Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Odradzam zakup mebla w Yrke !!! Nie polecam!!! Za szafę zapłaciłam 05 03 2026 ok.2309 zł. Termin realizacji na stronie internetowej widniej 30 dni a ja czekam ile ??? hmmm... który dzień 46 ?? !!! 46... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

NIE POLECAM! Na zamówienie czekałam 3 miesiące (blat od stołu). Pan okłamywał mnie gdy pisałam, że paczka wysłana przez 2 tygodnie. Dopiero jak zażądałam zwrotu pieniędzy towar wysłali. I żałuję, bo t... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Po 2 miesiącach przyszło biurko gamingowe z 2 metalowymi nogami, nie było rewelacji. Trzeba było nawiercić otwory, aby przykręcić blat i to wszystko. Samo wykonanie blatu i nóg metalowych, pomalowanie... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Trudny kontakt (tylko email) i opóźnienia z wysyłką spowodowały że doświadczenie nie było idealne, a momentami wręcz frustrujące. Blat przyszedł z poprzecznymi sękami (dziwne że ktoś zdecydował sie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zamówiłam stół 8 marca

Zamówiłam stół 8 marca, 30 dni roboczych minęło już dawno, zero kontaktu, gdybym sama nie napisała to nikt by się do mnie nie odezwał, dwa razy próbowałam dowiedzieć się czy moje zamówienie jest realizowane, w kwietniu napisali mi że paczka będzie pod koniec miesiąca, w maju że będzie wysłane w drugiej połowie tygodnia.. kłamstwo goni klamstwo. Będę żadać zwrotu kosztów oraz rekompensaty za stracony czas

8. april 2025

Meble wymagające cierpliwości

Mam bardzo mieszane uczucia względem firmy.
Czas oczekiwania na zamówienie BARDZO długi, przekraczający podany na stronie. Obsługa zupełnie nieprofesjonalna - na infolinii ciągle otrzymywałam informację, że moje meble już zaraz będą wysłane, po czym wysyłane nie były, a winę zrzucano na DPD. Meble przychodziły w kilku przesyłkach chyba przez 2 tygodnie po wielu moich ponagleniach, w tym po wysłaniu przedsądowego wezwania do wydania rzeczy, a ostatecznie i tak przesłano mi nieprawidłowe elementy, które musiałam reklamować (na szczęście sama reklamacja poszła szybko, a ostatecznie zostałam też telefonicznie zapytana czy już wszystko jest ok). Prawdopodobnie firma całkowicie zawalona zamówieniami nie była w stanie dotrzymać terminów (w moim przypadku ponad 2 miesiące czekania), co mogłabym zrozumieć, gdyby chociaż padło słowo "przepraszam" i jakakolwiek forma rekompensaty. Niestety spotkały mnie głównie kłamstwa i zwodzenie.

Same meble zgodne z opisem i zdjęciami. Loftowy regał jest idealny, chociaż w półkach nie nawiercono otworów montażowych, co nieco skomplikowało montaż. Krzesła również bardzo ładne i wygodne, ale instrukcja ich składania koszmarna.
Szafka RTV jest ładna, ale składanie jest to czysty koszmar - elementy nie są w żaden sposób oznakowane, a dołączona instrukcja niewiele pomaga. Problematyczne jest rozróżnienie elementów oznaczonych innym kodem, które po prostu wyglądają niemal identycznie, a identycznie nie są (przez co mebel nie schodzi się idealnie i trzeba poprawiać). Jeśli ktoś jest przyzwyczajony do składania mebli z Ikei, to tutaj spotka go srogie rozczarowanie, przydadzą się dobre narzędzia.

Podsumowując, meble są ok, ale nie zamówię nic więcej, bo zbyt wiele nerwów mnie to kosztowało, poszukam podobnych mebli u innych producentów.

4. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Firma kompletnie nie dotrzymuje…

Firma kompletnie nie dotrzymuje terminów zamówienia. Zamówienie miało być dostarczone do 30 dni roboczych. Gdybym nie napisała wiadomości, to nawet nie pofatygowaliby się napisać e-mail. Minęło już ponad 40 dni roboczych i dalej nic! Żenada, nie polecam.

28. april 2025

Firma nieterminowa, niesolidna, niepolecam

Firma obiecuje czas realizacji "od 3 dni roboczych" który magicznie zmienia się na "od 3 do 20 dni roboczych" po złożeniu zamówienia. Po 20 dniach roboczych oczywiście brak realizacji. Następnie jak w najlepszych przekrętach następuje codzienne informowanie klienta, że już zrobili, następnie że już spakowali, następnie że już kurier dziś odbierze, mijają dni a kurier wciąż coś tam od nich odbiera. Czasem już tak się zakręcą że najpierw mówią że wysłali, a potem że dziś wyślą.
Nawet potrafią podać numer przesyłki - oczywiście nieistniejący, wskazujący że nic nie zostało nadane ani odebrane. W końcu przychodzi część towaru, ale okazuje się że to co zamawiano, ale spokojnie, mają termin 14 dni na reklamację.
Dziwne że prokuratura się jeszcze nimi nie zajęła.
Spójrzcie ile mają ocen negatywnych, na chwilę obecną gdy to piszę to jest 27%, wygląda na to że nie nadążają z pisaniem sobie pozytywnych recenzji.

22. april 2025

Zero trzymania się terminu

Czekałem na zamówienie ponad miesiąc po kontakcie dostałem odpowiedź ze zostanie wysłane za kilka dni. Po dwóch tygodniach napisałem kolejna wiadomość bo zamówienie dalej nie dotarło. Terminowość żadna.

8. april 2025

Omijać szerokim łukiem

Szafa zamówiona 14 stycznia z terminem realizacji na koniec lutego. Termin wysyłki przekładany trzykrotnie na zasadzie "w przyszłym tygodniu już na pewno Panu wyślemy", "w tym tygodniu już na 100% będzie wysyłka" itp. Później kontakt w ogóle się urwał. 17 marca rano wysłałem odstąpienie od umowy. Tego samego dnia popołudniu szafa w magiczny sposób została do mnie wysłana - bez jakiegokolwiek kontaktu ze mną i pytania czy po odstąpieniu w ogóle powinni ją wysyłać. Ale wiadomo - po 2 miesiącach czekania liczyłem na to, że temat się zamknie i tyle. Szafa była spakowana w 6 paczkach (nawet 2 klamki przyszły osobną bo pewnie ktoś zapomniał ich spakować), całość przychodziła do mnie przez 3 dni. Po otrzymaniu wszystkich elementów zabrałem się za montaż. Po rozpakowaniu 3 paczek okazało się, że większość elementów jest uszkodzonych, ukruszonych, wyszczerbionych, połamanych lub ma skazy i wadliwe wykończenia. W odpowiedzi na reklamację otrzymałem informację, że to na pewno uszkodzenia powstałe w czasie transportu. Nie - blat się w czasie transportu nie miał prawa tak porysować, tak samo jak wyszczerbić wykończenia. Nie mówiąc już o prymitywnych niedoróbkach przy krawędziach blatów. Łącznie nazbierało się ponad 30 defektów tylko z 3 paczek, dwóch pozostałych nawet nie rozpakowywałem. Zostałem poproszony o wypisanie wszystkich uszkodzonych elementów a firma priorytetowo zrobi dla mnie nowe.... Zażądałem kuriera, który to ode mnie zabierze oraz zwrotu pieniędzy. Kurier przyjechał, bubla zabrał, pieniądze po pewnym czasie zostały zwrócone ale jestem w plecy 2 miesiące i nadal nie mam szafy...
Nie wiem jak w dobie tak dużej konkurencji na wolnym rynku takie firmy mają w ogóle rację bytu. Sama szafa natomiast wyglądała jak tanie badziewie z Chin z tą różnicą, że chińskie odpowiedniki są zdecydowanie tańsze.
Omijać szerokim łukiem.

14. januar 2025

Przestrzegam przed tą firmą

Przestrzegam przed tą firmą, nie realizuje zamówień, brak kontaktu !!! Po przeczytaniu recenzji zachwyconych klientów odniosłam wrażenie ze tylko duże zamówienia się liczą albo są fikcyjne. Zamówiłam krzesło obrotowe 2 lutego, do tej pory nie dotarło mimo dwukrotnego kontaktu z mojej strony i zapewnieniu ze dotrze na początku tygodnia, minęły już trzy takie początki :-)))
Teraz brak kontaktu, telefonu nikt nie odbiera ( chciałam anulować zamówienie), maila nie chce mi się pisać, wolę napisać opinię. Na szczęście zamówiłam za pobraniem.

31. mars 2025

yrke

yrke - firma która olewa klienta zbywając reklamacjami - towar dochodzi uszkodzony ,niekompletny albo od innego zestawu . Ponadto jest zrobiony przecietnie .Zamówiłem biurko lewitujące w styczniu ,za kilka dni kwiecien .Doszedł blat po długim oczekiwaniu na nowy , nie te wsporniki bo 50/35 a powinny być 30/40 a przepustu dalej nie ma - czekać każą .Przestrzegam poczytajcie o YRKE w internecie ja tego nie zrobiłem skusiła mnie ładna strona ale tylko strone jest ok a resze należało by sie ....cenzura .

28. mars 2025

Uwaga na sklep

Towar zamówiony/opłacony 4 lutego do dnia dzisiejszego nie otrzymałem informacji o wysyłce, coś złego dzieje się z tą firmą przestrzegam

26. mars 2025

Nieterminowi oszuści

18 stycznia zamówiłam biurko którego do dziś nie dostarczono (25.03) za każdym razem gdy dzwonię do sklepu zostaję poinformowana, że właśnie przesyłka nadana jest kurierowi i zostanie dostarczona początkiem kolejnego tygodnia. Przestrzegam wszystkich przed tym sklepem Bożena Wiesiołek

18. januar 2025

Tragedia, Nie polecam!

Niestety. Może w przeszłości firma działała lepiej. Ale obecnie to tragedia. Pomimo mailowego potwierdzenia dostawy , szafa oczywiście nie dotarła. Telefonicznie umawiałem się na kolejny termin i znowu rozczarowanie! W dodatku już jakość nie rekompensuje tego oczekiwania. Marnej jakości zawiasy, nie mówiąc o przepuszczaniu przez kontrolę jakości takich niedorobek jak na zdjęciu. I to nie jest od uderzenia w transporcie. To wadliwa płyta ale oklejona i "puszczona" do sprzedaży. Całe szczeście że od wewnątrz szafy....NIE POLECAM!!! Co więcek skandalicznym jest blokowanie komentarzy na Googlach, aby nie można było podzielić się negatywnymi doświadczeniami z tą firmą.

11. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Problemy z przesyłkami przesyłamy blaty bez nóżek

Moja przesyłka miała zostać dostarczona w piątek. Zostałem przez telefon poinformowany i zapewniali ze tak się stanie. (Paczka miała przyjść do 35 dni roboczych przyszła po ponad 43 dniach) Gdy odbierałem paczkę okazało się że nie wysłali nóżek do biurka bo nie zabrał kurier. Zabrał tylko blat (Śmiech na sali) Po wszystkim skontaktowałem się z obsługa która nie była zbytnio pomocna, a pan mówił że jest to niemożliwy przypadek. Czekałem na wiadomość zwrota bo oczekiwałem rekompensaty z powodu ich niedopatrzeń. Dalej czekam na kontakt który miał mi być obiecany

28. februar 2025

Strasznie niska jakość Yrke

Zamówiliśmy regał i czekaliśmy na niego 3 miesiące, to co przyszło ciężko nazwać skandynawskim meblem… okleina odchodzi od płyt, przebarwienia na płytach. Baaardzo niska jakość, porównałbym to raczej z zakupem na aliexpres

6. januar 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

2 miesiące oczekiwania na biurka i ubytki na blatach

2 miesiące oczekiwania na biurka, wielokrotne opoznienia, biurka dojechaly z ubytkami

4. mars 2025
Logoen til modernhomedesign.com

Svar fra modernhomedesign.com

Dzień dobry,

W przypadku konieczności zgłoszenia reklamacji związanej z otrzymanym towarem prosimy o kontakt z naszym działem reklamacji: reklamacje@yrke.pl

Biurko zamówione 20 grudnia

Biurko zamówione 20 grudnia, jutro zaczyna się marzec…. Na pomocy klienta cały czas jestem informowany ze w przyszłym tygodniu wysyłka i tak od 6 tygodni. Jeśli nie zależy wam na czasie to yrke idealnie spełni wasze oczekiwania.

28. februar 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

BIurko i regał

Zamówienie regał i biurko - zamówienie podzielone na 5 różnych paczek z czego wysyłane były w różnych dniach co logistycznie bardzo utrudniało przyjęcie paczek. Musiałam dopominać się o brakujące elementy.
Regał finalnie OK, biurko bardzo nie stabilne - strach coś na nim kłaść.

31. august 2024
Logoen til modernhomedesign.com

Svar fra modernhomedesign.com

Dzień dobry,

YRKE

YRKE, fatalna firma, lekceważy klienta, nie jest w stanie przyznać się do swoich błędów.
Zamówione meble dostałam z dużym opóźnieniem (ok.miesiaca). Ponadto meble przyszły nie kompletne i cześć uszkodzona. Montera musiałam wzywać dwukrotnie. Stres i dodatkowe koszty.
Jakość mebli też pozostawia wiele do życzenia.
Absolutnie nie polecam firmy YRKE.

28. januar 2025

nie kupować

Nie polecam .Paczka szła ponad 2 miesiące,po licznych zapytaniach kiedy wyślą odpowiadali że za 2 tygodnie potem jeszcze że na pewno w następnym tygodniu . po zadzwonieniu okazało się że zapomnieli i niezwłocznie wyślą . po przybyciu biurka okazało się że nie ma wywierconych dziur + nie ma instrukacji jak zmontować biurko. Ponadto blat klejony na szybkości,pozastawiona naklejka "zrobić i dziś wysłać,, Maskara A spawanie nóg pozostawię bez komentarza.

20. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Przekładane terminy dostawy małego…

Przekładane terminy dostawy małego zamówienia (pojedynczego blatu o prostokątnym kształcie). Strach pomyśleć jak wyglądałby proces realizacji przy zamówieniu wielkogabarytowym. W przypadku prośby o anulację zamówienia, obsługa nie odpowiada na wiadomości. Szczerze nie polecam, konkurencja realizuje meble na wymiar zdecydowanie szybciej.

20. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv