Xoo.nl Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Erg teleurgesteld in dit bedrijf. Na een bestelling gedaan te hebben van een lijntekening armband, kreeg ik een voorbeeld terug. Helaas leek tot 2x toe het voorbeeld totaal niet op de originele... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een gouden kettinkje voor moederdag besteld, mama is ontzettend blij ( hem m al gegeven). Was gegraveerd met mezelf en mijn broertje erop, reactie was goud waard! Echter komen er wel veel "extra"... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Via Whatsapp heb ik ze benaderd met een vraag voor een spoedbestelling. Binnen 1 minuut antwoord gekregen en gezien het belang van de bestelling (een vriend, 35, die op sterfbed trouwt als laatste wen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I ordered an engraved necklace with a photo of 2 people. Received it after a couple of days and I couldn't be happier. The quality of the necklace is very good. I was a bit apprehensive because it was... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

Webshop voor gepersonaliseerde sieraden, posters en meer. Een groot assortiment aan basis-items, maar ook veel gepersonaliseerde items zoals lijntekeningen, vingerafdrukken of een hele foto omzetten naar een sieraad. Veel uniek en gepersonaliseerde mogelijkheden bij Xoo.nl. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de posters zijn geprint op kwaliteitspapier. Gratis verzending bij bestellingen boven €34,95. Xoo.nl is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar trendy sieraden en posters tegen betaalbare prijzen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Heel mooi

Mijn eerste tekening was prachtig. Dus wilde ook 1 voor mijn vriendin, maar die viel helaas tegen. Na contact te hebben gehad heb ik een nieuwe tekening gekregen. Getekend door de tekenaar die ook de eerste tekening gemaakt heeft. En deze is erg mooi. Bedankt voor de tijd en aandacht!

27. august 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik vind de tekening tegenvallen

Ik vind de tekening tegenvallen, personen leken er een klein beetje op maar miste de details. De tekst onder aan de toeneming kwam ook niet goed uit waardoor het deels in lijstje wegviel Vond het qua prijs kwaliteit dan ook tegenvallen. Wel jammer want was juist een origineel 60 jarig huwelijks kado. Wel snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd.

15. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tips en Criteria aangeven door Xoo ?

Ik vond het heel lastig om een goede foto uit te kiezen. Ik vond op een andere site oa de tip om geen foto met zonnebrillen op te sturen. Misschien handig als jullie ook wat tips/criteria meegeven?
Mijn tekening was verder helemaal oké!
Prachtige lijst, geeft ook meerwaarde.
Voldoet aan mijn verwachtingen.
Dank jullie wel!

22. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kleine Letters/gaatjes in letters…

Kleine Letters/gaatjes in letters achterop de sleutelhanger en een snor.

Ik heb hierover meteen bij ontvangst een e-mail gestuurd naar Xoo, nooit meer een reactie terug gekregen. Op de website kan je niet aangeven hoe groot de letters worden alleen de lettertype kan je aangeven. Hierdoor is het gezien de oppervlakte van de sleutelhanger heel klein geworden, je hebt zowat een leesbril nodig. Daarnaast bij de letter ''o'' mist links onder stuk letter (dat is bij elke ''o'' in de tekst). En mn vriend heeft een snor gekregen op de foto aan de voorkant, hij heeft zelf een baard over het gezicht. Voor de prijs die je betaald was dit het niet waard. En geen service om een oplossing hiervoor te vinden. Heel jammer. Daarnaast jammer dat je geen preview kan zien als je iets zelf ontwerpt, je moet dan 5 euro extra betalen.

8. juli 2024
Logoen til Xoo.nl

Svar fra Xoo.nl

Beste Barbara,

Bedankt voor je bericht en je gedetailleerde feedback. Het spijt ons te horen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed.

De tekst "Today, tomorrow, forever 53° 11′ NB, 6° 26′ OL ~13-05-2023 ~" bevat 51 tekens. Door het aantal karakters in combinatie met de beperkte ruimte van de sleutelhanger, is de tekst helaas kleiner geworden dan gewenst. Helaas kunnen we hier niets aan doen omdat de grootte van het item beperkt is.

Het kiezen van een preview is bij toekomstige bestellingen inderdaad aan te raden (dan was dit opgevallen). Dit kan helpen om eventuele teleurstellingen te voorkomen. We begrijpen dat sommigen dit liever overslaan vanwege de langere levertijd, maar het geeft wel een goed beeld van het eindresultaat.

Nogmaals bedankt voor je begrip en feedback.

Klantenservice Team Xoo

Allereerst super service

Allereerst super service. Jullie zijn makkelijk te bereiken via whatsapp. Maar het artikel dat ik had besteld, dacht ik wel beetje duur artikel - prijs verhouding.

22. juni 2024
Logoen til Xoo.nl

Svar fra Xoo.nl

Beste Mario,

Bedankt voor je bericht en je feedback.

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het resultaat van de foto. Het kiezen van een preview is bij toekomstige bestellingen aan te raden om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet. Dit geeft je de mogelijkheid om vooraf eventuele aanpassingen te zien en goed te keuren.

We begrijpen dat niet iedereen deze optie kiest, maar het kan helpen om teleurstellingen te voorkomen.

Nogmaals bedankt voor je feedback.

Klantenservice Team Xoo

Super service!

De voorbeeldtekening was mooi maar ik wilde nog iets gewijzigd hebben en dat is zonder problemen gedaan. Tekening was hierdoor nog mooier. Goeie service!!

18. juni 2024

Armbandje met tekening besteld

Armbandje met tekening besteld.

Hadden aangevinkt van te voren een foto te willen hoe die op het armbandje zou komen. Tekening zag er prachtig uit en hij kwam precies zo op het armbandje te staan. Heel mooi en waardevol.

5. juni 2024

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv