel eens fraude gepleegd met USB sticks. Men programmeert er een aanpassing in zodat je computer denkt dat de USB stick veel meer kan opslaan dan in werkelijkheid. Dit was ook het geval met deze.
Toen ik mijn USB steek toe kreeg, bleek die door geen enkel systeem gedetecteerd te worden, noch kon ik deze formateren. Een defect aparaat dus.
Uiteindelijk heeft aguni.nl mijn geld terug betaald, maar initiële communicatie verdween in een zwart gat. Een online winkel dient ook klantenservice te bieden, anders geeft de eigenaar de indruk niet betrouwbaar te zijn. Onderzoek van producten alvorens aan te bieden aan klanten, lijkt ook geen overbodige luxe, al heeft de klant zelf hier ook een aandeel in natuurlijk.
Ik heb een twistcore besteld bij aguni.
Ik heb een twistcore besteld bij aguni.
Ze zeggen 1tot 3 werkdagen levering .
Ik zit al drie weken te wachten .
€ 27,90 over de balk gegooid.
Ik heb Ze een e mail gestuurd , een telefoonnummer hebben ze niet .
Ik ben gewoon opgelicht
Een 16TB USB stick ontvangen
Een 16TB USB stick ontvangen. Dit is pure misleiding en oplichterij van de zuiverste vorm. Ze weten dat de stick nooit deze capaciteit kan hebben. Er is gesleuteld met de metadata op de USB waardoor het lijkt alsof de capaciteit 16TB is. Probeer er maar een filmpje van 40 gig op te zetten en je weet beter. Verder wordt de schijf niet herkend als je opgeslagen files probeert in te lezen op bijv. de PC. Retourneerprocedure naar China op eigen kosten is ook pure Scam.
Nog een slechte review van mij.
Ik plaats er nog 1 want ik vind dat een bedrijf als dit niet meer zou mogen bestaan.
Spullen verkopen wat gewoon neppe zooi is.
Heb ik eindelijk die 16TB usb stick binnen, waarvan op de site van Aguni staat dat deze over usb 3.1 beschikt en daardoor werkt met een Xbox,
Vergeet het maar.
Kan er niks mee en zelfs mijn computer moet hem niet. 45 euro die ik net zo goed in de vijver kon gooien.
Als je er 1 TB aan data op zet dan doet die rot stick het geen eens meer.
Als ik had geweten dat het een USB stick van AliExpress zou zijn dan had ik hem daar wel besteld voor €2 euro.
Vuile oplichters.
LET OP: DROPSHIPPER
LET OP: DROPSHIPPER
Maakt gebruik van nepreviews om goed uit te zien. Dit is niet oke. Daarnaast dienen Nederlandse webshops een adres op hun webshop te zetten. Hier blijkt het verzend- en retouradres in China te zitten. Misleidend.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.