Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Po 2 miesiącach przyszło biurko gamingowe z 2 metalowymi nogami, nie było rewelacji. Trzeba było nawiercić otwory, aby przykręcić blat i to wszystko. Samo wykonanie blatu i nóg metalowych, pomalowanie... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Trudny kontakt (tylko email) i opóźnienia z wysyłką spowodowały że doświadczenie nie było idealne, a momentami wręcz frustrujące. Blat przyszedł z poprzecznymi sękami (dziwne że ktoś zdecydował sie... Vis mer

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Odradzam !!

Odradzam zakup mebla w Yrke !!! Nie polecam!!! Za szafę zapłaciłam 05 03 2026 ok.2309 zł. Termin realizacji na stronie internetowej widniej 30 dni a ja czekam ile ??? hmmm... który dzień 46 ?? !!! 46!! na wczoraj 14 05 2026. Dni liczone pracujace. Sprawa nadaje sie do Urzędu OCHRONY Konsumenta. Ani mebla ani pieniędzy . W firmie od wczoraj nikt nie odbiera ode mnie telefonu. Szafa dojechala dziś 19 05 26.

14. mai 2026

ODRADZAM!!!

NIE POLECAM! Na zamówienie czekałam 3 miesiące (blat od stołu). Pan okłamywał mnie gdy pisałam, że paczka wysłana przez 2 tygodnie. Dopiero jak zażądałam zwrotu pieniędzy towar wysłali. I żałuję, bo to co doszło nie warte jest nawet 100 zł. Blat jest porysowany, ma dziury, odpryski, jest wypłowiały, a kolor kompletnie nie przypomina zamówionego orzecha - jest czerwony jak mahoń. Paczka byla nienaruszona, więc rysy powstały przy produkcji lub pakowaniu. Koszmar. 600 zł wyrzucone w błoto.

16. mars 2026

zamówienie ( 2 komody) 01.2026

zamówienie ( 2 komody) 01.2026, jest 02.04.2026r ...po raz setny przełożyli termin dostawy, kłamią, oszukują, twierdza ze wysłali, potem się z tego wycofują...totalnie nie polecam

2. april 2026

Szafka bez prowadnic

Szafka bez prowadnic, za 4 prowadnice skasowali mnie 100zł (dokładnie te same dostępne na allegro za 8,10zł sztuka). Jakość nie usprawiedliwia ceny, słaba obsługa klienta. Nie polecam.

7. mars 2026

Nie polecam firmy Yrke

Nie polecam firmy Yrke. Zamówiłam biurko za prawie 1900 zł i jakość wykonania jest bardzo rozczarowująca. Otwory nie są wykonane prawidłowo – otwory na nóżki nie pasują, a otwór na kable w blacie jest zdecydowanie za mały. Co więcej, element plastikowy przeznaczony na przepust kablowy według instrukcji miałam „wbić młotkiem”. Plastik oczywiście pękł, bo takie rozwiązanie jest po prostu absurdalne przy produkcie w tej cenie.

Dodatkowo otwór na kable umieszczony na środku blatu również jest zbyt mały i nie spełnia swojej funkcji.

Kontakt z działem reklamacji to kolejny problem – zamiast realnej pomocy odpowiada automat (chatbot), który w kółko każe postępować zgodnie z instrukcją i wbijać element młotkiem. Firma nie chce przyjąć zwrotu.

Przy tej cenie oczekiwałam solidnego wykonania i profesjonalnej obsługi klienta. Niestety ani jedno, ani drugie nie zostało zapewnione. Zdecydowanie odradzam zakup.

2. februar 2026

To oszustwo

To oszustwo. Zamówiłam biurko oraz stół do jadalni. Meble w ogóle nie zostały wysłane, zero kontaktu z ich strony. Sprawa została zgłoszona na policję oraz złożyłam przedsądowe wezwanie do zapłaty.

3. januar 2026

Nie warto się denerwować

Ta firma robi sobie żarty z kupujących. Brak kontaktu brak reakcji. Zamówienie miało być w 3 dni . Oczekiwanie od listopada dostaliśmy z 4 mebli jedną szafkę a później drugą. Nadal czekamy nie można zrezygnować z zamówienia bo nikt się nie odzywa.

19. januar 2026

Opinia dotyczy kontenerka

Opinia dotyczy kontenerka. Pierwsze problemy pojawiły się już na etapie realizacji zamówienia – okres dostawy był bardzo długi, a próby dowiedzenia się czegokolwiek od sprzedawcy były bardzo utrudnione. Komunikacja jest na bardzo niskim poziomie, trudno uzyskać konkretne informacje o statusie przesyłki.

Kiedy paczka w końcu dotarła, rozczarowanie tylko wzrosło. Mebel jest wykonany ze zwykłej płyty wiórowej, a biorąc pod uwagę niską jakość materiałów i liczne problemy, cena jest zupełnie nieadekwatna do tego, co otrzymałam. Instrukcja montażu kompletnie nie zgadza a w zestawie znajdują się inne śruby niż te, które były faktycznie potrzebne do złożenia całości. Szczerze odradzam zakupy w tym miejscu. Produkt bardzo słabej jakości.

18. desember 2025

Dramat

Dramat, nikomu nie polecam mebli firmy yrke. Zacznijmy od dostawy - jedna szafka pod umywalkę szła do nas półtora miesiąca, firma nie odbiera telefonów, nie ma żadnego kontaktu. Kiedy wreszcie szafka raczyła do nas przyjść okazało się, że nie ma nawierconych otworów na zawiasy w drzwiczkach, otworów do wieszania z tyłu oraz przyszły do niej uchwyty w innym kolorze niż zamawialiśmy. Oczywiście poprawki będą wykonywane przez naszego stolarza, ponieważ kontakt z firma yrke jest żaden, jesteśmy narażeni na dodatkowe koszty i stres, czego nikomu nie polecam, na pewno nigdy nie skuszę się już na meble z yrke, choćby miały być ze złota.

12. desember 2025

Meble podłej jakości

Meble podłej jakości, dostawa opóźniona o kilka tygodni, problemy ze zwrotem. I jeszcze teraz zmienili na Trustpilot nazwę aby ludzie mieli utrudniony dostęp do recenzji. Szkoda, że nie da się dać 0.

16. september 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Komunikacja z klientem do poprawy.

Zamówiłem regał firmy Yrke. Zgodnie z informacją na stronie - czas realizacji zamówienia miał wynieść między 3 a 30 dni roboczych. Dzień przed upływem 30 dni roboczych napisałem maila z pytaniem o opóźnienie. Otrzymałem odpowiedź, że regał zostanie wysłany w następnym tygodniu. Żadnego przepraszam, żadnego podania przyczyny opóźnienia. Sucha informacja. Ok, przeprosiny nie są obowiązkowe.
Minął kolejny tydzień - zamówienie dalej nie zostało wysłane. Wobec tego napisałem maila, że w związku z brakiem realizacji zamówienia rezygnuję z zakupu i proszę o zwrot pieniędzy.
Ten mail został zignorowany, za to dwa dni później otrzymałem informację o nadaniu przesyłki. Żeby być precyzyjnym - dwa dni później otrzymałem cztery maile o nadaniu przesyłki, a dzień później kolejne dwie wiadomości. Ma to o tyle znaczenie, że regał był wysłany w trzech paczkach, które były dostarczone przez kuriera w różnych terminach.
Nie byłem informowany o takiej formie wysyłki, więc w pierwszej chwili byłem przekonany, że dostałem niepełne zamówienie.
Finalnie nie mam pewności czy problem był po stronie sprzedawcy, czy dostawcy i nie miałem już ochoty na dochodzenie, więc po prostu nie będę bardziej obniżał oceny.
Regał ostatecznie dostałem, wygląda wizualnie ok i sprawia wrażenie solidnego. Łatwy w montażu.
Jakość mebla jest ok natomiast komunikacja z klientem zdecydowanie do poprawy.

25. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam zakupu w firmie Yrke

Nie polecam zakupu w firmie Yrke. Mebel nie dotrze w ogóle albo jak wyślą to będzie uszkodzony. Trudny kontakt z firmą i ciężkie odzyskanie swoich pieniędzy kosztowało dużo czasu i nerwów. Proszę uważać i dwa razy zastanowić się nad zakupem w tym sklepie.

10. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ten sklep nie powinien istnieć

Czekam juz 3 miesiące i zero odzewu
Regulamin sklepu praktycznie nie istnieje.
Szkoda że nie było opcji za pobraniem ..
Pewnie na samym początku zakładają że zrobią kogoś w ciula..
Na maile nie odpisują a telefon to jest pic na wodę masakra.
Jak ktoś założy im sprawę to chętnie się pod tym podpisze.

13. november 2025

Biurko

Najgorszy mebel jaki kiedykolwiek musiałam składać. Produkt przyszedł po czasie.uszkodzony. jakość mebla tragiczna. Nie polecam

10. november 2025

Biurko - trzykrotnie uszkodzony lat

Firma Yrke wydawała się sporym, poważnym producentem.
Biurko z dodatkami zamówione w początkach Sierpnia z terminem dostawy na początek września.
Ostatecznie po wielu interwencjach telefoniczncyh i zwodzeniu że już wyjechało, w końcu dotarło w połowie września.
Zapakowane byle jak, blat solidnie uszkodzony w dwóch miejscach, brak nóg do biurka. Po interwencji nogi przyjechały dwa dni później.
Na nowy blat czekaliśmy trzy tygodnie. Znowu zwodzenie, że już wysłany, już dziś będzie nadany itd.
Drugi blat znowu zapakowany bezsensownie, uszkodzony w jednym narożniku. Ponowna reklamacja i kolejne trzy tygodnie użerania się.
Trzeci blat przyjechał tak samo bezmyślnie zapakowany i uszkodzony jak poprzednie.
Po dwóch miesiącach mamy 3 uszkodzone blaty w domi i żądamy zwrotu kasy. Z infolinią nie sposób się skontaktować.

31. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv