Xoo.nl Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Erg teleurgesteld in dit bedrijf. Na een bestelling gedaan te hebben van een lijntekening armband, kreeg ik een voorbeeld terug. Helaas leek tot 2x toe het voorbeeld totaal niet op de originele... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een gouden kettinkje voor moederdag besteld, mama is ontzettend blij ( hem m al gegeven). Was gegraveerd met mezelf en mijn broertje erop, reactie was goud waard! Echter komen er wel veel "extra"... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Via Whatsapp heb ik ze benaderd met een vraag voor een spoedbestelling. Binnen 1 minuut antwoord gekregen en gezien het belang van de bestelling (een vriend, 35, die op sterfbed trouwt als laatste wen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I ordered an engraved necklace with a photo of 2 people. Received it after a couple of days and I couldn't be happier. The quality of the necklace is very good. I was a bit apprehensive because it was... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

Webshop voor gepersonaliseerde sieraden, posters en meer. Een groot assortiment aan basis-items, maar ook veel gepersonaliseerde items zoals lijntekeningen, vingerafdrukken of een hele foto omzetten naar een sieraad. Veel uniek en gepersonaliseerde mogelijkheden bij Xoo.nl. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de posters zijn geprint op kwaliteitspapier. Gratis verzending bij bestellingen boven €34,95. Xoo.nl is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar trendy sieraden en posters tegen betaalbare prijzen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Erg teleurgesteld in dit bedrijf

Erg teleurgesteld in dit bedrijf. Na een bestelling gedaan te hebben van een lijntekening armband, kreeg ik een voorbeeld terug. Helaas leek tot 2x toe het voorbeeld totaal niet op de originele foto.

Na gemaild te hebben om te kijken of het een optie was om deze bestelling te annuleren, kregen we te horen dat dit 15 euro zou kosten. Hier hebben we geen toestemming voor gegeven, maar toch werd onze bestelling na een dag geannuleerd, waardoor we die 15 euro kwijt waren.

Dit spreekt niet van een goede service en klantvriendelijkheid.

Niet aan te raden dus.

16. mai 2026
Logoen til Xoo.nl

Svar fra Xoo.nl

Wat jammer om te lezen dat de ervaring zo is verlopen. Wij maken gepersonaliseerde items waarbij iedere lijntekening speciaal op basis van een foto wordt ontworpen. Daarbij gaat het altijd om een creatieve lijntekening en niet om een 1:1 fotoportret of exacte kopie van de originele afbeelding.

Tijdens het proces zijn wijzigingen altijd kosteloos en denken we graag mee om samen tot het gewenste resultaat te komen. Bij het plaatsen van een bestelling wordt direct gestart met het ontwerpen van een gepersonaliseerd item. Wanneer een order tussentijds wordt geannuleerd brengen wij daarom een klein bedrag in rekening voor de reeds gemaakte arbeid en tijd.

We vinden het oprecht jammer dat we in dit geval niet samen tot het gewenste ontwerp zijn gekomen. Tegelijk zijn we trots dat we dagelijks veel tevreden klanten mogen helpen met persoonlijke sieraden en unieke ontwerpen. In de toekomst denken we uiteraard graag opnieuw mee.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Leuk idee maar te duur en niet precies genoeg

De tekening lijkt helaas niet en er wordt niet veel veranderd na het geven van feedback. Op een gegeven moment laat je het maar zitten. Het cadeau werd eerder als karikatuur waargenomen en dat was niet echt de bedoeling. Daarvoor is 52 Euro (voor een A4 tekening) veel te veel geld.

1. august 2025

Top service

Recent een armband besteld en binnengekregen. Hier was iets misgegaan met het graveren. Ik heb met hen via Whatsapp contact opgenomen. Ze gaven aan dat dit niet de bedoeling was en 2 dagen later is er een nieuwe armband binnengekomen.
Echt een top service en de armband ziet er prachtig uit

14. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

De lijntekening is prachtig geworden

De lijntekening is prachtig geworden. Ik heb, nadat ik de tekening ontvangen heb, nog een paar kleine aanpassingen laten doen. Daarna heb ik akkoord gegeven. De tekening is scherp en helemaal geworden zoals verwacht. Enige aanmerking: de lijst is niet van echt hout. Als dit duidelijk vermeld stond had ik geen lijst besteld.

11. februar 2025

Supertevreden!

Ik liet een lijntekening maken. Het ontwerp was heel snel klaar en op een vraag die ik stelde kreeg ik ook heel snel een reactie. Heel fijne service en snelle verzending. Het resultaat is erg mooi, afgedrukt op mooi papier. Ik ben supertevreden!

6. januar 2025

Super klantenservice

Mijn tekening was erg mooi gemaakt. Ook na de aanpassing was die prachtig. Helaas toen ik hem kreeg was er een spelfout. Ik had geappt naar de chat support en kreeg binnen No-time een reactie. Gratis een nieuwe toe gekregen en mocht de verkeerde houden. TOP SERVICE!

8. januar 2025

Super

Super! De tekening was voor ons nog niet helemaal top, dat hebben we aangegeven en het werd gelijk aangepast.

23. desember 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

The print was not so good on the…

The print was not so good on the bracelet, i think that it should be a standard that you check as a business the quality of the photo being sent to make sure we will get a good print.. but instead you have to charge us an extra amount if we want a proof via email… this is not very fair.. in general i still find it a nice memorabilla or small gift but i dont think i will buy again in the future..

13. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie foto tekening, goede service

Mooie tekening gehad van een foto: geen probleem om gezicht nog wat aan te passen zodat ik helemaal tevreden was.
Snelle afhandeling/ reactie en levering, kortom top!

27. september 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv