Zeer slechte service bij retour vh pakket. Heb t pakket nooit ontvangen - dankzij DHL (retour ivm beschadiging) , had 3 regenpakken besteld, maar zit nu 4 weken later nog steeds te wachten op mijn gel... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Ben erg blij met de 'Trench Coat Long Regenjas Urban Outdoor Dames Army Green' die net bezorgd is. Perfecte maat (medium is medium, mouwen perfecte lengte, dwz niet te kort, goeie capuchon etc), mooi... Vis mer
Door de verhuizing van AGU van Alkmaar naar Amsterdam, verliep de levering wat stroever dan normaal. Bestelling werd als gevolg hiervan zonder bericht vooraf, in delen geleverd. Maar alles alsn... Vis mer
Great online shop, very good quality of the articles. Price-performance highly recommended and an incredibly fast shipping. Only the size chart does not necessarily match the product. I had one size... Vis mer
Elke fietstocht vraagt om de juiste kleding of tassen. Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. Zorgvuldig ontwikkeld van hoogwaardige materialen. Of het nu om fiets- of regenkleding gaat, of om lichtgewicht fietstassen, AGU stuurt elke fietser met een goed gevoel op pad. Onder alle omstandigheden. Designed to feel good!
Disketteweg 53, 1033NW, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ich habe über einen Händler einen AGU-Helm gekauft, den ich wirklich super finde. Leider ist das "Verstellrad" einfach abgefallen und verloren gegangen; der Helm lässt sich also in der Größe nicht mehr verstellen.
AGU wirbt auf seiner Webseite mit einer 3 Jahres Garantie direkt für Endkunden lt. Garantiebedingungen Man soll dafür AGU direkt kontaktieren; das habe ich gemacht. 10 Emails mit einer "Melanie" später und mir wird immer wieder nur entgegnet, dass ich mich bitte an den Händler wenden soll. Auf meinen Hinweis hin, dass Garantie und Gewährleistung zwei verschiedene Dinge sind, habe ich einen ChatGPT-Auszug zurückerhalten, in dem steht, dass die Gewährleistung über den Händler abgewickelt wird (ja achnee, vielen Dank für diese Info). Mein Hinweis, dass online mit einer Endkunden-Garantie geworben wird, wird einfach ignoriert. Die Garantie gibt es also als Werbemaßnahme Online, aber wehe, es geht wirklich etwas kaputt.
Ich habe mich bezüglich meines Garantieantrages nun an die Universalschlichtungsstelle des Bundes
Zentrum für Schlichtung gewandt, und gleichzeitig einen Antrag bei der Wettbewerbszentrale eingereicht, da das Unternehmen mit einer nicht-existenten Garantie öffentlichkeitswirksam wirbt. Es ist ein Unding, dass Hersteller mit einer Garantie werben, die nur auf dem Papier existiert.
Besonders enttäuschend ist, dass es hier nur um ein kleines Plastikzahnrad an einem 35€-Helm geht. Ich habe lediglich darum gebeten, ein Ersatzteil zugeschickt zu bekommen. Stattdessen macht sich AGU mit dieser Haltung unnötig lächerlich und der Kundenservice kann nicht einmal die Begriffe "Garantie" und "Gewährleistung" auseinanderhalten.

Svar fra AGU
Am 23.10. habe ich eine Jacke und ein Paar Handschuhe in je zwei Größen bestellt, je eine davon behalten und die jeweils andere unmittelbar nach Erhalt als Retoure zurückgesandt. Dafür habe ich ordnungsgemäß die Teil-Retoure im AGU-System angemeldet und mit dem erhaltenen Retourenaufkleber zurückgeschickt. Laut Hermes Tracking-Nummer und Sendungsverlauf ging die Retoure am 5.11.24 bei AGU ein. Trotz mehrfacher Nachfragen wird die Retoure nicht ausbezahlt (seit über 2 Monaten). Nach wochenlanger Funkstille wird nun darauf verwiesen, dass der Papier-Beleg der Post benötigt wird und der Hermes Sendungsverlauf und Trackingnummer nicht ausreichen. Dieser Beleg liegt mir aber nicht mehr vor, seit Hermes im Tracking erfolgreiche Lieferung gemeldet hatte. Das Beharren hierauf stellt für mich eine äußerst fragwürdige Geschäftspraxis dar, da AGU sämtliche Informationen und Dokumentationen der Retoure auch ohne das Papierzettelchen vorliegen. Es ist damit offensichtlich, dass es sich um ein gezieltes Vorgehen zu handeln scheint, mit dem die Auszahlung ausstehender Retouren vermieden werden soll.
Ich bin davon doch einigermaßen schockiert, da ich selbst mehrere AGU Artikel besitze und diese immer gerne getragen hatte und AGU bislang für einen vertrauenswürdigen Hersteller / Händler gehalten hatte.
Etwas vergleichbares ist mir in vielen Jahren noch bei keinem anderen Online-Händler passiert.

Svar fra AGU
November 2024 handschoenen besteld volgens maatvoering, maar waren te klein.
Dat kan gebeuren, geen probleem.
Heb ze retour gestuurd maar tot op heden nog geen geld terug.
Via mail reageert Agu traag dus maar even gebeld.
Het zou opgepakt worden.
Ik bestel in ieder geval niets meer bij Agu.
Nu vier dagen verder, nog steeds geen geld terug terwijl ze dit toegezegd hadden.
Het is kerstavond, blijkbaar heeft Agu het geld hard nodig, nog steeds niets terug gestort.
Ik sluit dit hoofdstuk af, hoop dat ze blij zijn met mijn €60,--.
Als reactie op Agu wil ik nog zeggen dat ik direct gebeld heb en een mail heb gestuurd met de missende factuur.
Dit was geen probleem en het zou opgepakt worden.
Ook heb ik later nog, op verzoek van Agu, het verzendbewijs van PostNL gestuurd.
Ik heb nog niets terug gestort gekregen maar ik zal het eerlijk vermelden als dit wel het geval is.
Dus als dit mijn laatste reactie is geweest dan is het niet opgelost en ben ik mijn geld kwijt.
8 januari, ze hebben woord gehouden en heb vandaag de €60,-- op mijn rekening ontvangen.
Eind goed al goed.

Svar fra AGU
Bieten erst die Reparatur an und 1 Email später wird gesagt, dass es nur der Reißverschluss sei, der defekt ist, und man sich diesen selber reparieren lassen soll. Und übersehen, dass 2 Defekt reklamiert wurden. Neben kaputtem Reisverschluss sind ebenso Nähte aufgerissen.

Svar fra AGU
Had mij aangemeld op de nieuwsbrief om ook zo 10 euro korting te ontvangen. De kortingscode kreeg ik niet gelijk in de mail. Een dag later bestelde ik toch maar de fietsbroek die ik nodig had. Een uur na mijn bestelling kreeg ik alsnog de kortingscode in mijn mail. Een mailtje naar de klantenservice van Agu en ze verrekenden de korting alsnog. Top! Fietsbroek snel binnen en de korting wordt teruggestort.
Dure regenjas van agu gekocht,na half uur begon de regen erdoor heen te komen terwijl het niet eens hard regende. Agu belooft veel en de prijs is hoog genoeg om kwaliteit te verwachten. Aan de reactie's op de revieuws concludeer ik dat Agu niet meer doet dan steeds op dezelfde manier reageren en geen verantwoordelijkheid neemt.
Dus...jammer van mijn aankoop en een waarschuwing voor anderen.

Svar fra AGU
Ik heb de voorbije maand twee grote bestellingen gedaan bij AGU, en heb uit die bestellingen telkens één item terug moeten sturen (van België naar Nederland) omdat het niet paste. De service verliep telkens vlekkeloos, van a tot z. De klantendienst heeft me ook bijzonder goed geholpen met wasadvies voor mijn regenpak - dat zijn werk precies doet zoals het moet. Ik heb voor AGU alleen lof neer te schrijven.
Betrüger. Tut mir leid, keine andere Bewertung möglich. Vor 3 1/2 Monaten Radshirt zurückgesandt, bisher keine Rückerstattung trotz x-facher Kontaktaufnahme. Wirklich eine Schweinerei.

Svar fra AGU
Na overleg met Agu, heeft Agu het probleem nu opgelost en een andere shirt gestuurd.
Levenslang gebruik ik al Agu sportkleding en n.a.v. van ons overleg en het goed oplossen van de klacht, blijf ik geloven in de goede kwaliteit van Agu en wil hen niet afrekenen op één miskoop.
Thankx. Gr. Henk
Ik heb een Core Fietsshirt Essential Heren
Art.nr.: 45319200-002-07 - Kleur Variant Neon Yellow
Kledingmaat XXL besteld.
Nadat ik één keer in de motregen had gefietst zat het vol met modderspetters. Keurig volgens de wasvoorschriften van hun gewassen. Echter nadat het Shirt droog was bleef je de moddervlekken zien. Met Agu hierover contact gelegd en foto's gestuurd.
Krijg ik een heel epistel aan handwasvoorschriften die totaal afwijken van wat zij op hun site adviseren.
Gisteren weer in de motregen gefietst en weer heel veel modderspetters. Nadat 2 x gewassen, nog steeds alle vlekken te zien.
Weer foto's gezonden. Ook aangegeven dat ik dit nog nooit heb meegemaakt met fietskleding van Agu maar ook van andere merken zoals bijvoorbeeld Rogelli. Dat het volgens mij aan het gebruikte stof moet liggen.
Als antwoord krijg ik terug dat ik ze geen nieuwe shirt gaan sturen.
Zeer slechte service van Agu zelf.
Ik koop nooit weer rechtstreeks bij Agu.
Dealer hier in de buurt zei vanmiddag tegen mij---als je het bij mij gekocht had dan had je van mij een nieuwe gehad, want dit is echt geen goede kwaliteit.
Dit is een superslechte service van Agu.

Svar fra AGU
Snelle verzending en mooie producten! Tijdens een grote stortbui bleef ik droog met mijn regenjas.

Svar fra AGU
Kann die ganzen negativen Kommentare nicht verstehen. Alles super professionell, Geld kam immer zurück, ist halt eine Rücksendung ins Ausland. Max 10 Tage gedauert bis zur Rückzahlung. Alles top.

Svar fra AGU
Ik heb via zale online een winterjack gekocht de six6 polartec in maat L.
Dit jack krijg ik niet eens over mijn armen laat staan verder aan.
Normaal postuur 181 bij 76 kg ik heb nog nooit in mijn leven 64 jaar alreeds een grotere maat nodig gehad dan L zelfs soms M wat fietskleding betreft en ook wat normale kleding betreft.
Ok dus ik denk dit is wel heel klein.
Ik bestel eenzelfde maar dan maat XXL nooit gedacht daar nog eens in te groeien.
Wat schetst mijn verbazing ik kom erin maar dat is ook alles.
Bewegen onmogelijk.
Hoe zit het met jullie maatvoering en waarom wijkt deze enkele maten af van andere merken die mij allemaal perfect passen met maat L.
Gr Jack

Svar fra AGU
Achtung - sehr slechter Kundenservice! Ich musste 4 Monate auf die Rückerstattung von mangelhaften Waren warten! Ich habe direkt bei AGU.COM bestellt. Ich habe den Kundenservice mehrfach schriftlich und telefonisch kontaktiert....es gab nur die Standard-Antworte, dass ich noch gedulden muss.

Svar fra AGU
Gekocht agu go essential porray 5000.
Een regepak die niet waterdicht is. Zelfs een lichte bui houdt het niet tegen.
Echt een teleurstelling na 28 fan te zijn geweest van AGU procducten.
Echt een dure koop. Weggegooid geld.

Svar fra AGU
Mijn nieuwe regenpak Go, van agu is zo lek als een mandje. Op de verpakking en ook de website staat dat dit pak waterdicht is. Helaas gaat de eerste kleine bui er flink doorheen. Het wordt een natte vakantie, kleine en grote buien, het maakt niet uit, dit pak zorgt voor dagelijks natte kleren.
AGU antwoordt op mijn klacht:
Dat klopt, dit regenpak is niet helemaal waterdicht en slechts geschikt voor kleine buitjes, maar omdat u het gedragen heeft, kunnen we niet tot vergoeding overgaan

Bestellt hier nichts!
Die Trikots etc. Sind zwar ziemlich gut und Preis Leistung passt auch,
Aber der Service ist unterirdisch und sollte man etwas zurücksenden müssen Wartet man ewig auf seine Rückzahlung.
Nie Wieder
—————
Inzwischen über ein Monat vergangen , eine Woche nach der Bewertung.
Das Geld für die Retoure zurückzusenden haben sie bis jetzt noch nicht geschafft.
Auch nicht zu Antworten.
Aber hier schaffen sie es. Das spricht Bände.

Svar fra AGU
Absolut unseriöses Unternehmen, Ware bei Amazon bestellt. Ware war defekt. Verkäufer war AGU selbst! Kundensupport kontaktiert. Aussage war, sie sind nicht zuständig. Wer Bock auf defekte Ware und keinen Kundensupport hat, der kauft hier!
Sie als AGU sind selbst Seller! Ich habe über Ihre Firma bestellt! Ich bin selbst Amazon-Seller und lasse mich nicht mit ihrer Antwort abspeisen. Ihre öffentliche Rückmeldung zeigt mir gerade nur, dass sie sich dem Problem nicht annehmen wollen und mich für unwissend halten.

Svar fra AGU
Regenjas gekocht van AGU (stormbreaker)
Eerste beste buitje was ik zeiknat.
Ok prima dwr laag is waarschijnlijk niet goed, reactie AGU ja stuur maar op je krijgt je geld terug. Dat is prima, maar ik sta nat tijdens mijn fietsvakantie.
Ik zal niet verder uitbreiden hoe ze verder reageren, uitzonderlijk.

Svar fra AGU
Heb de tech commuter regenbroek gekocht (€140) en na enkele maanden houdt deze het geen 20 minuten meer droog bij wat regen. Vervolgens hierover op de site een (terecht) negatieve review geschreven, deze werd direct verwijderd. Reden genoeg dus om nooit meer iets van AGU aan te schaffen.

Svar fra AGU
Ware bestellt, bezahlt, direkt eine Rechnung erhalten und dann war Funkstille. Ich warte seit zwei Wochen, habe keine Benachrichtigung über den Versand der verfügbaren bestellten Artikel erhalten und auch auf meine Nachfrage per Mail kommt seit nunmehr 7 Tagen keine Antwort. Klare Empfehlung: Nicht dort bestellen!

Svar fra AGU
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.