Mijn kleinkinderen keken elke maand uit naar de nieuwe Zappiebox. Altijd optijd geleverd en duidelijk wanneer ze geleverd werden. Elke maand een feestje! Ik hoop dat er een vervolg komt zodat ze er... Vis mer

Selskapet har svart
Nadat ik een pakket niet had ontvangen maar volgens de bezorger wel bezorgd kreeg ik een ander pakket toegestuurd met de vraag als de eerste boven water zou komen, of ik het dan terug wil sturen I... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Keienbergweg 77, 1101GE, Amsterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leuke projecten, de jongeren kunnen hier zelfstandig mee aan de slag. Jammer dat ik de instructies altijd moet veranderen omdat de eerste stap van een volgend onderdeel meestal staat voordat erstaat wat je nodig hebt. Hierdoor heb ik er toch altijd nog veel werk aan.

Svar fra Zappie
Ik vind dat er heel vlot gereageerd wordt en actie ondernomen, binnen 4 dagen had ik het nieuwe pakket binnen
Hele goede service!

Svar fra Zappie
Omdat het netjes werd verzonden volgens afspraak en de instructies duidelijk waren.

Svar fra Zappie
Elke maand leuke boxen. Het bouwen is erg leuk maar we merken wel dat bij intensief spelen de slijtage best snel kan gaan.

Svar fra Zappie
Zappie offers a reliable service. The products are packaged with great care and high quality.

Svar fra Zappie
Het heeft gaat heel veel blije gezichten opleveren. Ik geef ze, na de grote vakantie, aan een lagere school in de buurt waar vooral kinderen uit de lagere inkomensklasse zitten. Die hebben zoiets niet thuis.

Svar fra Zappie
Super leuke creaties. Bezorging altijd keurig aangekondigd. Top product. Kinderen zien er naar uit. 10 sterren

Svar fra Zappie
These are very thoughtful sets , very much loved by our grandchildren

Svar fra Zappie
Heel creatieve en uiteenlopende bouwpakketten. Altijd tof om met mijn zoontje van 6 mee in elkaar te steken.

Svar fra Zappie
We kijken uit naar de volgende box! Wat ongelofelijk leuk en leerzaam zijn deze boxen. Ik als oma geniet er net zoveel van als mijn kleinkind Sep van 4 jaar.

Svar fra Zappie
De box is leuk, goede materialen en instructies.
Ik vind het abonnementen systeem vervelend.

Svar fra Zappie
Top op heden nog altijd mijn box van augustus NIET aangekregen

Svar fra Zappie
Mijn zoon is altijd enthousiast als hij zijn Zappiebox ziet. Hij vindt het geweldig dat hij zijn eigen speelgoed kan maken. Hij is zo trots op zichzelf! We zijn dol op de creatieve projecten. ❤️

Svar fra Zappie
Zoon vindt zappiebox fantastisch. Leuke, leerzame producten. Contact met bedrijf bij afsluiten abonnement was zeer goed.

Svar fra Zappie
In het initiële pakket miste een onderdeel. Na contact werd dit onderdeel meteen kosteloos naar ons verstuurd.

Svar fra Zappie
Kinderen zijn er dol op. Ik heb een aantal boxen opgespaard voor de vakantie en ze hebben er veel plezier van, zowel van het in elkaar zetten als van het spelen ermee. Duidelijke instructies, in ons geval bouwen zowel de 8- als de 11- jarige (de laatste misschien nog wel het meest fanatiek) zelfstandig.

Svar fra Zappie
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.