Broek bij Yaya gekocht. Niet direct gedragen. Na 3 weken eerste keer gedragen, toen constateerde ik dat er een gaatje plus scheur aan de achterzijde van de broek zat. Dit was duidelijk van de beveil... Vis mer

Kledij is top, levering gebeurt vlot. Jammer dat het retourneren niet kosteloos is. Ik ging een andere maat bestellen, maar heb dit uiteindelijk niet gedaan uit vrees nog eens retourkosten te moete... Vis mer

Vandaag een item kunnen retourneren met hele goede klantenservice. Via whatsapp gedurende de dag gecommuniceerd en probleem is opgelost! Nogmaals bedankt dat dit op deze manier zo kon! Draag veel va... Vis mer

1. Klesbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Dameklesbutikk

YAYA is a lifestyle brand. We create comfortable clothing with a soft, feminine touch. Our items are easy-to-style and made to be cherished for seasons long.

4,6

Enestående

Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Broek bij Yaya gekocht

Broek bij Yaya gekocht. Niet direct gedragen. Na 3 weken eerste keer gedragen, toen constateerde ik dat er een gaatje plus scheur aan de achterzijde van de broek zat. Dit was duidelijk van de beveiligingsknop.
Terug naar de winkel. Dit werd direct correct opgelost. Ik kreeg meteen een nieuwe broek.
Super service!

10. mai 2026

Svar fra YAYA

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in een van onze winkels!

Liefs,
YAYA

Mooie kleding

Mooie kleding, fijne website, mooie accessoires. Koop graag bij Yaya

15. april 2026

Svar fra YAYA

Geweldig om te zien dat je tevreden bent! Bedankt voor de 5 sterren!

Ik koop geregeld bij YAYA

Ik koop geregeld bij YAYA, de prijs/kwaliteitverhouding is prima. Wat ik wel jammer vind is dat er vaak materialen worden gebruikt, met name de ribstoffen, die na 1 keer dragen al lubberen. Aan de kwaliteit schort het soms dus wel een beetje. Ik koop om die reden bepaalde kledingstukken bewust niet.

3. mai 2026

Svar fra YAYA

Je feedback betekent veel voor ons, dank je wel!

Gute Artikel

Danke für ein unkompliziertes Bestell- und Lieferverfahren. Sehr gute Qualität der Artikel. Optisch sehr schön und schwere, wertige Qualität.

11. mars 2026

Svar fra YAYA

Wir freuen uns sehr, dass Sie mit Ihrer Bestellung zufrieden sind! Vielen Dank für die 5-Sterne-Bewertung.

Viele Grüße, Team YAYA

Ik vind de kleding van slechte…

Ik vind de kleding van slechte kwaliteit. De kleding gaat zeer snel pullen. Jammer want de collectie is wel heel goed.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice maar daar werd ik niet netjes te woord gestaan. Dus heb het truitje na 1 x dragen weggegooid en probeer nu mijn pak steeds pul vrij te houden.

10. mars 2026

Svar fra YAYA

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de kleding en dat deze snel gaat pillen.

We waarderen het wel dat je onze collectie mooi vindt. We willen dit graag voor je oplossen, dus neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Liefs,
YAYA

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel. Enige minpunt is dat je iets langer moet wachten op levering.

26. mars 2026

Svar fra YAYA

We zijn zo blij dat je tevreden bent met je bestelling! Bedankt voor de 4-sterren review.

sehr gute Qualität

sehr gute Qualität

26. mars 2026

Svar fra YAYA

Vielen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung! Wir freuen uns, dass Sie mit Ihrer Bestellung zufrieden sind.

Qualität 1 a

Qualität 1 a, sehr angenehm zu tragen, muss allerdings in eine Kleidergröße mehr gekauft werden.
Schnelle Lieferung

23. mars 2026

Ik ben gek op yaya

Ik ben gek op yaya. Koop vaak kleding hier. Laatst kaarsen en kandelaars gekocht wel aan de dure kant maar ik vind hem mooi en wilde het hebben 🥰

25. mars 2026

Hi Sermin,

Wat leuk dat je ook home artikelen hebt gekocht! Heel veel plezier met de producten.

Liefs, Team YAYA