Se hva andre synes
Had een bestelling geplaatst tijdens de Blackweek early acces. Het was even geduld hebben, omdat mijn bestelling uit pre-orders bestond ( had dat niet gezien) maar uiteindelijk hele fijne communicatie... Vis mer
First order placed said item was available, 10 days later informed me item was out of stock and only offered store credit (total bait and switch). Second order placed for two tshirts totaling $67 USD,... Vis mer
Mijn pakketje was helaas niet aangekomen door post nl, heb dit gemeld aan saint blanc. En heb super goed contact met hun gehad, ze reageren netjes en ze wil me zelfs nu al een nieuwe bestelling opstu... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
We all want to stand out, but we also want to wear basics at the same time. That’s what inspired us to design our collections. Made of the highest quality fabrics. Founded and designed by three close friends from Amsterdam who are active in the fashion & nightlife scenes. We are SAINT BLANC.
Kontaktopplysninger
Rhoneweg 30, 1043 AH, Nederland, Amsterdam, Nederland
- info@sntblnc.com
- sntblnc.com
Har svart på 4 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Alles makkelijk geregeld
Alles makkelijk geregeld, top kwaliteit
Top ervaring
Top ervaring! Helaas waren er problemen met de e-mail maar daarna professioneel opgelost.
Super service door Noa van Saint Blanc!
Super service door Noa van Saint Blanc!
Het item dat we in de sale hadden gekocht, bleek een drukfout te bevatten. Normaal gesproken kunnen sale-artikelen niet geretourneerd worden, zoals ook vooraf was aangegeven. Na het doorsturen van informatie en foto’s van de fout, kregen we echter de mogelijkheid om een nieuw T-shirt naar keuze uit te zoeken.
Het oorspronkelijke shirt mochten we houden—hopelijk gaan de vlekken er nog uit in de was, dan hebben we zelfs een extraatje!
De afhandeling was snel en de service uitstekend. Het is echt bijzonder dat mijn zoon een nieuw item mocht kiezen uit de volledige collectie. Zulke klantvriendelijkheid zie je tegenwoordig nog maar zelden.
Nogmaals hartelijk dank!
LET OP!
LET OP! Ze hebben kleine lettertjes. Als je een artikel terug wilt sturen omdat je het bijvoorbeeld niet past en dat artikel is in de sale dan krijg je je geld niet terug gestort maar krijg je "store credit" en moet je het alsnog bij hun uitgeven. Daarnaast zijn we al 18 dagen verder sinds ik me retour heb gestuurd en heb ik die store credit ook nooit ontvangen.
Snelle levering en top qualiteit
Snelle levering en vind de qualiteit van de kleding super! het voelt goed en stevig heb al een paar truien van Saint Blanc en ze blijven na een tijd nog steeds mooi! Ook de accessoires heb een tas en pet gebruik ze elke dag en nog steeds heel veel plezier van!🤩
Voor herhaling vatbaar
Hele goede kwaliteit kleding en mooie designs. Goede levering en duidelijke communicatie tijdens het leveren.
Top merk
Top merk, goede snelle levering en ook de community is erg goed geen spam maar interessante tips over nieuwe drops. Ik raad het zeker aan!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn items!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Saint Blanc! Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles soepel en professioneel. De communicatie vanuit het bedrijf is duidelijk, vriendelijk en snel, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, wat echt een pluspunt is.
Wat me ook erg positief verraste, is de levertijd. Mijn bestelling werd snel geleverd, zonder onnodige vertragingen. Dat geeft meteen vertrouwen in het bedrijf.
De items zelf zijn van prachtige kwaliteit en zien er precies zo uit als op de website, misschien zelfs nog mooier in het echt! Je merkt dat er aandacht is besteed aan zowel design als afwerking.
Kortom: een topervaring. Goede service, snelle levering en mooie producten. Ik ben super blij met mijn aankoop en ga hier zeker vaker bestellen!
Top site
Top site, alles gaat makkelijk, goeie sales, retour hoef je een mailtje te sturen en je pakket opsturen en het is gelukt
Erg fijne ervaring
Erg fijne ervaring, midden in de sale en met gratis bezorging werd het de volgende dag al bezorgd. Goede kwaliteit en een leuk merk, zeker een aanrader
Great!
The sweater feels heavy and sturdy, yet it’s very comfortable. I wear it almost every day.
Een muts gekocht
Een muts gekocht, blijkt totaal een ander borduursel te hebben in het echt. Gemaild, vervolgens geen mail terug na een week. Dit kan toch niet, producten op de site zetten en een totaal ander design sturen.
Slechte kwaliteit
Over het algemeen is het goed geregeld, alleen begon de hoodie die ik had besteld na 2 maanden echt al bizar te pillen wat echt zonde is als je er zoveel geld voor moet betalen en wat je niet verwacht van zo’n bedrijf
Very happy!
I ordered two caps and Im very satisfied with them. The fit is perfect.
Goede kwaliteit kleren
Goede kwaliteit kleren, alleen duurde de verzending langer dan verwacht kwam door de sale. Voor de rest een goede ervaring en goed contact gehad met de klantenservice.
Snel binnen
Ik had mijn pakketje in minder dan 24 uur binnen met alles erin en mooi ingepakt!
Customer Service very nice
Quick response and everything was handled immediately. Really well helped!
Een shirt ontvangen met een vlek
Een shirt ontvangen met een vlek. Mail gestuurd maar na bijna een week nogsteeds geen reactie. Wel snelle levering
T-Shirts
I ordered several T-shirts and I’m really happy with them. You can see the quality, and they feel great too. Perfect for simple but stylish days.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.