Mooie kwaliteit kleding, Snelle verzending met AANDACHT en ZORG. Daarbij is yoga specials goed bereikbaar voor eventueel overleg / afstemming. Een aanrader!
Producten van goede kwaliteit en snelle online levering. Ik ben zelf wat petit en sportkleding kan soms wat lomp staan, maar deze yogakleding "hugged" mijn figuur mooi. Met name het merkje "manduka"... Vis mer
Helaas werkte de post niet zo mee, maar op al mijn vragen daarover kwam snel antwoord, ik voelde me echt gehoord. En toen het kwam het pakketje, wat echt een kadootje is, mooi ingepakt, kaartje erbij,... Vis mer
Ottimo servizio, il pacco è arrivato nei tempi previsti. Ho ordinato un tappetino Kurma, arrivato perfetto come foto e indicazioni dal web, inoltre hanno aggiunto un messaggino da parte del team di yo... Vis mer
Bij Yoga Specials vind je online èn in onze winkel de mooiste yogakleding, yogamatten en andere yoga benodigdheden. Welke vorm van yoga je ook doet, of van welke stijl je houdt !! Een yogawinkel voor meer dan yoga alleen. Ook voor Pilates, dans, ontspanning, meditatie en om "gewoon" te dragen. Recycled, organic, fair wear -we hebben het allemaal !! Voor hem èn haar, de meest stylish yogabroeken, de fijnste wraps,, maar bovenal persoonlijke aandacht voor jou.
Breestraat 83, 2311 CK, Leiden, Nederland
- +31655193484
- info@yoga-specials.nl
- yoga-specials.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Prachtige Yoga handdoek besteld
Prachtige Yoga handdoek besteld, ik vond hem niet erg duur dus verwachte er niet perse veel van. Maar de kwaliteit is echt heel goed. Ik ben heel blij met deze aankoop. Snelle levering is ook fijn.
Fijne mat en vlot verstuurd
Yogamat van merino wol gekocht
Yogamat van merino wol gekocht.
Heel erg blij mee, voelt erg comfortabel en lekker warm. Perfect voor een yin yoga lesje !!!!
I have their mats
I have their mats, such a good quality! also, they have amazing organic cocoa! Perfect for calm yourself and meditate
Everything perfect!
Snelle bezorging van de juiste…
Snelle bezorging van de juiste artikelen die een goede kwaliteit hebben
Perfecte levering
Mooi divers aanbod van yogakleding en…
Mooi divers aanbod van yogakleding en aanverwante artikelen.
Bijzonder behulpzaam en betrokken personeel dat goed advies geeft.
Snelle levering
Snelle levering, netjes verpakt. De wollen mat bevalt goed. De extra breedte is fijn.
Goede service
Er werd contact met mij opgenomen omdat er een verkeerde maat bij het artikel stond dat ik online wilde bestellen. Erg prettig 👍
Kleding als cadeau
Wat je ook bestelt, het komt als een cadeau binnen. Goede kwaliteit kleding. Prima service. Mooi divers aanbod
Helemaal top
Helemaal top, prachtige spullen, super leuk alles ingepakt, heel erg blij mee, dank
Prima! prachtige spullen, snelle levering, prettige communicatie, ronduit top!
Prachtige spullen, snelle levering, prettige communicatie, ronduit top!
Mooie producten
Mooie producten, snelle verzending. Goede en goed bereikbare klantenservice!
Fijne yogamat snel geleverd
Ik was na een paar jaar toe aan iets nieuws. Via de website van Yoga-specials vond ik de juiste mat. Door de duidelijke omschrijving kon ik de juiste keuze maken. Vervolgens gaat het snel, betalen en leveren.
Verrassend was dat de mat zo leuk verpakt was en een mooie persoonlijke wens erbij. Ik kan weer jaren door met yoga.