Heb een TwistCore Pro | Waist training disc gekocht maar hij werkt niet goed.heb al meerdere malen een mail gestuurd maar krijg geen antwoord meer. Eerst reageerde ze mog wel maar nadat hij helemaal n... Vis mer
Aguni
Se hva andre synes
Update: uiteindelijk gevonden en de trui zelf is mooi. Geweldig idee voor vaderdag. Nu nog steeds niet ontvangen. Weken gewacht, meerdere keren gemaild. Volgens Aguni vorige week bij een “buur” be... Vis mer
Teleurstellende ervaring – slechte kwaliteit en geen reactie op klacht Ik heb een T-shirt besteld bij Gundi met een eigen ontwerp. Op de website zag de bedrukking er mooi en subtiel uit, maa... Vis mer
Helaas opgelicht door deze partij
Helaas opgelicht door deze partij, wat naar dat dit nog kan:(! Op 29 mei een gepersonaliseerde trui besteld voor vaderdag en nog niets ontvangen. Erg teleurgesteld!
Zojuist aangifte gedaan van online oplichting bij de politie.
Helaas heb ik niet eerst gekeken naar…
Helaas heb ik niet eerst gekeken naar de reviews van deze webshop want ook ik heb me product nooit ontvangen!
Misleiding / oplichting / AliExpress
Doen alsof ze zelf producten personaliseren, komt gewoon van Ali of iets vergelijkbaars. Zending komt of niet binnen of over maanden, zeker niet binnen de Max van 8 dagen die ze noemen. Tip voor iedereen die bewust op de advertentie heeft gereageerd ivm vaderdag; als het nog niet binnen is is het nakomen voor hen onmogelijk, je kunt dus je geld terug vorderen.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET. Na 15 dagen nog niet verstuurd en ligt het nog in China €75 zo weg gegooid. Helaas niks binnen voor vaderdag en de klantenservice is ruk !!! Zelfde e-mails geen duidelijkheid.
* ondertussen na 5 weken binnen gekregen. Foto lijkt totaaaal niet op wat ik binnen heb gekregen 😡. Uiteraard beantwoorden ze geen klachten. Ik ga hier zeker achter aan.
Trap er niet in!!
Helaas er ook in getrapt. Leuke trui voor vaderdag besteld… dacht ik… 5 juni kreeg ik ineens een track en trace. Sindsdien ligt hij ergens in China… En dan net alsof doen alsof ze een Nederlands bedrijf zijn. Ben zo stom geweest dat ik niet eerder hier heb gekeken. Doei 55 euro… Ga ook aangifte doen!
One star is too much !!
One star is too much !!!
Dropshippers!!!
Now reading similar reviews, I know I’m not the only one dealing with this.
Ordered a gift for Father’s Day, received a tracking number from china, no update since 2nd June.
Trying to contact customer service is useless since they just copy and paste the same message.
Well I learned my lesson, sadly at the expense of a Father’s Day gift
Oplichter
Niks ontvangen. Reageren niet op berichten. Ik heb aangifte gedaan
wacht al 2 weken en niks ontvangen
wacht al 2 weken en niks ontvangen. ook geen mail met track en trace....
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel! Een chatbox wat al dagen in onderhoud is, een klantenservice die niet normaal fatsoenlijk reageert, een bestelling wat inmiddels al 11 dagen in China ligt en maar niet verder komt.....
Weggegooid geld!! Oplichters!! En dit kan gewoon doorgaan???
Nooit mijn bestelling ontvangen en zijn…
Nooit mijn bestelling ontvangen en zijn nergens te bereiken. Had nooit gedacht hier in te trappen...Helaas is dit wel gebeurd. ALSJEBLIEFT MENSEN LEES EERST GOED.
Wauw ik voel me ook zo dom
Wauw ik voel me ook zo dom. Ik had bij het plaatsen van mijn bestelling al een onderbuikgevoel, maar het was zo’nn leuk cadeau voor de eerste vaderdag van mijn vriend. Ik heb al meer dan 2 weken geleden besteld. En zie maar geen update. Met het bedrijf contact opnemen lukt ook niet. Ik krijg steeds hetzelfde mailtje terug. Niks Nederlands aan dit bedrijf en de 6-8 dagen levertijd die ze beloven is dus klink klare onzin. Als ik het niet op tijd heb voor vaderdag ga ik toch echt stappen ondernemen. Voor zo ver ik nu kan beoordelen zijn dit gewoon ordinaire scammers.
Dropshipping
Dropshipping. Idem voor vaderdag, ik dacht ook een Nederlands bedrijf. Bij mijn vraag wanneer ik de bestelling kon verwachten geen antwoord gehad …
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN!
Dit is een dropshipper. Ik dacht iets voor vaderdag te kopen ( wat uit Nederland zou komen ) NOT! Het ligt nu onderhand al 8 dagen op de luchthaven van China. Normaal check ik altijd alle sites maar mijn dochter had dit doorgestuurd en vond dit een leuk cadeau om te geven. Dankjewel Aguni voor de grootte teleurstelling van mij dochter, ik hoop dat jullie jezelf aan kunnen blijven kijken in de spiegel. Maak geen beloftes als je ze niet na kan komen! Als ik het niet binnen krijg weet dat de rechtsbijstand ingeschakeld gaat worden.
Ordinaire dropshipper
Bestelling geplaatst voor Vaderdag, maar kwam maar niet binnen. Toen kwam ik erachter dat het gewoon een ordinaire dropshipper is. Mijn pakket moet ineens uit China komen. Beetje stom van mij, maar als je naar de website kijkt is het al onbetrouwbaar. Geen contactgegevens, geen Nederlands adres of mailadres. Nergens informatie over invoerkosten etc. Ik heb meerdere mails gestuurd dat ik mijn bestelling wil annuleren (e-mailadres staat in de verzendbevestiging) en de chat op de website gecontacteerd: geen reactie.
@aguni ik wil graag mijn geld terug + eventuele invoerkosten.
Oplichters
Helaas, in de haast via deze site besteld. Dacht iets unieks te hebben, maar een simpele zoektocht op AliExpress had mij meer gebracht. Klantenservice van niets, neppe recensies die zogenaamd goed geholpen zijn of telefonisch contact hebben gehad. Sterk verhaal, daar dat er nergens een nummer vermeld wordt.
Kortom, even verder zoeken op Ali en je bent al snel veel meer tevreden dan nu..
Aangifte gedaan vanwege oplichting en niet nakomen afspraken.
Niet intrappen!! Chinees bedrijf, je krijgt niets!!
5 mei een bestelling gedaan in "Amsterdam" en betaald. 3 dagen niets, nu is de bestelling al 5 dagen bij de luchthaven in China. Trap er niet in, geld kwijt en de klantenservice chat wordt altijd geüpdatet
Ik heb een nep Fossil horlogering…
Ik heb een nep Fossil horlogering ontvangen. Heeft er denk ik nog niet de buurt gelegen.
Ding van Ali of temu. Koop je daar voor nog 3 euro. Was er nu 40 euro aan kwijt
Allemaal dikke nep.
Contact is alleen per mail nodig maar je krijgt alleen antwoord dat je nog even geduld moet hebben.
Retouren kan volgens de website binnen 30 dagen maar hiervoor moet je retourformulier downloaden wat dus niet lukt.
De chatbox is al dagen lang in onderhoud waardoor je daar dus ook geen vragen beantwoord krijgt.
Mensen trap er aub niet in!! Pure misleiding en oplichting!!
Correcte afhandeling
Ik bestelde en betaalde op 31 januari 2025 bij Aguni een product. Het heeft lang geduurd, maar de bestelling werd correct afgeleverd.
Sjaal die je in de kou laat staan
Ik was al gewaarschuwd door dit bericht van Aguni: "Door onvoorziene omstandigheden bedraagt de levertijd tussen de 6-8 werkdagen", maar de verwarmbare sjaal werd 2 weken later door DHL in verpakking bezorgd. Trouwens de gebruiksaanwijzing lijkt ook nergens op. Herhaaldelijk de sjaal opgeladen, maar die laat ons 'in de kou staan'. Dit 'grapje' kost me nog net niet 'de kop': 23,90 euro. Maar toch.
Dimbaar lampje besteld voor €37
Dimbaar lampje besteld voor €37. "Alleen vandaag"stond er.
"Alleen vandaag" staat er een week later nog...
Bij Temu zelfde lampje voor €11 gekocht.
Gemaild, maar nog steeds geen antwoord..
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.