Anmeldelse av Doublepoint

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Levering niet zoals het hoort

Ik heb enige tijd geleden een subwoofer besteld bij doublepoint. Bestellen was makkelijk alleen de levering ging niet zo als het hoort. Bij de levertijd stond 1 dag en uiteindelijk na een week mijn pakket binnen. Helaas de verkeerde subwoofer binnen gekregen. Ik had het grotere broertje binnen gekregen welke 300 euro meer kost. Zo eerlijk als ik ben meld ik netjes dat ik een duurder model heb gekregen. Geen probleem zou de andere op gestuurd krijgen. Na veel bellen en veel zeuren weer een week moeten wachten. Het zou goed gemaakt worden maar nooit meer wat gehoord. Twee weken geleden wilde ik een paar buitenspeakers kopen en had ze 100 euro goedkoper gezien bij Amazon.nl ipv van 400 euro zijn ze bij Amazon 300. Een e-mail gestuurd naar doublepoint ook erbij verteld dat het de vorige keer niet zo lekker was gegaan maar tot op de dag van vandaag geen reactie meer gekregen. Heb ze een paar dagen later gekocht bij Amazon.

Update 30-08-2012

Doublepoint heeft contact met me opgenomen en heeft een compensatie aangeboden. De speakers heb ik helaas al elders besteld.

29. august 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring