Bestelling kwam leuk verpakt met kaartje beschreven als persoonlijk bedankje met snoepjes... niet verwacht daarom leuk. Wat ik had besteld was groter dan ik dacht en de foto ook maar gezicht is door... Vis mer

Mijn eerste waxinelichtje met foto werd bezorgd en zat kapot in de doos (die zorgvuldig en goed ingepakt was)na fijn en direct mailcontact de andere dag al een nieuwe binnen gekregen en gelukkig wel h... Vis mer

Zowel ik als mijn kinderen waren er heel blij mee Ook het persoonlijk geschreven kaartje deed mij heel goed Ook de wijze waarop her verpakt was krijgt mijn complimenten Ik zal het zeker aan ee... Vis mer

Na een foutje dan mijn kant contact gezocht met yourdsign en dat verliep heel goed . Bestelling werd correct geleverd met zelfs een kaartje erbij omdat ik verteld had dat de bestelling voor mijn ove... Vis mer

1. Gavebutikk

YOURDSIGN staat voor persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid en met liefde gemaakte producten. Elk item wordt met zorg en precisie gepersonaliseerd, professioneel bedrukt en mooi verpakt – alsof het een cadeautje voor jezelf of een dierbare is. Persoonlijk klantcontact vinden wij ontzettend belangrijk. We denken graag mee, luisteren naar wensen en nemen de tijd om iets te maken dat écht raakt. Geen massaproductie, maar unieke producten met een verhaal. Bij YOURDSIGN draait het om kwaliteit, vertrouwen en aandacht voor detail – van het eerste contact tot het moment dat het pakketje wordt geopend.

4,7

Enestående

Mooi etui snel geleverd

Het etui ziet er mooi uit en kwam sneller dan verwacht, nog voor de kerstdagen. Het zat ook mooi ingepakt en kon zo onder de boom. Mijn dochter is er heel blij mee.

22. desember 2025

Svar fra Yourdsign

Wat fijn dat de etui voor uw dochter op tijd binnen was. Dank voor uw mooie review.

Op en top klantvriendelijk

Wauw wat ben ik blij met de mooie theelichtjes met de datum en foto van mijn overleden vader erop. En wat een superservice, kreeg meteen al een mail erachteraan hoe of wat ik met de foto of tekst wilde en bij ontvangst van de lichtjes zat er een lief presentje en een persoonlijk kaartje bij. Hoe mooi is dat. Dus voor mij echt een dikke 10

19. desember 2025

Svar fra Yourdsign

Dank je wel Marloes voor deze lieve woorden.

Heel mooi waxinelichthouder met foto en…

Heel mooi waxinelichthouder met foto en tekst echt prachtig van mijn overleden dierbare oom laten maken
Goed ingepakt , er was iets misgegaan met mijn bestelling dat heb ik gelijk doorgegeven via de mail en is heel snel - zorgvuldig en supergoed opgelost .

15. desember 2025

Dank je wel Bianca :)

Erg blij met mijn bestelde artikelen

Erg blij met mijn bestelde artikelen. Foto van mijn lieve hondje gedrukt in plexieglas in houder met een lichtje. Zo mooi. En een hanger voor in de kerstboom ook met een foto van mijn hond. Alles was mooi ingepakt. Dank je wel lieve Danielle voor de goede service en het fijne contact.

18. desember 2025

Svar fra Yourdsign

Met liefde gemaakt Petra. Belly zal zo altijd bij je zijn. :)

Vlotte verzending

Vlotte verzending.
Artikel precies zoals verwacht.
Met zorg ingepakt, met nog een lieve, gepaste, persoonlijke boodschap.

4. desember 2025

Dank je wel Wilma :)

Zeer goed bedrijf

Snelle verzending, goede communicatie, keurig product. Zeer tevreden

27. november 2025

Svar fra Yourdsign

Dank je wel Els voor je lieve woorden :)

Goede service

Mn bestelling was nog niet binnen
Hun daarover gemaild, en ze antwoorden gelijk. Dat er spoed achter werd gezet omdat ik hen snel nodig had. En hij was daardoor toch nog op tijd binnen

1. november 2025

Waxinelichtje besteld.

Waxinelichtje besteld met foto welke prachtig is geworden .
Goed en vlot contact bij vragen via app.
Netjes en goed verpakt en super lief kaartje toegevoegd

29. oktober 2025

Ik was teleurgesteld

Ik kocht 2 ledlampjes met foto waar ik het eindresultaat minder vond dan verwacht… na wat te mailen heeft mevrouw mijn lampjes terugbetaald wat ik niet verwacht had. Dankjewel daarvoor!
Het zakje met het busje vond ik wel heel leuk!

25. oktober 2025

Liefdevol

Mooie site,
Prachtig geworden
Zeer lieve kaart toegevoegd
Met liefde gemaakt dat voel je

7. oktober 2025

Dank je wel Judith :)

Na een foutje dan mijn kant contact…

Bestelling werd correct geleverd met zelfs een kaartje erbij omdat ik verteld had dat de bestelling voor mijn overleden vrouw was en op dat kaartje stond een heel lief berichtje en het product was ook heel goed.

23. september 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden
Eerst keurig een mail dat het later zou komen en toen het kwam zat er een hele lieve kaart bij.
Nogmaals Dank.

23. september 2025