zooplus.hr Anmeldelser 7

3,0

1. Dyrebutikk
  2. Dyrefôrbutikk
  3. Dyreutstyr

U zooplusu ćete naći (gotovo) sve - od hrane za pse, preko grebalica za mačke pa sve do hrane za divlje ptice i kaveza za glodavce. Upravo zbog velikog asortimana hrane i opreme s preko 8000 kvalitetnih proizvoda zooplus predstavlja jedinstvenu trgovi...

3,0

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Odlični!

Odlični!
Kupujem od njih već godinama. Felix mokru za mačke 120 pack i Purina One 6kg. Uvijek isprobam i neke nove konzervice, jer je uvijek nešto na akciji.
Često dobijem i poklončić.
Što se tiče cijena su najpovoljniji. Dostava je unutar tjedan dana.

12. juni 2026

Never again

I have tried several times to leave a review on their app, but they don’t approve it. I bought a pack of Felix cat food, 120 pouches (mixed). My cat vomited after every feeding. Since it was a mixed pack, I tried all four flavors, and it was the same every time. This food should be withdrawn from sale!!!

22. desember 2025

Absolutely unacceptable experience.

Absolutely unacceptable experience.

I reached out to this company several times and never received a single reply. They asked for my phone number, claiming I hadn’t provided it — I sent it to them within 30 seconds. After that, complete silence. No package, no response, nothing.

I waited like a fool, sent follow-up emails, and finally decided to go with their competition — who at least know how to communicate with customers.

Since they claim that customer feedback matters to them, they’ll get mine — everywhere I can leave a review. And yes, it’s a 1-star rating. They’ve more than earned it.

29. oktober 2025

Broken package

The package was completely broken but their customer support does not care.

3. desember 2021

Worst online pet food store that…

Worst online pet food store that exists. Prices are sometimes higher than in retail. They offer charity points but you cant give them to charity (which you cant even check if they actually do it) except if you buy overpriced products from them. Go support your local pet store. If you are a regular you can always make these owners of small stores listen to your needs. Zooplus is listening to their greed for profit over everything else.

9. desember 2020

Sramotna 'usluga', nikad vise!

Da mogu dala bih 0 ocjenu! Sramotna 'usluga'. Ne preporucujem da narucujete s ove stranice. Narucili smo transporter koji je dosao s neispravnim vratima. Putujemo vrlo skoro, a do njih se ne moze... Ali imaju vremena svako dva dana poslati mail da ce odgovoriti u sto kracem roku. Telefon ne postoji tako da ih se ne moze kontaktirati. Sramotna usluga u 21. stoljecu, pored tolike konkurencije.

3. august 2020