Bestilte stort klorestativ til katt. Leveringen var ett par dager forsinket, men fikk beskjed om det på forhånd og fikk beskjed om hvor pakken befant seg underveis - så det var ingen problem.... Vis mer
Jeg liker utvalget, men synes det er litt merkelig at fôret jeg kjøper varierer såpass i pris. Er jeg heldig koster det rundt kr. 700, mens neste måned kan det ligge på kr. 950... men når prisene... Vis mer
Ok produkter og priser, men altfor lang leveringstid. 3-5 dager som er oppgitt har jeg aldri opplevd at det har tatt. Her bestilt flere leveranser og det har tatt minst 10 dager hver gang. Hvis det ha... Vis mer
Et fantastisk bra sted å handle fra! De har vennlig og god kundeservice, folka er skikkelig kompetente, strukturerte og løsningsorienterte. Produktene svarer opp til forventingene og virker akkura... Vis mer
Mer enn 8000 produkter for hunder, katter, smådyr og fugler til lave priser, samt mange gode tilbud på alt fra fôr og leker til praktisk utstyr for kjæledyr.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Bestilte et bur for 1 mnd siden hvor…
Bestilte et bur for 1 mnd siden hvor jeg kun fikk pakke 1/2, altså bare fire sider av buret og ingenting mer. Jeg har kontaktet kundeservice flere ganger og dere sier at dere ikke vet hvor det er, og til slutt sier dere at ansvarlig avdeling skal fikse opp i det. Det har gått 2 uker siden jeg sendte første melding til dere om dette, og det er enda ingen informasjon om hvor resten av pakken min er. Jeg får også automatiserte mails hvor dere sier at dere har bedt meg oppgi mer informasjon om forespørselen min. Jeg har ikke fått noe mail om dette tidligere, så jeg skjønner ikke hva dere driver med. Forferdelig dårlig kundeservice! Kan virkelig ikke anbefale å bestille her i fra.
Jeg sendte en pakke i retur og ga…
Jeg sendte en pakke i retur og ga beskjed til Klarna. De fikk ikke svar fra Zooplus og jeg endte opp med å betale allikevel for å unngå videresending til inkasso.
Det finnes bedre alternativer
Greie produkter, godt utvalg, ganske svak kundeservice med lang ventetid. Verst av alt er at de skrur opp prisene noe sinnsykt uten forvarsel. Vi hadde Zooplus Relax - slik at vi automatisk fikk tilsendt kattemat etter x antall uker, men iløpet av 2 mnd skrudde de opp prisen fra 1200.- til 2000,- uten forvarsel eller noe form for informasjon. Så joda, de har jo varene de lover, men det finnes langt bedre alternativer.
Kjøpte via trumf netthandel
Kjøpte via trumf netthandel, men fikk ikke bonusen utbetalt fordi Zooplus avviste den pga at de ikke fant den i systemet sitt. Anbefaler ikke å kjøpe hos Zooplus hvis du tenker å handle via trumf netthandel for å spare opp bonus, de betaler den ikke ut.
Gode priser og levering hjem
Jeg bestiller kattemat (Thrive våtfor) og kattestrø (Croci Eco) fra Zooplus, og både post-nærbutikken og jeg er glade for at jeg kan få levert varene gratis hjem med Bring og slipper å hente store og tunge pakker. Jeg har bestilt fra Zooplus mange ganger siden 2021, og de er konkurransedyktige på pris. Kundepoengene bytter jeg inn i kattesnacks og leker, og kattene er veldig fornøyd med nye og spennende godbiter. Ofte er det tilbud på prøveporsjoner osv. Ingen problemer så langt.
Må si jeg alltid har vært fornøyd
Jeg har brukt Zooplus en rekke ganger og har utelukkende vært fornøyd. Kjøper lokalt i fysisk butikk det jeg kan, men når det er noe som ikke er tilgjengelig lokalt, har jeg ofte funnet det her.
Topp service, og vær obs på at du selv kan velge leveringsmåte og leveringshast/leveringstid. (Billigere frakt når det ikke er hast.)
Vær obs på at de kanskje pakker i for tunge pakker hvis du bestiller f.eks. mange kilo.
Rimelig utstyr til hund
Rimelig utstyr til hund, god kvalitet!
Umulig å kontakte kundeservice.
Umulig å kontakte kundeservice.. når du prøver å ta kontakt med de, kommer det opp en feil og det går ikke an å sende meldingen til de…
Pakken min kom 2 ganger skadet !! Ingen refundering, pga umulig å få kontakt med de.
Veldig fornøyd
Elsker å kjøpe i zooplus, pga utvalget av produkter og priser. Veldig raskt levering og god kundeservice 😊Anbefales
Garantisak som ble håndtert veldig bra
Vi hadde en garantisak hos dem som de håndterte veldig bra og uten problemer. Ble utrolig fornøyd! I tillegg har vi kjøpt flere produkter som har levd opp til forventningene og blitt levert raskt.
Klage på Zooplus.no
Klage på Zooplus.no – ulovlig trekk av penger
Jeg har ved en feil aktivert et månedlig abonnement da jeg bestilte varer hos dere. Siden den gang har dere trukket penger fra min konto for en tjeneste jeg aldri har ønsket eller benyttet meg av.
Det er gjort unødvendig vanskelig å avslutte abonnementet – jeg blir sendt videre fra den ene kontakten til den andre uten å få hjelp. Dette oppleves som bevisst villedende praksis mot kunder.
Jeg krever at dere umiddelbart stopper alle fremtidige trekk og tilbakebetaler det beløpet som urettmessig er trukket fra min konto.
Har tidligere vært fornøyd med Zooplus., nå bytter vi
Har tidligere vært fornøyd med Zooplus.
Men nå må de ha endret brukergrensesnitt snitt på appen. Umulig å finne det du søker etter.
Prescriptions diettfor er ikke å få tak i, heller ikke det foret vi alltid har handlet der.
Når jeg prøver å finne kontakt info i Norge, finnes et tlf nr jeg ringer - til ingen nytte. Det er ikke i bruk.
Nesten umulig å komme i kontakt med Zooplus i Norge, ingen epostadresse oppgitt. Ingen kontaktskjema du kan stille spørsmål på.
Vi bytter til annen leverandør for våre dyr.
Min favoritt butikk på nett
Dette er en av få utvalgte nettsider jeg bestiller i fra. Elsker å bestille å få det rett på døra gratis! Det er hovedgrunnen til at jeg liker zooplus.Jeg kan ikke gå fysisk i butikk å bære på flere kilo med tørrfor og kattesand ut og inn av bil osv når jeg har 7 katter. Det er noen ting zooplus ikke har som jeg må til andre butikker for å kjøpe, men utenom det så har det meste her vært bra. Minus for at det aldri går ann å sende klage, får alltid error. Av og til er det en skade på et produkt, men ikke ofte. Og everclean kattesand eskene kommer ALLTID med sand utenfor i pakken og støver ned alt i samme ekse... og det er ikke posten til skyld, det er zooplus pakke-måten de bruker. synd det ikke går ann å sende klage, har prøvd hver gang. får nøye meg med litt kattesand på alt jeg kjøper.. Alt i alt er zooplus min favoritt butikk å handle hos. Liker poeng systemet, lave priser, ok kvalitet. Appen funker ikke alltid å betale med da, må bruke pc for å være sikker på at det går igjennom.
Zooplus Relax
Har 3 hunder og ville prøve zooplus Relex på hundefor. Fikk første forsendelse, men det var lang leveringstid. Ved forsendelse nr 2 ble det problemer, ventet og ventet, hørte ingenting og ingen varer kom. Det begynte å haste og når jeg da sjekket det opp så var det tomt på lageret. Skikkelig dårlig ordning og service. Man må kunne stole på at hundeforet kommer til tiden og det værste var at man ikke fikk noe info fra zooplus . Styr unna zooplus Relax
Dårlig leveransetid
Dårlig leveransetid, står bare at varen er innmeldt, men ingenting skjer.
Mye bedre å handle på Musti.no der får en leveransen få dager etter på døren iallefall.
Atlas car mini
Er bestandig fornøyd med leveranser fra Zooplus,mye bedre priser enn andre nettbtikkker å man får levert gratis på døra.
Har handlet her i mange år å blir fortsette med det
Anbefales
Har bestilt herfra flere ganger,og har bare gode erfaringer.
om man trenger hundefolk IKKE bestill…
om man trenger hundefoor… IKKE bestill fra zoo pluss! Står 3-5 dager vi bestilte for 12 dager siden å den er ENDA IKKE KOMMEN! Så måtte kjøp nytt for fra dyrebutikken🤬🤬🤬
kresne hunder
Mange av tingene jeg har bestilt har ikke hundene mine likt.
Våtfor , hundegodt, og det er jo mer en en boks en blir sittende igjen med.
Ellers så ble siste bestilling levert på posten , den skulle settes ved døren om jeg ikke åpnet. Leveransen kommer tidlig og jeg rakk ikke å åpne . Pakken var stor og tung og veldig vanskelig for meg å hente. Da jeg ikke har bil.
Håpeløst å ske etter varer
Håpeløst å ske etter varer, det går an å søke, men det går ikke å klikke så varene kommer opp, det betyr att man må scrolla seg igjennom masse av varer , veldig tidsødende. Bestilte samme ting i dag som for en månad siden. Prisene gått opp med ca 10 % , men det har vel med værldsøkonomien å gjøre .