Selskapet har svart
Smashed Lemon is een Amsterdams modemerk met meer dan 15 jaar ervaring. Wat in 2007 begon als een jurkenlabel is uitgegroeid tot een volwaardig fashion brand met complete seizoenscollecties. Wij staan bekend om onze opvallende prints, vrouwelijke pasvormen en betrouwbare kwaliteit tegen een toegankelijke prijs. Elke collectie wordt zorgvuldig ontworpen met oog voor comfort, materiaalkeuze en draagbaarheid. Mode die er niet alleen goed uitziet maar ook prettig aanvoelt. Onze collecties zijn verkrijgbaar via retailers in Europa en daarbuiten en via onze eigen webshop. Klanten waarderen ons om onze snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijke en behulpzame service. Smashed Lemon is er voor vrouwen die houden van kleur en stijl zonder concessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel met vertrouwen en geniet van mode die lang meegaat.
Skrevet av virksomheten

Frankfurtstraat 12, 1175 RH, Lijnden, Nederland

Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb een prachtig jasje besteld. Op tijd geleverd . Van goede kwaliteit , vind de mouwen iets te lang, of ik heb korte armen 😆 Ben er wel heel blij mee.

Svar fra Smashed Lemon
Ik heb een feestelijke jas gekocht bij Smashed Lemon (Feestelijke Jas Met Glitterende Lovertjes Print | Sand - Copper, maat L) voor mijn vrouw en zij is er ontzettend blij mee. De pasvorm is mooi, de kleur is stijlvol en de glitterdetails geven de jas echt een luxe en feestelijke uitstraling. De kwaliteit voelt goed aan en het product komt precies overeen met de verwachtingen. Snelle levering en alles netjes verpakt. Zeker een aanrader!

Svar fra Smashed Lemon
Mooie kleren. Duidelijke website en snelle levering. Alleen zou t fijn zijn als er op mails wordt gereageerd

Svar fra Smashed Lemon
Ik ben al jaren vaste klant bij Smashed Lemon en ben nog steeds ontzettend tevreden. De kleding blijft echt heel mooi, zelfs items die ik al jaren draag zien er nog steeds goed uit. Super kwaliteit! Bestellingen worden altijd op tijd geleverd. Erg blij met dit merk.

Svar fra Smashed Lemon
Het is een prachtig vest. Lekker zacht.
De levering was snel. Duidelijke communicatie

Svar fra Smashed Lemon
Amazing product. The customs fees weren't clear which may have been a translation issue. Customer service didn't respond to any of my emails which was a bit frustrating. Short turn around, ordered and shipped in two weeks to Canada which I was impressed by. Tracking didn't give much info on estimated arrival date

Svar fra Smashed Lemon
Naad van linnenbroek liet na een halve dag dragen al los in het kruis. Jammer, voor die prijs had ik meer kwaliteit in de afwerking verwacht.

Svar fra Smashed Lemon
Voor mij de 1e keer dat ik er iets bestelde. In eerste instantie stonden alle drie bestelde artikelen wel op de lijst maar ontbrak er eentje. Dit werd overigens prima opgelost en kosteloos nagestuurd. Maar nu werd een verkeerd artikel gestuurd. Ook nu wel weer netjes opgelost met een kosteloos retourlabel maar heb er nu niet zoveel vertrouwen meer in. Nu ook nog afwachten of ik mijn geld wel terugkrijg, we wachten het af.

Svar fra Smashed Lemon
Dit was mijn eerste ervaring met smashed Lemon. De artikelen had ik redelijk snel binnen maar het retour proces duurt vrij lang. Een week geleden een item retour gestuurd en nu pas bericht dat het binnen is maar dat het nog in behandeling moet worden genomen. Kwaliteit kleding is top!

Svar fra Smashed Lemon
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.