Het was een leuke ervaring om eens te proberen alleen helemaal niet voordeliger dan gewoon eens in de maand naar de winkel gaan. Waren in over het algemeen eenvoudige kante slipjes. In verhouding me... Vis mer

Heb nu 2e bestelling binnen Eerste was onzettend slecht verwerkt, draadjes los en zo veder. Dit probleem ook direct doorgegeven. 2e bestelling heb ik ter compensatie een tweede string gekregen, de... Vis mer

Ik heb een abonnement afgesloten voor 6 maanden. Zojuist mijn eerste string binnengekomen en ben er onwijs blij mee! De klantenservice op Instagram reageert onwijs snel en is erg klantgericht! Heel... Vis mer

Ik heb in februari mijn abonnement afgesloten maar tot nu nog niks ontvangen.Donderdag als nog mijn pakketje ontvangen. En ik ben echt verliefd om de string zo mooi en ook de kwaliteit is super. Ik m... Vis mer

1. Dameundertøysbutikk

YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?

4,0

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

4,0

Alle anmeldelser

42 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Toen ik de verpakking open maakte…

Toen ik de verpakking open maakte stonken de strings heel erg heb ze in de was moeten gooien hoop dat die niet normaal is en de volgende x niet zo is anders heb ik wel spijt van mijn abbonement

27. desember 2023

Svar fra YAIRA

Hi ✨ Wat vervelend dat je de strings die je hebt ontvangen niet zo lekker vond ruiken en goed dat je dit laat weten. We staan altijd open voor feedback! Super opgelost door ze eerst in de was te doen 🤗 We hopen dat je verder tevreden bent met de strings! Weet dat onze klantenservice altijd voor je klaar staat om problemen op te lossen! Liefs, YAIRA

Jaa de kwaliteit is niet heel heel goed…

Jaa de kwaliteit is niet heel heel goed maar sommige beter als andere

24. november 2023

Svar fra YAIRA

Hi Chelsey, bedankt voor je review! Wat vervelend dat je de kwaliteit niet altijd als heel goed ervaart. We vinden het natuurlijk belangrijk om hier naar te luisteren en onze strings te blijven verbeteren! Ook mag je ons altijd mailen met feedback. Veel plezier met de komende pakketjes en we hopen dat je de kwaliteit hiervan als goed ervaart ✨

Fantastische pasvorm en ontwerp

Fantastische pasvorm en ontwerp! Ontzettend blij mee! Het labeltje prikt alleen die zou van ander materiaal mogen maar dat weegt niet op tegen de positieve dingen. Valt precies op maat!

24. november 2023

Svar fra YAIRA

Dankjewel voor je mooie review! Super fijn! Ook bedankt voor je feedback over het labeltje! We nemen dit mee in het verbeteren ervan ✨

Super content !!!!

In het begin was er vanalles mis gelopen met de levering maar het bedrijf heeft er alles aan gedaan om dit in orde te maken. En ik heb uiteindelijk maar pakketje gekregen
Ik ben enorm content en blij dat ik zo goed ben geholpen en het vertrouwen dat ze me hebben gegeven.
Zeker de moeite waard xxx

26. oktober 2023

Svar fra YAIRA

Heel erg bedankt voor je geduld Aline! Er ging helaas veel mis bij de bezorging van jouw eerste pakketje. Gelukkig heb je steeds contact met ons op genomen en konden wij ons uiterste best doen om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen! Heel fijn dat dit is gelukt en dat je nu kan genieten van de maandelijks pakketjes 🤗 Dankjewel voor de positieve review!

Love

Ze zijn heel mooi en sexy! En zittwn onwijs eerlijk🥰🤩

26. oktober 2023

Svar fra YAIRA

Fijn om te lezen Samantha ✨ Dankjewel voor je mooie review!

2/3 waren goed

2/3 strings waren super, zitten goed en fijn materiaal, die ander had een hele vreemde pasvorm, zit absoluut niet mooi.

3. oktober 2023

Svar fra YAIRA

Super leuk dat je het YAIRA string abonnement hebt uitgeprobeerd! Jammer dat één string niet helemaal was wat je wil. Wel heel fijn dat er strings bij zaten die voor jou super waren! ✨

Super leuk dat er nu eindelijk ook een…

Super leuk dat er nu eindelijk ook een abonnement voor vrouwen bestaat!

3. oktober 2023

Svar fra YAIRA

Yes ook alle vrouwen kunnen nu genieten van een maandelijks cadeautje op hun deurmat! Veel plezier met jouw abonnement 🤗

Heel blij verrast 😍

De eerste levering was een hele mooie string! Ik kan nu al niet wachten op de volgende, maar ik denk dat dit zeker een blijvend abonnement gaat zijn ❤️

31. august 2023

Bedankt voor je review! Super fijn! Veel plezier met de komende strings 🤗