Eerder via een ander bedrijf de helft van het dak laten volleggen. Best wat problemen gehad en daarom gekozen voor een andere leverancier. Ze hebben tevens de storingen verholpen waar we last van hadd... Vis mer
Se hva andre synes
Kan hun service zeker aanraden. Daling in energiekosten is meteen zichtbaar. Installatie is goed verlopen, geen problemen gehad en gaan hard te werk.
Ik zou jullie graag nogmaals willen bedanken dat jullie zo snel konden komen om de installatie te installeren op het dak. Service staat bij jullie hoog in het vaandel.
Uitstekend zonnepanelen bedrijf dat vlot levert en ons prima heeft geadviseerd. Ze hebben echt verstand van zaken als je het mij vraagt. Dik tevreden
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Zonnepanelen Eindhoven is uw lokale expert op het gebied van duurzame energieoplossingen. Wij zijn een toegewijd team van professionals met een passie voor het verduurzamen van Eindhoven en omgeving door het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen. Ons doel is om u te helpen onafhankelijk te worden van traditionele energiebronnen, uw energierekening te verlagen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Bij Zonnepanelen Eindhoven begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Van het eerste advies en ontwerp tot de uiteindelijke installatie en nazorg, wij staan garant voor een zorgeloze ervaring. Onze experts gebruiken de nieuwste technologieën en de beste materialen om te zorgen voor optimale prestaties en maximale besparingen. Wij zijn trots op onze lokale betrokkenheid en streven ernaar een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Onze klantbeoordelingen getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en service. Kies voor Zonnepanelen Eindhoven en zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst. Uw investering in zonnepanelen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet.
Kontaktopplysninger
Kennedyplein 200, 5611 ZT, Eindhoven Noord Brabant, Nederland
- 403690482
- contact@zonnepaneleneindhoven.net
- zonnepaneleneindhoven.net
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
installatie duurde 1 dag
installatie duurde 1 dag, prima werk al stond er iemand in de weg steeds haha
Door het verslag weten wij precies wat…
Door het verslag weten wij precies wat er op het dak ligt
Geen vaag advies maar concrete uitleg…
Geen vaag advies maar concrete uitleg over solar in combinatie met de warmtepomp.
ze nam tijd om uit te leggen waarom dit…
ze nam tijd om uit te leggen waarom dit slimmer is dan alles op zuid
ik kon t aanpassen aan me situatie
ze legden uit wat ze controleerden…
ze legden uit wat ze controleerden zodat ik wist dat het goed zat
Ze gaven praktische tips hoe ik de…
Ze gaven praktische tips hoe ik de kosten kan drukken, mijn zus zei dat ze dat niet wist.
Zelfs Toen We Twijfelden, Bleef Hij Rustig
zelfs toen we twijfelden, bleef hij rustig en gaf eerlijke antwoorden
Vorige Week Geplaatst En Ze Gaven Vooraf
vorige week geplaatst en ze gaven vooraf een duidelijke vergelijking van merken
Op de website wil je een offerte…
Op de website wil je een offerte aanvragen, maar dan staat er dat je bij diverse zonnepanelen aanbieders offerte gaat aanvragen. Ook wanneer je belt, wordt er verwezen naar de website.
Bovendien klopt de postcode met de woonplaats niet.
Ik ga hierom niet met deze partij in zee
we hadden een baby die net sliep en ze…
we hadden een baby die net sliep en ze hielden daar echt rekening mee, geen boorgeluiden of geschreeuw
technisch verhaal werd helder en…
technisch verhaal werd helder en begrijpelijk, dat vond ik echt fijn
ik stelde een vraag over de installatie…
ik stelde een vraag over de installatie en kreeg direct een reactie
accu werkt goed met de zonnepanelen
Geen klachten over de zonnepanelen en…
Geen klachten over de zonnepanelen en die batterij functioneert goed
Helemaal top bedrijf voor zonnepanelen…
Helemaal top bedrijf voor zonnepanelen goede servies en kwalitijd!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.