Het was een leuke ervaring om eens te proberen alleen helemaal niet voordeliger dan gewoon eens in de maand naar de winkel gaan. Waren in over het algemeen eenvoudige kante slipjes. In verhouding me... Vis mer
Selskapet har svart
Heb nu 2e bestelling binnen Eerste was onzettend slecht verwerkt, draadjes los en zo veder. Dit probleem ook direct doorgegeven. 2e bestelling heb ik ter compensatie een tweede string gekregen, de... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een abonnement afgesloten voor 6 maanden. Zojuist mijn eerste string binnengekomen en ben er onwijs blij mee! De klantenservice op Instagram reageert onwijs snel en is erg klantgericht! Heel... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb in februari mijn abonnement afgesloten maar tot nu nog niks ontvangen.Donderdag als nog mijn pakketje ontvangen. En ik ben echt verliefd om de string zo mooi en ook de kwaliteit is super. Ik m... Vis mer
Selskapet har svart
YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?
Luxemburglaan 28 A, 2711 BC, Zoetermeer, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kwaliteit is wel goed, ik vind 12 euro per maand wel erg duur maar dat kan ik zijn.
Verder is de maat perfect en de stof een is een fijne stof.
Verder geen opmerkingen.

Svar fra YAIRA
Erg mooie strings, mooie kwaliteit en zachte stof. verschilt per maand wel ietsjes in grootte, ondanks dezelfde maat.

Svar fra YAIRA
De string was prachtig en kwam snel binnen maar was helaas beschadigd. Winkel was erg makkelijk met het probleem en na het opsturen van een foto van de schade zouden ze een nieuwe opsturen, service is dus echt top!

Ik melden me aan had binnen 2 dagen heel mooi lingerie binnen super tevreden

Svar fra YAIRA
Leuk ondergoed alleen jammer dat je het niet kan selecteren of je comfy wilt of sexy .

Svar fra YAIRA
Leuk initiatief een string abonnement, iedere maand weer een mooi product in de brievenbus.

Svar fra YAIRA
Super goeie service en fijne strings,
Ben zeer tevreden.

Svar fra YAIRA
Mijn eerste bestelling zou binnen een week na bestelling binnenkomen. Helaas heb ik er zelf na 12 dagen achteraan moeten vragen waar deze bleef, omdat hij nog niet binnen was. Ik werd na deze melding gelukkig wel snel geholpen en kreeg mijn eerste levering na deze melding alsnog binnen 3 dagen. Het concept is erg leuk en ik ben blij met de eerste (rode) levering!

Super leuk idee!
Maar misschien kan de kwaliteit van de string iets beter 🥰

Svar fra YAIRA
Zeer nette levering en de strings zitten heerlijk. En superleuk modellen

Svar fra YAIRA
Super leuk om een klein pakketje te ontvangen met een nieuwe string. Niet wetende wat er precies in zit. Mijn eerste pakketje heb ik ontvangen en draag het met plezier. Durf het materiaal niet te vaak te wassen en te dragen. Ben dan bang dat het gauw kapot gaat.

Svar fra YAIRA
Elke keer een verrassing! De onderbroek zit ontzettend comfortabel en is erg mooi!

Svar fra YAIRA
Mn pakketje kwam vrij snel en vind het heel fijn ondergoed

Svar fra YAIRA
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.