zooplus.no Anmeldelser

3,6

Bestilte stort klorestativ til katt. Leveringen var ett par dager forsinket, men fikk beskjed om det på forhånd og fikk beskjed om hvor pakken befant seg underveis - så det var ingen problem.... Vis mer

Jeg liker utvalget, men synes det er litt merkelig at fôret jeg kjøper varierer såpass i pris. Er jeg heldig koster det rundt kr. 700, mens neste måned kan det ligge på kr. 950... men når prisene... Vis mer

Ok produkter og priser, men altfor lang leveringstid. 3-5 dager som er oppgitt har jeg aldri opplevd at det har tatt. Her bestilt flere leveranser og det har tatt minst 10 dager hver gang. Hvis det ha... Vis mer

Et fantastisk bra sted å handle fra! De har vennlig og god kundeservice, folka er skikkelig kompetente, strukturerte og løsningsorienterte. Produktene svarer opp til forventingene og virker akkura... Vis mer

1. Dyr og kjæledyr

Mer enn 8000 produkter for hunder, katter, smådyr og fugler til lave priser, samt mange gode tilbud på alt fra fôr og leker til praktisk utstyr for kjæledyr.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

70 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ok nettbutikk

Ok nettbutikk. De er raske til og sende, men de pakker inn for dårlig så får ofte ting som blir ødelagt på grunn av hard håndtering under transport. Skulle ønske de var litt flinkere til å pakke inn så Skulle de fått en stjerne til. Ellers er priser og kvalitet på produktene deres helt ok

22. januar 2026

Mye rot i bestillinger

Har bestilt flere ganger og vært fornøyd med produktene, men det er mye rot med bestillinger og leveransetid. Har zooplus relax, men når varene ikke kommer til tiden må man plutselig ut å kjøpe dyrefor etc på butikk likevel.

12. januar 2026

Sender feil varer

24.11 bestillte jeg en katteluke fra zooplus.no. 12.12 ankom pakken, med en helt annen vare enn jeg hadde bestilt.
Har sendt de mail, så får vi se hvor lang tid de bruker på å rette feilen. Når jeg ser andre anmeldelser her på Trustpilot har jeg ikke så store forhåpninger, men håper de overrasker positivt.
Anmeldelse oppdateres fortløpende.

12. desember 2025

Skjønner overhode ikke hvordan man skal…

Skjønner overhode ikke hvordan man skal få brukt de såkalte zoopoengene, jeg har handlet masse hos zooplus opp gjennom årene og har aldri fått noe som helst igjen for alle zoopoengene jeg har opparbeidet. Dette systemet er tydeligvis bare lureri for det er umulig å finne ut av hvordan dette fungerer, og det er aldri mulig å ringe noen for å spørre

25. november 2025

Jeg var superfornøyd med Zooplus til å…

Jeg var superfornøyd med Zooplus til å begynne med!

Men den siste tiden er nesten all kattesandposene revnet i bunnen, alle boksene med kattemat har bulker.. Det virker som plukkerne bare slenger våtforboksene opp i esken. Det er aldri noen beskyttelse av varene oppi esken heller, alt bare flyter rundt.
Det er ikke noe problem å få ny vare eller penger tilbake av kundeservice, men når jeg har spurt hva de gjør for å unngå disse problemene fremover, så svarer de aldri.

Siste som skjedde var at jeg aldri fikk noen sporing på pakken min. Kontaktet kundeservice som sa at datoen jeg hadde bestilt, hadde de hatt noen problemer med bestillinger som ikke gikk gjennom riktig til Bring.
Ok fair, men hvorfor må jeg spørre, istedenfor at de kan informere meg?
Jeg ba om at de sendte meg en tilsvarede sending jeg kunne spore, det gjorde de. Men må fremdeles betale for begge forsendelsene, her syns jeg de kunne ta det på sin kappe. Jeg fikk 100 kr avslag og 10% rabattkupong, som er fint det, men det var ikke min feil at de hadde problemer mellom seg og Bring.

Jeg hadde ikke fortsatt bruke Zooplus hvis det ikke var for at de er de eneste som har våtforet katten min behøver.

15. november 2025

Fjerner negative anmeldelser på egne merkevarer.

De plukker og velger anmeldelser som de selv vil, og fjerner negative anmeldelser på sine egne merkevarer.😂 Det er shady, og at de vil skjule det ga de mange minuspoeng hos meg som har vært fast kunde i årevis.
For det meste gode produkter men kundeservice er alltid treg og vanskelig å få tak i. De har ikke en mail man kan skrive til, kun et kontaktskjema som ofte ikke når fram.

11. november 2025

Styr unna

En uke siden bestilling, enda ingen info om når pakken kommer. Norsk nettside, men ingen å kontakte i Norge. Min feil at jeg ikke sjekket nøyere opp. Kommer aldri til å bestille her igjen. Føyer seg inn i rekken av useriøse nettsider.

7. november 2025

Zooplus har gode produkter

Zooplus har gode produkter, som jeg er veldig fornøyd med. Men appen deres er dessverre ikke helt oppegående. Produkter som skal ha zooplus relax vil ikke komme med den prisen. Rett pris i handlekurv, men når du går til betaling detter 5% vekk. Og du får full pris igjen. Og mye styr for å bruke poeng hos dem. Der også detter produktene plutselig vekk når du går fra handleliste til betaling. Det opplevde jeg ved forrige bestilling.
Det har blitt et stressmoment å bestille fra dem. Masse fram og tilbake med kundeservice osv. Tar dagesvis.

25. oktober 2025

Hadde avtale om att maten til hunden…

Hadde avtale om att maten til hunden min skal blir sendt med et visst antall uker i mellom.
Da zoo pluss bare avbestiller.
Når eg bestiller på nytt går det langt tid uten att noke skjer med bestillingen min. Eg spør hvor den er.
Etter en uke har eg fortsatt ikkje fått svar og de har på nytt avbestilt.

22. oktober 2025

Gode varer

Gode varer, rask levering og en fin poengordning.Viktigst av alt; fornøyde fugler :)

9. oktober 2025

Kundeservice, priser, utvalg og levering

Vært en trofast kunde i flere år. Mat til katt, bra utvalg, bra priser og rask levering.

Har blant annet kjøpt kateluke med ship, hadde en reklamasjon her om dagen, de sendte ny, jeg mottok, byttet og sendte defekt tilbake. Fantastisk service, er vant med at jeg må returnere først så få ny, de gjør virkelig det lille ekstra som får meg til å komme tilbake. Anbefaler på det sterkeste.

19. september 2025