Super leuke kerstbal besteld namelijk buurman en buurman, nu twijfelde ik toen hij aan kwam want aan de onderzijde was een stukje zwart weg, berichtje gestuurd via Facebook en kreeg snel reactie. Om m... Vis mer
Ik heb de afgelopen jaren meerdere keren besteld bij deballenuit.nl en ben elke keer weer enorm tevreden. De service is geweldig: snel, betrouwbaar en altijd vriendelijk. De producten zijn van hoge kw... Vis mer
Vandaag mijn Westertoren ontvangen en het moet gezegd worden, in een woord geweldig mooi een must have. Kijk er naaruit om hem in de boom tezien, het geeft een thuis gevoel. Bestellen en leveren ga... Vis mer
Ik koop ieder jaar een speciaal ornament en nu al het tweede jaar via ‘deballenuit’ prachtige ornamenten van Amsterdam, goede kwaliteit en ze leveren snel. De verpakking is stevig zodat het niet breek... Vis mer
Sinds 2019 gepassioneerd om Nederland de boom in te krijgen. Kerstballen en ornamenten van jouw favoriete stad!
Nederland
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Het is een verschrikkelijk lelijke bal. Ik zal dit niet in de Kerstboom hangen of ergens in huis. Wij hebben hier thuis 1 woord voor "Kermis Kitsch".
Het is niet jullie schuld maar ik kon t pakket niet snel ophalen door t slechte weer en nu is t naar e ander ophaalpunt gebracht wat nog veel verder is, in een andere wijk! Ik kan t nu moeilijk of helemaal niet ophalen. Helaas.
Mooie kerstbal alhoewel hij pas in juli binnenkomt
Ik heb een dure kerstbal van kikker besteld. Bij ontvangst zat er een roestplek op zijn gezicht. Ik heb hierover een mail verstuurd waarop ik niets meer heb gehoord.
Top webshop, snelle levering en goede kwaliteit.

Svar fra Deballenuit
Snelle bezorging, de kerstballen zijn zorgvuldig ingepakt. En, het belangrijkste, ze zijn mooi. Had drenkelingenhuisje en de Brandaris van Terschelling besteld, mooi en goed gedaan

Svar fra Deballenuit
snel geleverd. er werd nog nagebeld omdat er iets met de postcode misgegaan was. keurig

Svar fra Deballenuit
Omdat ik als Amsterdamse eindelijk Amsterdamse kerst ballen heb gevonden in jullie collectie. De service was perfect en de levering was ook keurig op tijd. Zal vaker wat bij jullie bestellen.

Svar fra Deballenuit
Mooie kwaliteit, snelle bezorging. Veel verschillende unieke ornamenten

Svar fra Deballenuit
Leuke, unieke ornamenten. Dit jaar 3 bestellingen gedaan. Mooie aandenkens aan leuke plekken. Amsterdammertje en vaandel Amsterdam 750 jaar bijzonder!

Svar fra Deballenuit
Oplichters, slechte producten, houden geld in op retourzending terwijl je ook zelf ook betaald voor de porokosten