Banner for Zappie

Zappie Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn kleinzonen vonden de Zappiebox fantastisch. Jammer dat het jaar erop zit en geen vervolg is. 1 keer was een box niet compleet en is direct opgelost. Aanrader voor alle kinderen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik een pakket niet had ontvangen maar volgens de bezorger wel bezorgd kreeg ik een ander pakket toegestuurd met de vraag als de eerste boven water zou komen, of ik het dan terug wil sturen I... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Levering eerst niet ontvangen (11 dagen na bevestiging bestelling). Maar wat een service na mijn eerste mail van hey, waar blijft mijn bestelling, enkele dagen later pakket gewoon netjes ontvangen. Da... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Lekebutikk
  2. også i
  3. Lekeprodusent

Skrevet av virksomheten

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

195 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kinderen zijn er dol op

Kinderen zijn er dol op. Ik heb een aantal boxen opgespaard voor de vakantie en ze hebben er veel plezier van, zowel van het in elkaar zetten als van het spelen ermee. Duidelijke instructies, in ons geval bouwen zowel de 8- als de 11- jarige (de laatste misschien nog wel het meest fanatiek) zelfstandig.

26. mars 2026

Svar fra Zappie

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor deze mooie review! 😊 Wat een goed idee om een aantal boxen op te sparen voor de vakantie. Fijn om te horen dat beide kinderen er zoveel plezier aan beleven en zelfstandig aan de slag kunnen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat je ziet is precies wat je krijgt

Wat je ziet is precies wat je krijgt. Ook de levertijd was precies zoals afgesproken. En mijn kleindochter was heel blij met de twee boxen die we voor haar mee hadden genomen naar Canada.

22. juli 2026

Svar fra Zappie

Wat fijn om te horen dat we voldoen aan de verwachting die we wekken, dat is voor ons een groot compliment! :) We hopen uw dochter plezier blijft beleven aan de Zappieboxen!

Superleuke en leerzame bouwwerken

Superleuke en leerzame bouwwerken
Elke maand een leuk vooruitzicht

7. juli 2026

Svar fra Zappie

Wat leuk dat er elke maand naar onze boxen wordt uitgekeken! Leerzaam spelen, dat is ons doel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd, leuke boxen. Heel creatief en leerzaam.

5. juli 2026

Svar fra Zappie

Bedankt voor je mooie review!
Wat leuk om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je zo enthousiast bent over onze boxen. We hopen dat jullie nog veel creatieve en leerzame bouwmomenten beleven. Veel plezier met de volgende Zappiebox!

Super leuk!

Super leuk!! Veel leuker dan die Deense bouwstenen.

En leerzaam ook! Je kleine is er zoet mee!

5. juli 2026

Svar fra Zappie

Bedankt voor je leuke review!
Wat geweldig om te horen dat jullie zoveel plezier beleven aan de Zappiebox! Heel veel plezier met de volgende avonturen! 🚀

Goede uitleg

Goede uitleg, duidelijke stappen. Mijn zoon kan het heel goed zelfstandig uitvoeren. En hij is nadien zo trots.

2. juli 2026

Svar fra Zappie

Wat ontzettend leuk om te lezen! 😊 Geweldig dat je zoon de stappen zo goed zelfstandig kan volgen. Precies dat is waar we het voor doen! Heel veel bouwplezier gewenst met de volgende Zappieboxen! 🔨✨

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bei unseren ersten Box fehlen Teile

Hallo, seit dem 4.6 schreibe ich mit einer Dame Namens Margreet hin und her, das mir Teile von unserer Ersten Box fehlen. Mir wurde nach jeder Nachricht geschrieben das die Teile nachgeschickt werden. Bis jetzt ist nie was angekommen. Unser Sohn ist schon so enttäuscht, das er die Boxen die danach kamen gar nicht mehr öffnen wollte. Jetzt liegen hier ungeöffnet Boxen rum. Ich würde sie am liebsten alle wieder zurück schicken und mein Abo kündigen und das werde ich dann wohl auch müssen. Schade der Anfang hat echt Spaß gemacht, bis zu dem Zeitpunkt wo wir nicht weiter machen konnten.

4. juni 2026

Svar fra Zappie

Vielen Dank für deine Bewertung. Wie ärgerlich zu hören, dass hier ein paar Mal etwas schiefgelaufen ist und dein Sohn so enttäuscht ist. Das ist absolut nicht die Erfahrung, die wir euch bieten möchten!

Ich habe dir soeben eine E-Mail geschickt, sodass wir das hoffentlich doch noch für euch lösen können. Unsere aufrichtige Entschuldigung für die unangenehme Erfahrung.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Leuk

Leuk, maar had liever iets gehad dat meer past bij de leeftijd van een 10-jarige.

28. juni 2026

Svar fra Zappie

Bedankt voor je review! We doen er achter de schermen alles aan om de boxen voor een zo groot mogelijke leeftijdsgroep leuk en uitdagend te maken. We nemen je feedback dan ook zeker mee om onze boxen beter te maken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super leuk en leerzaam voor kinderen

Super leuk en leerzaam voor kinderen ! En oma s en opa s 😜

28. juni 2026

Svar fra Zappie

Bedankt voor deze leuke review! Wat fijn om te horen dat niet alleen de kinderen, maar ook opa's en oma's zoveel plezier beleven aan de Zappieboxen. Daar worden wij erg blij van! We wensen jullie nog heel veel bouw- en speelplezier! 😊

Dit is echt fantastisch

Dit is echt fantastisch, wij hadden de voetbal tafel voor mijn 7 jarige zoon en dit vond hij echt fantastisch om in elkaar te zetten!

Wij hebben het ook nog geverfd als voetbal tafel waardoor het er nòg echter uitzag.

Echt super leuk dit product

22. mai 2026

Svar fra Zappie

Bedankt voor deze geweldige review! Wat leuk om te horen dat jullie zoon zoveel plezier had met het bouwen van de tafelspel. En wat een creatief idee om hem daarna ook nog te verven .Zo wordt het echt een unieke tafelspel! Heel veel speelplezier gewenst en bedankt voor het delen van jullie enthousiaste ervaring! 😊

Tevreden klant!

Heel tof, leerrijk speelgoed! De kinderen zijn er fan van.
Daarnaast ook heel vriendelijke en behulpzame mensen die me hebben geholpen toen ik iets niet snapte over de levering.
Dankjewel. Ik bestel hier zeker nog

26. juni 2026

Svar fra Zappie

Wauw, wat een ontzettend lieve woorden! Dankjewel voor deze mooie review. We zijn super blij om te horen dat de kinderen fan zijn en dat ons speelgoed zowel tof als leerrijk is.

We helpen altijd graag als er vragen zijn over de levering, dus fijn dat dit goed is opgelost. Heel erg bedankt voor je vertrouwen in Zappie en we kijken uit naar je volgende bestelling!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

My child is 9 years old and I got…

My child is 9 years old and I got hydraulic kit as the test kit which was very simple for her age and she was done with it quickly. And for the cost I felt the kit was not worth it. But still I liked their service and approach to customers. After this review they fully refunded me even though I didn't ask for it and was okay with only for a partial refund. Wish I could have found about them few years back.

25. juni 2026

Hi!

Thank you for your feedback! We’re sorry to hear that the hydraulic kit was too simple for your 9-year-old daughter and that it didn't feel worth the price.

Our kits are designed for ages 5 to 9. Since your daughter is at the very top of this age range, she likely has the skills and insight to breeze through a kit that might challenge a younger child.

We take your feedback seriously and want to make this right. Please contact us at support@zappiebox.com with your order details so we can find a suitable solution for you!

Best regards,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Very interesting and joyful products…

Very interesting and joyful products which leads the kids to learn in real state. The customer service is very good, one of my orders didn't arrive because of the courier's fault and they immediately send another one for free, it was on my hand on the following day. You can order without doubt.

23. januar 2026

Hi,
Thank you so much for this wonderful review! We are thrilled to hear that your kids are enjoying our products and learning so much from them.

Shipping hiccups can happen, but we always want to make sure you get your order as quickly as possible. We're so glad our team could resolve it for you the very next day. Thanks for trusting Zappie!

Best regards,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onze kleindochter had alles…

Onze kleindochter had alles onmiddellijk uitgedokterd hoe het in mekaar zat… maar het eindproduct in zijn totaliteit voelde frêle aan. Was minder stevig dan dat ik verwacht had, alles zat nochtans goed in mekaar. Het draaischijfje trok scheef.

24. juni 2026

Hi,

Bedankt voor je eerlijke review. Wat fijn dat je kleindochter zo snel had uitgedokterd hoe de kit in elkaar zat! Slimme meid!

Wel jammer om te horen dat het eindproduct wat frêle aanvoelde en dat het draaischijfje scheef trok. Onze kits zijn ontworpen als educatieve projecten, maar het moet natuurlijk wel goed werken en stevig genoeg zijn om mee te spelen.

We kijken hier graag even met je mee om dit op te lossen door bijvoorbeeld een vervangend onderdeel te versturen. Zou je ons een berichtje willen sturen via support@zappiebox.com?

Tof concept!

Alles vlot verlopen, levering zoals gevraagd. Box volledig, kind heel blij met de Robot. Jullie hebben een heel tof concept👌!
Tot hiertoe dus bijzonder tevreden. Nu zien hoe het verder loopt met de volgende leveringen... Succes alvast met jullie zaak!

8. juni 2026

Svar fra Zappie

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden en de succeswensen! We gaan achter de schermen hard aan de slag om ervoor te zorgen dat de volgende boxen nét zo'n succes worden! 🛠️🎈

Leuk een leerzaam

Onze kleinzoon is net 6 geworden en heeft zijn tweede Zappie box gekregen. Duidelijke instructies, ook zonder leesvaardigheid, leerzaam, compleet en bovendien leuk om mee te spelen.

20. juni 2026

Svar fra Zappie

Hiep hiep hoera voor de jarige job! 🎉
Het is super om te horen dat hij meteen zelfstandig aan de slag kon met de duidelijke instructies. Dat is precies de missie van Zappie: ontdekken met je eigen handen en ogen! 👁️✨ Heel veel speel- en leerplezier gewenst met zijn tweede box, op naar nog veel meer ontdekkingen! 🚀

leer- en speelplezier

Inmiddels weten de kleinkinderen dat er een nieuwe box van Zappie komt. Daar kijken ze naar uit. Het geeft veel leer- en speelplezier.

11. juni 2026

Svar fra Zappie

Wat heerlijk om te horen! Dat de kleinkinderen al uitkijken naar de nieuwe Zappie-box, is voor ons het allergrootste compliment. Veel plezier met samen ontdekken, spelen en leren! 🚀✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn kleindochter begint te stralen.

Mijn kleindochter begint te stralen zodra ik haar de box geef. Met haar vader als assistent gaat ze aan de slag. En de ontwerpen zitten zo verrassend ingenieus in elkaar! Spelenderwijs leert ze over technische zaken. Geweldig vindt ze het.
Ze speelt er niet lang mee. Het in elkaar zetten en zien dat het werkt is vervolgens goed voor een uurtje spelplezier. Nu staan ze trots, dat wel, op haar kamer.

6. juni 2026

Svar fra Zappie

Wat een prachtig compliment, dank u wel! Geweldig om te horen dat uw kleindochter zo straalt en samen met haar vader spelenderwijs leert over techniek. Dat het bouwen en ontdekken voor zoveel plezier zorgt, is precies ons doel. Ze hebben dat mooie plekje op haar kamer dik verdiend! 🛠️✨

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv