Mijn kleinzonen vonden de Zappiebox fantastisch. Jammer dat het jaar erop zit en geen vervolg is. 1 keer was een box niet compleet en is direct opgelost. Aanrader voor alle kinderen

Se hva andre synes
Nadat ik een pakket niet had ontvangen maar volgens de bezorger wel bezorgd kreeg ik een ander pakket toegestuurd met de vraag als de eerste boven water zou komen, of ik het dan terug wil sturen I... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Vis mer
Selskapet har svart
Levering eerst niet ontvangen (11 dagen na bevestiging bestelling). Maar wat een service na mijn eerste mail van hey, waar blijft mijn bestelling, enkele dagen later pakket gewoon netjes ontvangen. Da... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Lekebutikk
- også i
- Lekeprodusent
Skrevet av virksomheten
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Kontaktopplysninger
Keienbergweg 77, 1101GE, Amsterdam, Nederland
- 085 130 5816
- info@zappiebox.com
- zappiebox.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De bedrijf heeft het heel goed gedaan…
De bedrijf heeft het heel goed gedaan een snel is de bestelling geleverd

Super coole Boxen
Super coole Boxen. Unser Sohn findet sie toll. Die Lieferung lief ebenfalls ohne Probleme. Mussten unser Abo jetzt erst mal pausieren, aber auch das ging ganz einfach. Bin sehr zufrieden.

Hele leuke rekjesschieters!
Hele leuke rekjesschieters!
Een metrailleur zoals de zoon ze noemt.
En een revolver😅

Svar fra Zappie
Dit is echt een cadeautje elke maand weer
Wij hebben het jaarabonnement afgesloten en zijn super tevreden!
Dit is echt een uitkomst als je kind houdt van ontdekken, creëren, opbouwen en bijvoorbeeld Lego sets bouwen. Mijn kind houdt het meteen weer even bezig en als hij ergens tegenaan loopt dat niet zelf lukt (de instructies zijn helder maar mijn kind heeft dan net een onderdeel ervoor bijvoorbeeld niet goed geplaatst) vraagt ie hulp aan zijn ouders. Dan onderzoeken we samen waar het mis ging. Hij lost het probleem op en kan daarna weerj zelfstandig verder.
Hij is dol op de zappiebox ontvangen, want het voelt elke maand voor hem als een cadeautje.
Er zat 1x een productiefoutje in 1 van de onderdelen en na 2 dagen hadden we al de nieuwe binnen 2x. Super fijn dat Zappieboxen bestaan. Het is echt een uitkomst in deze tijd voor kinderen die zo vaak blootgesteld worden aan vermaak binnen het kader van een beeldscherm.
Nota bene, de namen van de uitvindingen doen ook wat voor de vocabulaire-uitbreiding van je kind. Zelfs volwassenen staan vaak te kijken van zijn woordenschat;-).
Ik zou deze Zappie box aan alle ouders van kinderen binnen de leeftijdscategorie aanraden. Maar ook aan alle basisscholen willen aanraden, om kinderen die graag ontdekken of met hun handen werken aan de slag te zetten. Het geeft ze zelfvertrouwen bij het nieuwe ontdekken en uitvindingen testen. Daarnaast is de box echt een cadeautje.
Goed gedaan mensen bij Zappiebox!

Aanrader
Mijn kleinzoon is altijd zo blij als er weer een nieuwe zappiebox is aangekomen. Hij leert er ook van en is met plezier bezig alles in elkaar te zetten. Het zijn leuke en leerzame dingen en afwisselende inhoud. Hij kan het door de duidelijke instructies goed zelf in elkaar zetten.
De service is ook goed. Als er iets is wordt het altijd opgelost.

Svar fra Zappie
Zappie zorgt voor elke maand een leuke…
Zappie zorgt voor elke maand een leuke verrassing. We hebben een abonnement voor onze kleinkinderen en vol enthousiasme vragen ze of het pakket er al is. Spirograaf was deze keer erg moeilijk en ook het spelen was iets minder leuk dan anders, maar de afgelopen 7 maanden hebben ze erg veel plezier eraan beleefd.

Leuk en leerzaam
Leuke sets met goede uitleg en mijn kinderen vermaken zich uitstekend.

Svar fra Zappie
Voor ons zijn de zappie boxen een super…
Voor ons zijn de zappie boxen een super leuke en speelse manier voor onze dochter om met techniek in aanraking te komen.
Bovendien laat het zien dat je heel veel dingen kunt maken ipv ze te kopen en dat het zelf maken ook nog eens heel leuk is.

Svar fra Zappie
Good to make for the children and they…
Good to make for the children and they loved it!

Mooi innovatief speelgoed
Mooi innovatief speelgoed. Het is makkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke instructies. Fijn dat er veel reserve onderdelen zijn. Mijn enige minpunt van de klantbeleving vind ik dat je het bestelt als volledig bruikbaar product, zonder dat je zelf nog ergens voor naar de winkel moet, maar de batterijen zoals geadverteerd er toch niet bij zitten... Na contact krijg je eerst een ai mail terug, via Instagram een algemeen antwoord waar je niks aan hebt en uiteindelijk heb ik een net mailtje teruggekregen... al met al super leuk product, met een klein minpuntje... maar ja, perfectie is ook niet alles ;-)

Svar fra Zappie
Zappie Box is een fantastisch product
Zappie Box is een fantastisch product! Mijn 9-jarige bouwt de onderdelen met groot gemak in elkaar en laat al creatief nadenken. Hij is nu al aan het brainstormen over verbeteringen, zoals het vervangen van batterijen door zonnepanelen om het milieuvriendelijker te maken.
Ik dacht dat dit speelgoed geschikt zou zijn voor zijn leeftijd, maar helaas vindt hij het al te eenvoudig. Hij verzamelt al onderdelen om zijn eigen creatie te maken – een zappie-robot met zonnepaneel-aanhanger.
Mijn conclusie: Zappie Box is van uitstekende kwaliteit, maar voor techniek minnende kinderen met wat bouwervaring is het niveau misschien te laag.

Enorm leuk en leerzaam
Enorm leuk en leerzaam. Het is een fijn momentje om samen te hebben en je steekt er als ouder ook nog eens wat van op.
Ook zeer belangrijk het maakt geen herrie, is niet gemaakt van plastic dus stevig en duurzaam.
Ik raad het iedereen aan met een klein wetenschappertje thui!

Eine super Sache
Unsere 6-jährige Tochter hat viel Freude mit den Bastelsachen. Das Zusammenbauen klappt wunderbar. Ein tolles Paket.

Svar fra Zappie
Heel leuk en leerzaam voor onze zoon…
Heel leuk en leerzaam voor onze zoon die van techniek houdt en dit zelf kan bouwen en uiteindelijk mee kan spelen

Aanrader!
Wij (mijn zoontje en ik) zijn ontzettend enthousiast over de Zappie-boxen. We hebben er nu iets van 4 in elkaar geknutseld en tot zover zijn het allemaal succesnummers.
- de ontwerpen zijn uitdagend, maar op ‘een goede manier’ -> niet zo uitdagend dat het afschrikt (‘dat kan ik toch niet’) maar wel uitdagend genoeg om het zelfvertrouwen een enorme boost te geven (‘wauw, dat ík dat gemaakt heb!’);
- iedere maand een verrassing om naar uit te kijken. Geen box is hetzelfde en de afwisseling houdt het (voor ons) interessant;
- absoluut ideaal om de schermtijd mee terug te dringen!
- nu 2x een losse box als verjaardagscadeau gegeven. Weer eens iets anders dan het zoveelste potje slijm of andere troep die binnen 2 dagen de prullenbak in gaat. ;)

Svar fra Zappie
Leuke box maar materiaal fragiel
Snelle levering, leuke box en veel speelplezier. We kijken uit naar de volgende box! Het materiaal mocht alleen wel iets steviger.

Svar fra Zappie
Mijn zoontje kijkt elke maand weer uit…
Mijn zoontje kijkt elke maand weer uit naar een nieuwe box van Zappie! Hij vindt het geweldig om de boxen in elkaar te zetten en mee te spelen wanneer het klaar is. Zeker een aanrader voor kinderen die lekker bezig willen zijn

Svar fra Zappie
Was erg leuk om samen met mijn zoon een robot te bouwen
Was erg leuk om dit samen met mijn zoon te doen. Hij heeft een spreekbeurt over robots gehouden en heeft zijn zappierobot laten zien. Alles is goed uitgelegd en is goed te bouwen door een kind van negen jaar.

Svar fra Zappie
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.