Yourdog Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Koop nu al 3 jaar lakeland terrier voer bij your dog en probeer dat af te wisselen met andere merken omdat ik ook niet elke dag het zelfde eet kwaliteit is redelijk goed, mijn honden vinden het le... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze senior miniatuur bulterriër eet sinds 2 jaar de brokken en sinds kort ook de worsten en het schapenvet met hennepzaadolie. Hij vind alles heel lekker Wij hebben het idee dat de brokken speciaal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Impressie your dog adult zeer goede brok geef onze cairnterrier van 10 jaar van het begin af impress your dog vanaf 5 jaar adult. Bevalt uitstekend heeft altijd vaste ontlasting en weinig tandsteen aa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Amerikaanse stafford pup en wilde speciaal voor het ras voer zodat ze goed en gezond groeit en haar spieropbouw wordt gestimuleerd. Via google kwam ik bij yourdog terecht 6 weken verder en haar vacht... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze honden Sheltie adult en senior…

Onze honden Sheltie adult en senior werden gevoed met vers vlees en pers brok wisselend 5 dagen vlees en 2 dagen brokken.
Wegens dat de oudere hond last had van huiduitslag die mogelijk op voedsel allergie wezen zijn wij overgestapt op de brokken van Yourdog.
Helaas werden deze brokken niet puur geaccepteerd door onze honden , omdat het geen persbrok is konden wij geen vlees toevoegen maar moesten gebruik maken van warm water, kaas,verpulverde probiotica brok en zalmolie enz werd deze brokken
niet of maar voor 50-70 % geaccepteerd , tussen door over en weer contact opgenomen met yourdog
en na 1,5 week besloten te stoppen met dit voer.
wij hebben de resterende 22 kg voer naar een asiel
gebracht ,en yourdog heeft direct het volledige bedrag terug gestort.
Vervolgens hebben wij bij yourdog een zending van hun worsten besteld in diverse soorten , deze werden door onze honden zeer goed en snel en smakelijk gegeten,
Hierbij onze dank voor de garantie ,begeleiding en advies bij afwikkeling van deze bestellingen

28. januar 2025

Goedendag,

Bedankt voor de review.
Wat jammer om te horen dat onze brok niet de juiste keuze bleek te zijn, maar gelukkig hebben we het netjes kunnen oplossen met onze garantie. Zo hebben we het asiel ook een handje kunnen helpen 😊. Heel fijn om te horen dat de worsten wel in de smaak vallen en goed gegeten worden. Hopelijk hebben jullie inmiddels een andere brok gevonden die wel passend is. Mochten we in de toekomst opnieuw ergens bij kunnen helpen laat het ons dan zeker weten en uiteraard geen dank, we helpen graag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, makkelijke website om te bestellen voor specifiek ras. Helaas vond onze hond het eten niet zo lekker, “kan gebeuren”. De klantendienst was heel behulpzaam in het zoeken naar oplossingen. Ik heb een beroep kunnen doen op de smaakgarantie. De overige brokken mag ik naar het asiel doen waar ze dit goed kunnen gebruiken, jammer dat onze hond deze brokken niet lekker vond want ik wil dit bedrijf toch wel aanbevelen. Heel behulpzaam en bereikbaar ondanks de feestdagen en komen hun afspraken na.

3. januar 2025

Beste Sven,

Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat onze brok niet de passende was voor jouw hond, maar goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met onze garantie. Zo hebben de brokken een goede andere bestemming gekregen gelukkig. We zijn blij dat we het zo naar tevredenheid hebben kunnen oplossen 😊.

altijd op tijd

Prijs kwaliteit is top en betrouwbare verzending

23. desember 2024

Beste Femke,

Bedankt voor je review, goed om te horen dat alles naar wens is!

Goeie brok, goeie service

Mijn hond eet deze brokken goed en ze is echt kieskeurig. Brokken worden altijd snel geleverd en alles verloopt naar wens.

21. desember 2024

Beste Tamara,

Bedankt voor je review. Heerlijk als kieskeurige honden het lekker opeten!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heb nu zo 3 zakken gebruikt en me…

Heb nu zo 3 zakken gebruikt en me bulterriër doet het er goed op

En de bestellingen gaan ook super 😀

20. desember 2024

Goedendag,

Bedankt voor je review en fijn dat je bullterriër het er goed op doet!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De tijd tussen bestellen en levering is…

De tijd tussen bestellen en levering is goed. Website is makkelijk. Voordeel bij bundels. En de honden smikkelen van de (uitgebalanseerde) producten
Enige minpuntje is de dozen waarin geleverd wordt. Te slap?

2. desember 2024

Beste EP,

Bedankt voor je review!
Je feedback over de dozen zullen we intern doorzetten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering van de brokken en…

Snelle levering van de brokken en superieure kwaliteit. Mijn hond geniet er van

4. oktober 2024

Beste Richard,

Bedankt voor je review! Fijn dat de hond geniet.

Prima produkt

Prima produkt, onze hond eet het graag

20. desember 2024

Beste Batyka,

Bedankt voor je review!

WOOOF

Snel en netjes.

De eerste keer dat ik heb besteld bij ze. De levering duurde door post.n wat langer dan verwacht.
Via messenger met ze gechat en keurig antwoord.
Levering netjes geleverd. En werd nog gebeld na dat alles binnen was of het naar het zin was.
Keurig bedrijf.

16. august 2024

Beste Michelle,

Bedankt voor jouw review.

Bij om te horen dat wij jou naar tevredenheid hebben geholpen ;)

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Brokken zijn heel goed

16. juli 2024

Beste Anne,

Bedankt voor je review, goed om te horen dat alles naar wens is!

Prima klanten service

Prima klanten service. Goed geholpen met kiezen verschillende soorten brokken voor mijn honden en nieuwe pup.

4. juni 2024

Beste Diana,

Bedankt voor je review. Fijn dat je onze klantenservice als prettig ervaart. Je mag sowieso altijd contact opnemen bij vragen :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super goed initiatief om klanten te…

Super goed initiatief om klanten te bellen over wat hun ervaring is met het product.
Op en top klantvriendelijk, wij blijven bij Yourdog!!!

23. april 2024

Beste Patrick,

Bedankt voor de review! Heel fijn om te horen dat ons telefoontje gewaardeerd wordt 😊!

Toppie

Snelle service en er wordt echt meegedacht met de klant. Indien van een probleem wordt er snel gehandeld zodat het probleem opgelost wordt. Zeer te vrede.

22. april 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en dat onze service naar wens is!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na een hele lange zoektocht voor onze…

Na een hele lange zoektocht voor onze kieskeurige kangal zijn wij uiteindelijk over gestapt op brokken specifiek voor de kangal. Inmiddels eet hij weer met plezier en zijn bak leeg.

Naderhand kregen wij nog een telefoontje of wij vragen hadden betreft de voeding. Zijn zeer klantvriendelijk geholpen

16. januar 2024

Beste Samantha,

Dankjewel voor je review!

Wat super fijn dat jullie Kangal weer met plezier zijn bak leeg eet nu jullie onze brokken geven! Een goed etende hond is toch prettig voor jou als baasje. Goed ook om te horen dat je klantvriendelijk door ons geholpen bent. Met vragen of voor advies kun je altijd bij ons terecht.

Met een vriendelijke groet,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Rechtzetting eerdere conclusie

Deze voeding tijdens gans de puppyperiode gegeven.Mijn Duitse pincher had overmatige talgproductie, schilfertjes en nierstenen.Nu geef ik Orijen en alles is top.Voor mijn hond die ik met extreme goede zorg behandel en zonder kostengrens onderhoud was deze niet de beste keuze.We zijn nu 2025 en wat gebleken is,is dat het eiwitgehalte in de voeding niet matchte met mijn hond.Nu is hij op zijn top met een aangepaste voeding. Dus ja het lag niet aan jullie product.Sorry voor de verkeerde en voorbarige conclusie.

25. november 2023

Beste Dirk,

Bedankt voor je review. Allicht is jouw hond overgevoelig voor bepaalde ingrediënten. Is dit iets wat al bekend was bij je? Voor extra advies mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Soms is iets ook simpelweg niet de juiste match. Fijn dat het nu goed gaat met je hond.

Voer besteld en geretourneerd

Voer besteld, snel gearriveerd.

Na paar dagen wilde onze pup het voer niet meer eten.
Geld netjes geretourneerd, en de open zak gedoneerd aan het asiel. Top dat het zo kan.

7. november 2023

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review.

Jammer om te lezen dat de brokken niet door jouw pup gegeten worden. helaas kan dit wel eens gebeuren. Wel blij te vernemen dat je tevreden bent over de afhandeling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

puppy vind alles heel lekker

Het heeft even geduurd voor ik een antwoord gaf omdat de ontlasting van mijn puppy enkele dagen met bloed was. Ik was bang dat het door de voeding kwam maar het was een parasiet. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat mijn puppy het voedsel en de snacks heerlijk vind. Ik zal ze dus zeker blijven kopen

8. november 2023

Goedendag Herlinda,

Och jeetje. Dit zal naar verwachting Giardia zijn geweest. Dat is echt een erg vervelende parasiet. Gelukkig ben je erachter gekomen. Heel fijn om te vernemen dat de pup nu lekker geniet van de brokken en snack;)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Eten niet geschikt voor Spaanse galgo

Eten niet geschikt voor Spaanse galgo . Hij ging er wel direct van eten maar na het gebruik van tweede zak stinkende scheetjes en platte kakjes.
Wel blinkende vacht gekregen . Na het geven van zijn voedingen deel yourdog en deel nieuwe voeding dat hij gewoon is terug alles ok . 440g/dag

29. oktober 2023

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review.

Wat jammer om te horen dat de brokken voor jouw Spaanse Galgo niet de juiste waren. Helaas kan dit gebeuren. Had je mogelijk ook contact gehad met onze klantenservice om te kijken wat mogelijk de oorzaak kon zijn dat er bij de 2de zak de ontlasting toch dunner werd? Als je dit nog niet hebt gedaan zou ik je willen vragen om toch even met ons contact op te nemen. We kijken dan ook graag met je mee en helpen je graag.

Yourdog

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv