Informasjon om virksomheten

4. Energiutstyr og -løsninger
  5. Varme- og kuldeentreprenør
  6. Solenergientreprenør

Skrevet av virksomheten

Alvalon is dé specialist in slimme verduurzaming. Wij combineren zonnepanelen, thuisbatterijen en (hybride) warmtepompen tot één renderend systeem. Geen standaardpakketten, maar eerlijk maatwerk op basis van uw verbruiksdata. Van technisch advies tot vakkundige installatie en subsidie-afhandeling. Wij ontzorgen u van A tot Z met één vast aanspreekpunt.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Deur verkoper

Deur verkoper.
Ik gaf aan dat we al hr++ hebben, gevel, dak en vloer geïsoleerd. En dat we voldoende daaraan hebben en dan nog doordrammen als ik zeg dat we geen interesse hebben. Lekker opdringerig

1. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enorm goed geholpen voor het vervangen…

Enorm goed geholpen voor het vervangen van mijn oude ramen door “Rijk”, hij hielp mij enorm goed met het aanvragen van de subsidie en is erg recht door zee. De installatie van de ramen in mijn oude kozijnen is goed verlopen!
Mvg Saskia,

5. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top ervaring met dit partij van begin…

Top ervaring met dit partij van begin tot einde goed uitgelegd wat voor isolatie ik nodig had en hele aardige mannen die al me vragen beantwoorden

22. februar 2026

Svar fra Alvalon

Wat ontzettend fijn om te horen, Jurriaan! Bedankt voor deze mooie woorden.

Het is precies waar we voor staan bij Alvalon: complexe techniek begrijpelijk maken en zorgen voor een prettig proces van begin tot eind. We zijn blij dat onze adviseurs al je vragen hebben kunnen beantwoorden en dat het resultaat bevalt.

Veel plezier van een comfortabeler en duurzamer huis!

Team Alvalon

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opdringerige deurverkopers

2 keer in 3 dagen tijd opdringerige deurverkopers van Alvalon aan de deur. Als je aangeeft geen interesse te hebben, krijg je gelijk een grote mond.

26. februar 2026

Beste Peter,

Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Waarschijnlijk is uw adres de eerste keer niet goed afgemeld in ons systeem, waardoor we per ongeluk nog een keer bij u aan de deur stonden. Dat u vervolgens na uw weigering onbeleefd te woord bent gestaan, is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor.

Bij Alvalon streven we er altijd naar om iedereen met respect en een glimlach te woord te staan, ook als er geen interesse is. Gelukkig hebben veel mensen dagelijks wél een positieve ervaring met onze adviseurs, maar bij u hebben we de plank helaas misgeslagen. Dit is niet de standaard die we onszelf opleggen en we gaan dit intern direct bespreken met het team.

Wij hebben uw adres inmiddels definitief uit ons systeem gehaald, zodat wij in de toekomst niet meer bij u aanbellen.

Ondanks deze valse start hopen we dat we u in de toekomst, mocht u ooit nog willen verduurzamen, wél op een positieve manier mogen verrassen. Bedankt voor uw feedback en nog een fijne dag gewenst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldig geholpen bij de aanschaf van…

Geweldig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe batterij systeem van growatt door mees de vries

15. januar 2026

Svar fra Alvalon

Bedankt voor de mooie woorden! Super dat Mees de Vries je zo goed heeft kunnen begeleiden bij de aanschaf van je Growatt batterijsysteem. Geniet van je aankoop!

Groeten, Avalon

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top hulp bij mijn verduurzaming

Vanaf eerste contact, tot plaatsing van de afgenomen producten, zeer professionele hulp en ondersteuning gekregen. Willen echt het beste voor jou, en denken op elk vlak met je mee, niet alleen voor hun eigen zak!

Wil je je woning verduurzamen, neem absoluut contact op met deze heren!

9. desember 2025

Svar fra Alvalon

Bedankt voor deze geweldige review Klaas-Jan! Veel plezier met de producten en bedankt voor het vertrouwen in 'de heren' van Avalon!

Dak isolatie laten plaatsen

Dak isolatie laten plaatsen, door beleefde en goede vakmensen. Alles netjes achter gelaten. Resultaat al na een dag merkbaar😃👍💪. TOP.

8. januar 2026

Svar fra Alvalon

Wat een energieke review, dankjewel! 😃 Geweldig om te horen dat je het verschil in comfort al na één dag merkt! Daar doen we het voor. We geven de complimenten over de netheid en beleefdheid graag door aan onze vakmensen. Geniet van je warme woning! 💪

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed verzorgd en bij vragen gelijk…

Goed verzorgd en bij vragen gelijk antwoord.
Erg aan te bevelen!

24. desember 2025

Svar fra Alvalon

Hartelijk dank! Dat u ons aanbeveelt is voor ons het mooiste compliment dat er is. We doen ons best om alles tot in de puntjes te verzorgen, dus goed om te lezen dat dit is gelukt. Veel plezier!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De ontzorging door Alvalonis wel héél…

De ontzorging door Alvalonis wel héél compleet!!
Onze woning is recent voorzien van spouwisolatie. Alle rompslomp qua subsidie en aannemerscontact werd ons uit handen genomen door Danilo, waardoor het geheel vlot en zonder tegenslagen werd uitgevoerd.
Ontzettend bedankt, Alvalon is echt een voorbeeld van hoe 't hoort: Ontzorging++ !!

22. desember 2025

Svar fra Alvalon

Wat een mooie woorden, bedankt! 'Ontzorging++' klinkt ons als muziek in de oren. Wij vinden dat verduurzamen makkelijk moet zijn, dus super om te horen dat Danilo al het regelwerk en de subsidie-aanvraag zo vlot voor jullie heeft kunnen regelen. We geven het compliment direct aan hem door. Geniet van de warmte (en de rust)!

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden met het advies op maat wat Alvalon aan ons heeft gegeven. Wij zullen hun aanraden!

31. oktober 2025

Svar fra Alvalon

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en deze prachtige 5-sterren review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zijn vooral blij dat u ons "advies op maat" noemt. Dat is precies waar Alvalon voor staat: geen standaardoplossing, maar een eerlijk en onafhankelijk plan dat écht bij uw unieke situatie past.

De aanbeveling stellen wij enorm op prijs. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer voor u klaar.

Met vriendelijke groet, Team Alvalon

Goed advies

Ze kwamen aan de deur en hebben toen een afspraak gepland. Erg netjes en beleefd vond ik die jongens. Kreeg netjes alles op papier met berekening en subsidies erg overzichtelijk. Technische vragen werden ook beantwoord. Installatie verliep goed, redelijk snel.

Goeie partij👍🏾

19. september 2025

Svar fra Alvalon

Hartelijk dank voor uw mooie review en de titel "Goed advies"!

Wat fijn om te horen dat u al vanaf het eerste contact aan de deur een positieve ervaring had en onze collega's als netjes en beleefd heeft ervaren.

We besteden veel zorg aan duidelijkheid. Het is voor ons dan ook een groot compliment dat u de documentatie, met de berekeningen en subsidies, als "erg overzichtelijk" omschrijft en dat uw technische vragen goed beantwoord werden. Dat de installatie vervolgens ook vlot en goed is verlopen, maakt het plaatje compleet.

Bedankt voor het vertrouwen en het mooie compliment "Goeie partij" 👍!

Top!

Goede levering en service duidelijke en aantoonbare resultaten waardoor ik een stuk vooruit ben gegaan

28. oktober 2025

Svar fra Alvalon

Top! Enorm bedankt voor deze mooie score en uw positieve reactie.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering en onze service.

Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat u "duidelijke en aantoonbare resultaten" ziet en dat u hiermee "een stuk vooruit" bent gegaan. Dat is precies waar we het voor doen!

Bedankt voor het vertrouwen en geniet van het resultaat!

Transparante communicatie

Transparante communicatie. Vond de manier van werken erg fijn.

Berekening was juist. Goeie besparing en helemaal verduurzaamd bedankt Max👍🏻

21. oktober 2025

Beste Lourdes Janssen,

Hartelijk dank voor uw geweldige review en de mooie woorden!

"Transparante communicatie" is een van de kernwaarden waar we hard voor werken, dus we zijn ontzettend blij om te lezen dat u dit (en onze manier van werken) als "erg fijn" heeft ervaren.

Wat fantastisch dat de berekening klopte en dat u nu geniet van een goede besparing in uw volledig verduurzaamde woning. Daar doen we het voor!

We geven uw complimenten en de speciale dank zeker door aan Max, dat zal hij enorm waarderen. 👍🏻

Bedankt voor het vertrouwen en veel comfort gewenst!

Goede ervaring!

Heel tevreden! De thuisbatterij is vakkundig en netjes geplaatst. Goede communicatie, snelle service en een eerlijke prijs. Zeker een aanrader!

11. oktober 2025

Beste Marijn,

Wat een "Goede ervaring!", hartelijk dank voor deze fantastische review en de 5 sterren.

We zijn ontzettend blij om te lezen dat u "Heel tevreden" bent met de thuisbatterij. Het is een groot compliment voor ons installatieteam dat u de plaatsing als "vakkundig en netjes" heeft ervaren.

Dat u daarnaast ook de goede communicatie, snelle service en de eerlijke prijs benoemt, is precies waar we elke dag naar streven.

Enorm bedankt voor het vertrouwen en de mooie aanbeveling. We wensen u veel voordeel en plezier van uw thuisbatterij!

Top notch

The professionalism they use while handling their work is really outstanding and top notch

16. september 2025

Dear Serunkuma Trevor,

Thank you so much for your fantastic "Top notch" review!

We are delighted to read that you found our professionalism to be "outstanding." This is the high standard our team strives to deliver in every aspect of our work, and it's wonderful to see that reflected in your experience.

We truly appreciate you taking the time to share your feedback.

Best regards,

The Alvalon Team

Topservice

Topservice! De zonnepanelen en batterij werden vakkundig in één dag geïnstalleerd. We slaan nu onze eigen stroom op voor de avond, echt een aanrader.

8. oktober 2025

Beste Quintelini Bouw,

Wat een geweldige review, hartelijk dank voor de "Topservice" en de 5 sterren!

We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent. Het is een groot compliment voor ons team dat de zonnepanelen én de batterij vakkundig in één dag geïnstalleerd zijn.

En wat fantastisch dat u nu al geniet van het directe voordeel: uw eigen opgewekte stroom opslaan voor de avond. Dat is precies de kracht van verduurzamen met een batterijoplossing.

Enorm bedankt voor het vertrouwen en voor het feit dat u ons "echt een aanrader" noemt!

Geweldige service

Ik ben ontzettend tevreden over Alvalon! Ze hebben mij uitstekend geholpen bij het adviseren van grote projecten en ook de uitvoering perfect ondersteund. Vanaf het eerste contact merkte ik dat ze veel kennis en ervaring hebben.

Max verdient een speciale vermelding – hij heeft me geweldig begeleid bij het uitkiezen van de juiste zonnepanelen. Alles werd duidelijk uitgelegd, zonder gedoe, en de installatie verliep snel en professioneel.

Nu geniet ik elke maand van een lage energierekening en weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt.
Kortom: betrouwbare service, deskundig advies en topkwaliteit werk. Ik kan Alvalon van harte aanbevelen!

14. august 2025

Svar fra Alvalon

Wat een fantastische review, "Geweldige service" is precies waar we elke dag naar streven! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen.

We zijn ontzettend trots om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele traject: van het advies voor uw grote projecten tot de perfecte ondersteuning bij de uitvoering. Het is een prachtig compliment dat onze kennis en ervaring u direct opvielen.

En wat geweldig dat u Max specifiek noemt! We geven uw speciale vermelding en complimenten over de begeleiding bij het kiezen van de zonnepanelen en de duidelijke uitleg zeker aan hem door. Dat zal hij fantastisch vinden om te horen!

Het mooiste van alles is natuurlijk het resultaat: dat u nu elke maand geniet van een lage energierekening. Dat is waar we het allemaal voor doen.

Enorm bedankt voor het vertrouwen, uw lovende woorden (betrouwbare service, deskundig advies en topkwaliteit werk) en uw hartelijke aanbeveling!

Het team van Alvalon

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv