Voordeeldrogisterij Anmeldelser

1 992

4,2

Airco besteld bij ze dacht eerst dat ze failliet waren door de berichten op trustpilot dus heb ze best wel bang opgebeld meneer vertelde mij dat dat indd zo was in 2023 maar dat ze een door start heb... Vis mer

Was op zoek naar een aftershave van een bepaald merk wat tot voor kort regulier te koop was bij diverse winkel. Kennelijk nu niet meer. Voordeel drogist kan mij een breed assortiment aan geuren aa... Vis mer

Order werd door Budbee niet geleverd. Later bleek beschadigd en verzending opnieuw via PostNL. Brievenbuspakketje: bleek niet bestelbaar(?!) en is retour afzender gegaan. Daarna website in onderhoud e... Vis mer

Goede prijzen en een vlotte verzending. Daarnaast genoeg keuze om tot 75 euro te komen en daarmee geen verzendkosten te hebben. De grens van gratis verzending is wel wat aan de hoge kant wat mij betre... Vis mer

Bra

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 992)

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede webwinkel!!

Zeer snelle levering, goed en stevig verpakt.
Ook de prijs is gunstig, ben erg blij met mijn bestelling, kom hier zeker weer terug!!!!

21. juni 2024

Super

Overzichtelijke website, snelle verzending. Je wordt goed op de hoogte gehouden tot aan de levering.

13. juni 2024

Koop er inderdaad niks

Koop er inderdaad niks! Ik heb flessen wasmiddel gekocht. Zij hebben de verkeerde flessen opgestuurd. Vervolgens mag ik kiezen, 20% korting of retourzending. Dan mag ik dus met die flessen meer dan 2 km gaan lopen. Sneu bedrijf!

5. juni 2024
Logoen til Voordeeldrogisterij

Svar fra Voordeeldrogisterij

Beste Christine,

Bedankt voor uw review.

Allereerst, willen wij nogmaals onze excuses aanbieden voor de gemaakte fout. Wij begrijpen dat het vervelend is dat u andere artikelen heeft gekregen dan u oorspronkelijk besteld heeft. Dat is uiteraard ook niet onze intentie. Helaas kunnen fouten echter ook gebeuren bij een bedrijf.

Als bedrijf willen wij het probleem dan ook graag voor u oplossen. Wij hebben u korting aangeboden, welke u geweigerd heeft en het retourneren wilt u ook niet. Op de vraag wat u dan zelf als gewenste oplossing ziet, heeft u ook geen concreet antwoord gegeven.

Hoewel wij begrijpen dat de situatie vervelend is, hadden wij dit graag met u als consument willen oplossen.

Met vriendelijke groeten,
Support Voordeeldrogisterij.nl

Koop er nooit wat mensen!

Koop er nooit wat mensen!
Grote bestelling niet ontvangen terwijl zij beweren van wel en postnl geloven!

Als ontvanger sta je machteloos want je kan geen onderzoek starten, alleen als verkoper.
Kortom zoek het uit, en je bent je geld kwijt!

Mensen de klantenservice is 1 grote rotzooi!

5. juni 2024
Logoen til Voordeeldrogisterij

Svar fra Voordeeldrogisterij

Beste Agaat,

Bedankt voor uw review.

U heeft aangegeven uw zending niet te hebben ontvangen. Hiervoor hebben wij een onderzoek bij PostNL opgestart. Uit het onderzoek en de scangegevens is naar voren gekomen dat het pakket bij u is afgeleverd. Dit is tevens bevestigd door de desbetreffende chauffeur.

Vanuit PostNL hebben wij vernomen dat u vaker aangeeft pakketten niet te hebben ontvangen, hoewel uit alle gegevens vanuit PostNL blijkt dat deze pakketten wel bij u zijn afgeleverd.
Wij hebben u dan ook aangegeven contact op te nemen met PostNL omtrent deze informatie. Wij hebben u niet vermeld dat u hier zelf een onderzoek voor dient op te starten.

Mocht u meer informatie hebben verkregen, dan vernemen wij dit uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groeten,
Support Voordeeldrogisterij.nl

Aanrader!

Alles overeenkomstig de afspraak geleverd, prima en oerdegelijk opstapje, snelle en goed verpakte levering, een aanrader!

31. mai 2024

Super !

Het ging redelijk snel qua verzending, de leveringskosten waren ook niet heel duur !

Ze hebben heel vaak geen goede aanbiedingen !

27. mai 2024