Yourdog Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onze senior miniatuur bulterriër eet sinds 2 jaar de brokken en sinds kort ook de worsten en het schapenvet met hennepzaadolie. Hij vind alles heel lekker Wij hebben het idee dat de brokken speciaal... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

12 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Koop nu al 3 jaar lakeland terrier voer…

Koop nu al 3 jaar lakeland terrier voer bij your dog en probeer dat af te wisselen met andere merken omdat ik ook niet elke dag het zelfde eet kwaliteit is redelijk goed, mijn honden vinden het lekker en zijn gezond . (Ook best wel belangrijk eigenlijk hè!) Verder is hun levering best snel .
En de service ook goed tot zeer goed . Heb een keer besteld en mijn voer was geleverd maar helaas niet bij mij ,na contact kreeg ik een snelle levering van hun zodat mijn honden niet zonder eten kwamen te zitten .
Dat vond ik perfect .!!

22. august 2025

Beste Jacobson,

Wat een ontzettend fijne en uitgebreide review, dank je wel hiervoor! 🐾✨

Wat fantastisch dat je al 3 jaar lang zo’n trouwe klant bent bij YourDog! En geef je groot gelijk hoor: afwisseling van spijs doet eten, zelfs voor honden. Het belangrijkste is inderdaad dat de honden het heerlijk vinden, de kwaliteit goed is en dat ze blakend van gezondheid door het leven rennen. Dáár doen we het voor! 🐕❤️

Ook heel fijn om te lezen dat onze klantenservice je destijds snel en goed heeft kunnen helpen toen die zending helaas ergens anders was beland. We laten onze viervoetige vrienden natuurlijk nooit met een lege maag zitten!

Ontzettend bedankt voor je vertrouwen in ons de afgelopen 3 jaar én voor je mooie woorden over onze levering en service. We blijven met heel veel plezier voor jou en je Lakeland Terriërs klaarstaan!

Heel veel groetjes aan de honden en graag tot de volgende bestelling!

Lisa

Top service.

Ik had een paar vragen, deze gesteld via e-mail en hier was heel snel een reactie op. En we hebben hier de brokken besteld voor onze hond en die waren de volgende werkdag al bezorgd. Ik heb niks negatiefs te melden.

16. juli 2026

Beste Henk,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent via de e-mail en dat de antwoorden zo snel bij je waren. We vinden het heel belangrijk om altijd voor onze klanten (en hun viervoeters!) klaar te staan met eerlijk en snel advies. 📧🤝

Dat de brokken vervolgens de volgende werkdag al op de mat lagen én goed in de smaak vallen, maakt het natuurlijk helemaal af! 📦🚀🐶

Bedankt voor het vertrouwen in YourDog. Geef je hond een heerlijke aai over de bol van ons, en mocht je in de toekomst weer vragen hebben of een nieuwe voorraad nodig hebben, dan staan we uiteraard meteen weer voor je klaar! 👍❤️

Lisa

Prima spullen

Wij hebben het idee dat de brokken speciaal voor zijn ras toch beter voor hem zijn dan andere brokken

11. juli 2026

Beste Linda,

Bedankt voor de mooie review!

Super fijn om te horen dat alles in de smaak valt én dat je al twee jaar bij ons besteld, dat waarderen we enorm 😊.

Met vriendelijke groet en knuffels voor je trouwe maatje,
Yourdog 🐾

Goede service, goede kwaliteit

Allereerst geven de dames van YourDog een geweldige service. Zij zorgden dat Post.Nl snel mijn bestelling bezorgde ivm ziekenhuisopname. Hele fijne email wisseling.
Mijn Berner Sennen mix kwam met diarree uit het asiel. Vaak moest ik 's nachts mijn bed uit om even te lopen.
Voor hem een speciale mix besteld bij YourDog, voor zijn zeer gevoelige ras. De brokken zijn kleiner maar hij moet er echt op kauwen dus goed voor zijn tanden. Hij had gelijk normale ontlasting en zijn vacht glanst. De brokken vindt hij heerlijk. Nu ook de worsten besteld. Ja, het is iets duurder maar mijn hond verdient het beste. En ik heb eindelijk een fatsoenlijke nachtrust.

22. mai 2026

Beste Althea,

Wat een hartverwarmende en uitgebreide review! Het is geweldig om te horen dat zowel de service als de voeding zo'n enorm verschil hebben gemaakt voor deze Berner Sennen mix én voor de nachtrust van het baasje.

Hier is een passende, persoonlijke reactie op deze prachtige review:

"Wat een ontzettend mooi en openhartig verhaal, bedankt voor het delen hiervan! Allereerst heel fijn dat we je flexibel hebben kunnen helpen rondom de ziekenhuisopname; dat is precies de service waar we voor staan.

Het is fantastisch om te horen dat je Berner Sennen mix, na zijn start vanuit het asiel, zo enorm is opgeknapt van de rasspecifieke voeding. Een goede nachtrust en een gezonde, glanzende vacht zijn goud waard. Dat hij er goed op moet kauwen en de brokken heerlijk vindt, is natuurlijk de kers op de taart! Heel veel succes met de worsten, we hopen dat hij daar net zo van smult. Hij verdient inderdaad het allerbeste!"

Vriendelijke groet, Manon

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht voer, goede service

Onze Berner Sennen had vanaf de eerste week al veel darm en maag problemen. Er werd door yourdog geadviseerd om langer te proberen. Maar onze hond bleef dunne ontlasting houden. Ook had ze last van een borrelende buik, winderigheid en boeren. Na 2 maanden stopte ze met het eten van de brokken en vertoonde neerslachtig gedrag. We zijn overgestapt op ander voer en ze eet weer graag, ontlasting is goed en is weer vrolijk. We hebben de ingredienten en bereidingswijze nogmaals bekeken. Helaas is de marketing beter dan de kwaliteit van het voer. De klantenservice is goed. Ik kon overigens wel een ongeopend zak voer kosteloos retourneren en kreeg snel mijn geld terug.

9. februar 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat de brokken niet passend waren voor jouw hond. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze voeding, maar omdat elke hond anders is, kan het voorkomen dat onze voeding niet voor elke hond de beste match is. Hier zijn we ook altijd heel eerlijk in. We zijn wel blij om te horen dat je tevreden bent over de service, in die zin is het voor ons ook jammer om te zien dat je ons waardeert met één ster. Is er iets wat wij beter kunnen doen? We horen graag van je.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooi aanbod aan kwaliteit

Mooi aanbod aan kwaliteit, snelle en correcte levering
Mijn Akita is dol op jullie brokken en ik zie dat het zijn gezondheid goed doet en zijn mooie vacht nog mooier maakt

20. januar 2026

Bedankt voor de review!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod, de kwaliteit en de levering. En uiteraard heel fijn dat de brokken in de smaak vallen en je merkt dat de hond het er goed op doet, dat is tenslotte het aller belangrijkste 😊.

Duidelijk

Duidelijk, snel en zonder problemen

3. desember 2025

Beste Arjen,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat alles duidelijk, snel en probleemloos verloopt.

Super goede service

Super goede service
En ook het voedsel is fantastisch goed
Gr Marjan

1. desember 2025

Beste Marjan,

Bedankt voor de review!

We zijn blij om te horen dat je helemaal tevreden bent over onze voeding en de service 😊.

Huidproblemen hond

Onze hond had vele huidproblemen, sinds we overgegaan zijn op yourdog gespecialiseerd hondenvoer voor rassen, zijn de klachten weg en heeft hij er nog nooit zo goed uitgezien.
Ook het bestellen en leveren is perfect, 1 tot 2 werkdagen en dan heb je het ook al...

22. oktober 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat de klachten weg zijn na de overstap naar onze voeding, dat zijn voor ons altijd de mooiste resultaten 😊. En uiteraard ook goed om te horen dat de levering snel is ontvangen.

Super fijne service!

Super fijne service!! Onze hond geniet van de smakelijke voeding, pikt deze eruit tussen alle anderen merken.

10. oktober 2025

Goedendag,

Bedankt voor de mooie review!

We zijn blij om te horen dat onze service naar wens is en dat de voeding in de smaak valt 😊.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Maar 1 minpunt voor de rest super

Duidelijke website, makkelijk om het bestel proces te doorlopen Behulpzame snelle en adequate klantenservice

Enige minpunt is dat op de site staat dat het binnen een werkdag geleverd wordt
Dit was in mijn geval niet zo
Zondag besteld en donderdag geleverd
Maar van wat ik kon volgen lag dit vooral aan PostNL

Volgende keer bestel ik gewoon wat ruimer op tijd zodat ik zeker weet dat ik de brok optijd binnen heb

15. september 2025

Beste Paul,

Bedankt voor je uitgebreide review en de mooie complimenten over onze website en service, dat waarderen we enorm 😊! Jammer dat de levering dit keer wat vertraging had. Helaas hebben we daar soms inderdaad geen volledige invloed op, maar we snappen goed dat het vervelend is. Hopelijk gaat het bij de volgende bestelling weer helemaal zoals je van ons mag verwachten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles was perfect in orde

Alles was perfect in orde. Snelle levering. Geen probleem alles top. Had eerst bij concollega besteld bij bol. Maar dat was een ervaring wat ik nooit meer wil meemaken. Top firma, tot volgende bestelling

2. september 2025

Beste Raf,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te horen dat je eerder een minder goede ervaring hebt gehad via een andere aanbieder via Bol. Gelukkig hebben wij het vertrouwen weer kunnen herstellen met een directe bestelling en ben je weer helemaal tevreden 😊.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Amerikaanse stafford pup en wilde…

Amerikaanse stafford pup en wilde speciaal voor het ras voer zodat ze goed en gezond groeit en haar spieropbouw wordt gestimuleerd. Via google kwam ik bij yourdog terecht 6 weken verder en haar vacht en groei is super dus voor onze hond blijf ik het gebruiken.

26. august 2025

Beste Paul,

Bedankt voor de review!

Leuk om te horen dat je bij ons terecht bent gekomen via Google, welkom! Super fijn dat de voeding goed bevalt en dat je ook merkt dat het goed gaat met jouw pup na de eerste zes weken op onze voeding. Dat is tenslotte het aller belangrijkste 😊.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede aftersale ze belden of het…

Goede aftersale ze belden of het product naar wens was. Top
Bijzonder vriendelijk kreeg zelfs nog zak brokken die niet goed was afgeleverd

1. august 2025

Beste Marcel,

Bedankt voor je review!

We zijn blij om te horen dat ons telefoontje naar aanleiding van je eerste bestelling gewaardeerd wordt en dat je tevreden bent over onze service, helaas naar aanleiding van een levering die niet goed verliep, maar gelukkig hebben we het netjes kunnen oplossen 😊.

Ruime keuze snel geleverd

Duidelijke website met ruime keuze.
Snelle levering.
Brokken voor Bully
Kwaliteit is goed en ze eet ze graag.

22. juli 2025

Bedankt voor de review!

Super om te horen dat de levering goed is verlopen en dat de website duidelijk is. We zijn blij dat de brokken naar wens zijn en dat ze ook met smaak worden gegeten 😊.

Brokken

Goede kwaliteit en service!

12. juli 2025

Bedankt voor de review!

We zijn blij om te horen dat alles helemaal naar wens is 😊.

Goed en snel…

Goede en snelle verwerking van bestelling tot levering

29. mai 2025

Beste Barbara,

Bedankt voor de review!
We zijn blij om te horen dat alles helemaal naar wens is wat betreft de levering.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Impressie your dog adult zeer goede…voeding van jong tot oud.

Impressie your dog adult zeer goede brok geef onze cairnterrier van 10 jaar van het begin af impress your dog vanaf 5 jaar adult. Bevalt uitstekend heeft altijd vaste ontlasting en weinig tandsteen aanslag. Vorige cairterrier heeft ook altijd impress your dog brokken gehad en is 17 jaar geworden zonder problemen. Zeer tevreden.

24. februar 2025

Beste dierenvriend,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn erg blij te horen dat brokken zo goed bevallen bij je Cairn Terrier.

Kevin van Yourdog

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv