I made several purchases on their online shop, around 10, for a decent number of clothes. Usually clothes are good quality and in perfect condition, some are packaged / sealed, others in an open... Vis mer
Ho trovato il sito Otrium per caso. Ero molto titubante per le numerose recensioni negative che avevo letto ma ho effettuato egualmente l'acquisto. Il pacco è arrivato dopo 6 giorni dall'ordine; i pr... Vis mer
Ho acquistato su questo sito con un po di reticenza poiché le recensioni non sono eccelse e non saprei x quale motivo La mia esperienza di acquisto è molto più che soddisfacente la borsa coccinelle... Vis mer

We want all clothing produced to be worn. No new clothing in landfills. We partner with fashion brands to sell archive or older collections at irresistible prices. But Otrium is more than amazing fashion deals. We are smarter for your wardrobe.We are smarter for your wallet.We are smarter for your world. Up to 75% off fashion brands you love, every day.

Hundreds of designer outlets in one app
You can easily find archive fashion you love online and on our app. Scan the QR code to download the Otrium app!

Danzigerkade 16A, Amsterdam, Nederland
Ik probeer al een paar dagen mijn bestelling te retourneren maar dit schijnt maar niet te lukken.

Svar fra Otrium
Fiz a minha primeira compra de uns sapatos da Timberland no dia 4/6/2026 e recebi no dia 13/6/2026 sem nenhum problema. Os sapatos vieram impecáveis com a numeração correta. Fiquei bastante satisfeito, sem duvida que irei comprar novamente, pela primeira experiencia que tive ter sido boa recomendo a loja e dou 5 estralas.
Ik heb geen retouretiket ontvangen. Vervolgens kreeg ik geen antwoord (alleen een AI response) op mijn e-mail van 9 april, geen mogelijkheid contact te krijgen met klantenservice. Ik wil graag mijn bestelling retourneren dus ik wil graag contact met iemand die mij een retouretiket kan sturen.

Svar fra Otrium
Secondo acquisto: tutto perfetto! Spedizione nei tempi, prodotto conforme , prezzi competitivi
Usually clothes are good quality and in perfect condition, some are packaged / sealed, others in an open plastic bag.
I dealt with the support few times, but lately they answer just with an automated email stating that they have an exceptional amount of request and to be patient... well, after 5 days nobody took my email into consideration.
Moreover, they offer 60 days for return, BUT the way they calculated it, is not clear. For example, I tried to make return on day 58 from receiving goods, and the procedure was blocked by their system.
Last order:
COM-123607

Svar fra Otrium
I just received my first order from you, it is a Levi's jean 511 green, and I can tell you that it's one of the best purchases of my Levi's jeans until now. Get so happy for it. Thank you because you had it in your store.

ODE-768166
Ich warte noch immer auf die 25% Rabatt auf einen Pullover mit Mängeln.
Mir wurden die 25% von Oliver zugesagt, nun bekomme ich keine Antwort mehr auf die Mails… Ich hoffe das ich die25% noch erhalte!
Update:
Jetzt wurde mir bestätigt das ich 15,52€ zurück bekomme, nun werden davon aber noch 6,95€ Rückversand abgezogen!!!
Geht’s noch… ich hab den Pullover mit Mängel behalten und nicht zurückgeschickt!!! Nun bleiben mir 8,57€…
Ich bin echt sauer, das war das letzte Mal das ich dort bestellt habe!!!

Svar fra Otrium
Wat een slechte klantservice. Ik heb zo veel mails gestuurd en ik krijg alleen antwoord van AI. Het lukt mij gewoon niet met iemand te spreken en ik krijg mijn probleem niet opgelost.
Bijna bij iedere bestelling dat ik tot nu toe heb gedaan heb ik ergens probleem gehad. Nooit meer hier kopen…

Svar fra Otrium
Ik krijg ten eerste geen bevestiging mail oid van m’n bestelling bij otrium . Vervolgens wordt het wel bezorgd maar kan ik onmogelijk een retour label krijgen gezien ik geen mail ontvang . Ook niet bij aanmaken account . Waardeloos allemaal. Er is nul mogelijkheid om contact te krijgen en sowieso doe een retour label alvast bij de bestelling in . Echt boos ben ik

Svar fra Otrium
Habe einen Mexx Blazer bestellt, der unglaublich nach Kunststoff bzw. Chemie riecht. Möchte wissen, wo der gelagert war. Der Geruch ist weder durch tagelanges Lüften noch durch mehrfaches Besprühen mit Febreze zu beseitigen. Bleibt nur noch Reinigen, denn so kann man ihn nicht anziehen ohne dass einem übel wird.

Svar fra Otrium
Ik kan geen contact krijgen met de klantenservice, via meerdere kanalen geprobeerd. Email, gebeld en contactformulier, maar niks terug gehoord. Ik heb een probleem met mijn retourlabel te krijgen want ik heb geen toegang meer tot de mail, en heb hier hulp bij nodig.
Order nummer: OBE - 299462

Svar fra Otrium
Des marques et des prix parfois intéressants, Mais beaucoup de fausses tailles,
La livraison est payante et le retour payant. C'est pas abusé?

Svar fra Otrium
Fast delivery and great prices but I have serious concerns re the authenticity/ quality of 2 pairs Levi’s 712 I just bought. Exact same model / colour and my favourites but definitely poorer quality / thinner/ more stretchy and a papery Levi’s badge ( my others gave a leather patch label). Fit fine and will do as a throw on but will never buy Levi’s again from this store.

Svar fra Otrium
Echt leuke merken voor leuke prijzen ook nog. Mijn bestelde kleding was al 2 dagen later binnen.

Svar fra Otrium
Fake shop! No customer service! Never received the package and no customer service exist. Impossible to contact them

Svar fra Otrium
Returned my full order but received an incomplete refund — one item was completely overlooked on their end. Reached out to customer service multiple times with no response. There is no way to get in touch with them. I do not recommend this shop. Poor post-purchase support, refund errors, and zero accountability when things go wrong.

Svar fra Otrium
Totaal geen contact mogelijk om te kunnen retourneren. Reageren niet op contactformulier en telefonisch niet bereikbaar. Zelf maar via DHL een ticket gekocht. De retour is binnen en via Klarna gaan ze gewoon nog eens retourkosten incasseren. No way. Zorg dat jullie gewoon netjes voor de klant bereikbaar zijn.

Svar fra Otrium
Dei due capi acquistati e ricevuti, uno è completamente ingrigito è palesemente difettoso. Ho contattato più volte l’assistenza e, dopo un primo messaggio credo automatico in cui mi dicono di non aver ricevuto la foto inviata con la segnalazione di prodotto difettoso, non ho più avuto alcuna risposta.

Svar fra Otrium
I have ordered ballerinas in sale, I was happy about fast shipping, but the ballerinas have got visibly different shade of beige colour, impossible to wear… I have written the claim, but nobody has answered, even that they accept it… very sad about this, still hoping Otrium could solve this inconvenience to change my experience….
Hello, after my review here, the Otrium contacted me and resolved the problem to my satisfaction. I can recommend this eshop!