1. Bilutleiefirma
  2. Billeasing

Unlike most new car rental brands, Zezgo is not focused on attracting huge volumes of reservations by being the one of the cheapest, its focused on high quality service at a reasonable price with an unbeatable reputation, attracting volume by natural business Growth. Our vision is to be the leading car rental company, delivering superior value to our Customers. We will achieve our vision by fulfilling our purpose which is to create superior value for our customers.

2,1

Under middels

5k anmeldelser

Har svart på 0 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Fryktelig opplevelse - Unngå Zezgo og Apollo Car Rental

Jeg hadde nylig en forferdelig opplevelse med Zezgo Car Rental, som tydeligvis opererer gjennom Apollo Car Rental. Her er en detaljert beskrivelse av min ubehagelige opplevelse, som jeg håper vil hjelpe fremtidige kunder med å unngå de samme frustrasjonene.

1. Ineffektiv kommunikasjon og forsinkelser
Mitt mareritt begynte med en 45 minutters WhatsApp-samtale som ikke førte til noe. Frustrert endte jeg opp med å bestille via nettsiden. På dagen for leien var sjåføren forsinket. Jeg ringte fem minutter etter den avtalte tiden, og fikk beskjed om at han skulle komme om 3-5 minutter. Han dukket til slutt opp i en varebil med tvilsomme farger, som ikke stemte overens med beskrivelsen. Sjåføren virket forvirret når jeg nevnte Zezgo, og kjørte meg til slutt til Apollo Car Rental.

2. Bait-and-Switch taktikker
På Apollo sitt kontor fikk jeg beskjed om at de også håndterer Zezgo-biler. Personalet forsøkte umiddelbart å belaste meg ekstra €15 per dag for å være under 25 år, til tross for at bekreftelsesmailen min sa €5 per dag. Etter å ha vist dem e-posten, gikk de motvillig med på det. Til tross for at jeg hadde valgt den beste forsikringen på nettsiden, ble jeg tvunget til å betale ytterligere €20 per dag for enda mer forsikring, ellers ville de nekte meg bilen. En annen kunde som hørte mine klager bekreftet at dette var en vanlig taktikk.

3. Villedende bilopplysninger
Jeg bestilte en Hyundai i20 (eller lignende), men fikk en 2017 Fiat Panda, en modell som ikke engang var oppført på deres nettside. Å leie ut en så gammel bil i 2024 er uakseptabelt. Heldigvis dokumenterte jeg bilens tilstand grundig med videoer, noe som reddet meg fra falske skadepåstander ved retur.

4. Mistenkelige operasjoner
Innledningsvis virket opphentingen mistenkelig. Varebilen som kjørte oss fra flyplassen manglet Apollo-logoer, og parkeringsplassen var nesten øde. I sterk kontrast var returprosessen mer organisert med flere Apollo-varebiler og personale, noe som gjorde det mer legitimt. Denne forskjellen vekker bekymringer om deres operasjoner og hensikter.

5. Ikke-eksisterende kundeservice
Gjennom hele leieperioden sendte jeg to e-poster uten respons. Etter retur ble henvendelser om mitt €1,000 depositum også ignorert, selv om jeg til slutt fikk pengene tilbake. I tillegg var bekreftelsesmailen og all dokumentasjon på gresk, noe som gjorde det umulig å forstå hva jeg signerte. Mangelen på engelsk kommunikasjon er svært mistenkelig og upraktisk.

6. Konklusjon
Sammenfattende var min opplevelse med Zezgo og Apollo Car Rental frustrerende og stressende. Bait-and-switch taktikker, skjulte avgifter og manglende åpenhet er dypt bekymringsfulle. Hele operasjonen føltes som en svindel, spesielt når det var færre mennesker til stede, selv om de virket mer legitime med en større mengde mennesker.

Siste råd:
Unngå Zezgo og Apollo Car Rental for enhver pris. Deres villedende praksis, dårlige kommunikasjon og tvangstaktikker er ikke verdt hodepinen. Lei fra et anerkjent selskap for å sikre en problemfri opplevelse.

16. juni 2024

Kan klart anbefales!

Alt fungerede fint👍 Ikke en helt ny bil, men fin til prises😊

27. juli 2023
Logoen til Zezgo

Svar fra Zezgo

Thank you for taking the time to leave your review. We are pleased to hear that you enjoyed your rental experience with us and we hope to welcome you again at one of our branches in the near future.

Vis anmeldelser på alle språk. (5 043 anmeldelser)