1. Bilutleiefirma

ACE Rent A Car is an affordable, independent car rental brand that services customers in more than 50 countries around the globe.

3,0

Middels

2k anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Hele konseptet deres er å svindle folk

Hele konseptet deres er å svindle folk. Hentet leiebil på Gdansk flyplass kl 24 på natta. Bilen var våt og stod dårlig opplyst. Skrankepersonalet filmet bilen utenpå samt tok mange bilder som skulle være bevis for oss for eventuelle skader ved levering. Bildene og filmen han tok var av elendig kvalitet og etter levering var bildene som vart tatt da av høg kvalitet. Dei viste skader på bilen og de trakk 10100 kr av kortet mitt. Vi ser det som opplagt at vi er lurt. Dei viste om skadene på bilen og sørget for at alle plasser som var filmet ved henting var av så dårlig kvalitet at skadene ikkje vistes. Det står og på sidene deres at de er åpen 24 timer i døgnet. Vi leverte bilen kl 05 og måtte kaste nøkkel i nøkkelboks siden de ikkje kom på jobb før kl 08. Først kl 1730 vart bilen sjekket. Hvem som helst kunne skadet bilen i mellomtiden. De krevde også at bilen skulle vaskes både utenpå og inni før levering. Dette stod ingen plass ved bestilling. Har aldri opplevd dette hos andre selskap jeg har leid bil hos. Kunne jeg gitt 0 stjerne så hadde jeg gitt det. Styr unna,

19. juli 2025
Logoen til ACE Rent A Car

Svar fra ACE Rent A Car

Espen, Thank you for taking the time to share your experience. I regret to hear that your rental did not meet expectations. We will pass this information along to our upper management for review. Unfortunately, all of the damage claims are handled with the locations management. We do not receive any of the damage information here at our office. Please contact the Gdansk location directly with questions. Thank you

Vis anmeldelser på alle språk. (1 508 anmeldelser)