VistaPrint NO Anmeldelser

4,3

Vi er strålende fornøyd med Vista Print, gjennom flere år. Har brukt dem mest på brosjyrer, visitkort, penner, musematter og lign. Får alltid meget god designhjelp, og også teknisk hjelp, og det er al... Vis mer

De første kort jeg fikk tilsendt var dessverre dårlig kvalitet. Det virket som om de ble skjært med gammel kniv og hadde stygge kanter. Jeg tok kontakt med kundeservice, og fikk tilsendt nye. Disse v... Vis mer

Jeg vil gjerne takke Sewan8om jeg utale riktig) fra Vistaprint for en fantastisk opplevelse i dag. Jeg hadde dårlig tid til å lage banner, men han tok seg tid, var utrolig hjelpsom og guidet meg gjenn... Vis mer

Her var det ikke spesielt gode produkter.. Størrelser er 2-3 nr mindre enn hva som er normalt ellers. Printet har god kvalitet, eneste som trekker opp. Der er dyrt i forhold til hva man ender opp... Vis mer

1. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Grafisk designer

VistaPrint hjelper flere millioner småbedriftseier rundt om i verden med markedsføring og bidrar til at de kan realisere drømmene sine. Vi har i mer enn 20 år hjulpet småbedrifter med å se seriøs og profesjonell ut gjennom markedsføringsprodukter av høy kvalitet, postkort, visittkort, skilt, klær, hjemmesider og digital markedsføring. Med VistaPrint kan småbedrifter lage og tilpasse markedsføringen sin med vårt digitale verktøy som er enkelt å bruke til å lage design-maler, eller få grafisk eksperthjelp i sanntid.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

163 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Thank you!

I’m so glad for the help I got! Thanks to Jakob and Sveinund!

Svar fra VistaPrint NO

Thank you very much for the 5 star review on Trustpilot for ordering your standard business cards. Glad to read that our colleagues Jakob and Sveinund were able to help you perfectly. Until the next order at VistaPrint and good luck with handing out your tickets.

Bra service og rask levering.

Bra service og rask levering.

1. august 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for 5-stjerners anmeldelse for frimerket som ble bestilt og mottatt. Hyggelig at servicen er god og leveringen har skjedd raskt. Vi sees neste gang du bestiller fra VistaPrint!

Fikk erstattet kort

For det første, er Vistaprint noe jeg liker sterkt. Som en kpop fan, så er det et fint sted å produsere freebies for kpop kulturen. Jeg bruker de også til å produsere Visittkort, og liker godt det de produserer.

Jeg gjorde en feil under design, og tok kontakt med de angående det rett etterpå, men de så dessverre bestillingen for sent. Mine kort var allerede i produksjon, men de svarte ganske raskt, og sa de kunne produsere nye uten noen ekstra kostnad. Det syns jeg er utrolig bra kunde service, og den personen jeg snakket med var veldig hyggelig og behjelpelig 🥰😊

7. august 2025

Svar fra VistaPrint NO

Det er flott å lese at du er en fan av produktene vi trykker på VistaPrint. Flott å lese at kollegaen du snakket med har vært supervennlig og hjelpsom med å tilpasse visittkortene dine. Takk for 5-stjerners rangering!

Rask tilbakemelding og fikk svar på det…

Rask tilbakemelding og fikk svar på det jeg trengte.
Jeg har brukt Vistaprint mye og anbefaler de gjerne videre.

5. august 2025

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for din fine 5-stjerners anmeldelse på Trustpilot. Hyggelig å lese at du fikk rask tilbakemelding og fikk svarene du trengte. Vi ser frem til å se deg i fremtiden på VistaPrint. Ta gjerne kontakt med oss i fremtiden, slik at vi kan hjelpe og gi deg råd, det gjør vi gjerne!

Helt super hjelp!!

Fikk kjempe hjelp etter at mine varer aldri dukket opp. Det var posten sin feil, men vistaprint sendte nye varer uten ekstra kostnad. Evig takknemlig!!

22. juli 2025

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for den 5-stjerners anmeldelsen på Trustpilot for den gode hjelpen du fikk fra vår kundeservice etter at den første leveransen ikke nådde deg. Vi håper at de bestilte visittkortene og bordkortholderen er til din tilfredshet. Hvis du har spørsmål i fremtiden, ta gjerne kontakt med oss igjen, vi hjelper deg alltid gjerne!

Jeg er veldig fornøyd med VistaPrint.

Jeg er veldig fornøyd med VistaPrint.

Det er enkelt å designe bannere, folie, visittkort og mer.

Anbefales..

Hilsen Per

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for din fine 5-stjerners anmeldelse av VistaPrint på Trustpilot.
Hyggelig å lese at du er veldig fornøyd med oss og at den enkle utformingen av bannere, visittkort etc er veldig enkel.
Til neste bestilling og ha en fin dag!

Eksepsjonell service

Eksepsjonell service – for en småting, midt i ferien!

Jeg etterlyste en vare som generelt er litt vanskelig å få tak i. Det som overrasket meg, var at dette firmaet svarte raskt og ordnet forsendelse – selv om de var på sommerferie, og til tross for at det bare gjaldt en liten bestilling på 40 kroner. Det er sjeldent man opplever så dedikert kundeservice. Tusen takk – det står det virkelig respekt av!

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for den fine 5-stjerners rangeringen på Trustpilot. Vi er glade for å se at du har hatt en god opplevelse med kundeservicen vår, og at du er veldig fornøyd med VistaPrint. Vi håper du liker utskrift og ser frem til din neste bestilling hos VistaPrint!

Utrolig svakt og ikke klare å levere…

Utrolig svakt og ikke klare å levere produktet som jeg har bestilt.
Svake farger og veldig blase farger.
Har fått tilsendt 4 vendinger med musematter som ikke holder mål.
Ble kredritert hele beløpet men ikke det som er ønskelig.
Hvorfor klarer dere ikke å levere kvalitet på deres varer lenger ?
Gunnar

9. juli 2025

Svar fra VistaPrint NO

Det er synd å lese at de bestilte musemattene har svake og veldig blå farger. Vi forstår at vi har produsert og sendt musemattene fire ganger, men alle 4 bestillingene har ikke ønsket kvalitet. Vi beklager dette på det sterkeste.

Når vi ser på bestillingen din på kontoen din, ser vi at beløpet faktisk er refundert, og vi har allerede rapportert tilbakemeldingen til vår produksjon. Vi håper med din tilbakemelding at vi kan forhindre dette i fremtiden.

Igjen beklager vi ulempene og forhåpentligvis ser vi deg igjen med en neste bestilling hos VistaPrint.

Lett og forståelig

Lett og forståelig, flott levert

4. juli 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for 5-stjerners anmeldelse for visittkortene som er bestilt. Hyggelig å høre at du er fornøyd og at billettene er levert til deg raskt. Lykke til med utdelingen av kortene og ha en fin dag.

Svar fra VistaPrint NO

Takk for din 5-stjerners rangering på Trustpilot. Veldig hyggelig å lese at du har opplevd vår kundeservice som veldig hjelpsom. Til neste kontakt og bestilling med VistaPrint.

Topp service og løsningsorienterte!

Topp service og løsningsorienterte!

26. juni 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for din gjennomgang av de bestilte flygebladene og vår kundeservice. Lykke til med distribusjonen av flygebladene og vi sees neste bestilling hos VistaPrint!

Jeg har bestilt flere ting i noen år

Jeg har bestilt flere ting i noen år, og er fornøyd med alt jeg har bestilt,og jeg synes de har god service og de har relativt rask levering😊

27. juni 2025

Svar fra VistaPrint NO

Det er en sann glede for oss å vite om din tilfredshet, og vi er glade for å kunne betjene deg på best mulig måte og med det beste år etter år. Takk for anmeldelsen og vi sees neste gang sammen!

Super kundeservice

Visittkortene var ikke som forventet, men jeg fikk super hjelp av Mathilde på chat som ordnet opp og la inn en erstatningsbestilling for meg. Håper det blir bra denne gangen. Er i alle fall strålende fornøyd med kundeservice 😊

3. juli 2025

Svar fra VistaPrint NO

Vi er glade for å vite at du er fornøyd med servicen og kan være trygg på at den nye bestillingen vil være utmerket fordi vi bare ønsker det beste for våre kunder og vi vil vite at du er fornøyd.

bestillingen var stor og jeg ble…

Bestillingen var stor og jeg ble ikke opplyst at meste parten ville komme med Posten og at jeg måte hente den selv i motsetning til at jeg før fikk det levert på døren. Fikk kun noen brosyrer levert hjem og alle tunge ting kom til Posten.

16. juni 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for at du gir oss tilbakemelding om leveringen av din store bestilling til VistaPrint. Vi ser at du har bestilt flyers, T-skjorter, penner, capser, shoppere og roll-up banners. Vi beklager derfor å høre at du måtte hente en stor del av bestillingen din på et postpunkt i stedet for levering hjem til deg. Beklager dette. Vi ser at du allerede har vært i kontakt med vår kundeservice angående leveransen og at vår kollega har imøtekommet deg på riktig måte i forbindelse med leveransen. Hvis du fortsatt har spørsmål, vil vi selvfølgelig gjerne høre dem.

Svarer raskt ved henvendelser!

Svarer raskt ved henvendelser!

4. juni 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for din 5-stjerners anmeldelse på Trustpilot og hyggelig å høre at spørsmålene dine blir besvart raskt. Vi ser frem til neste kontakt og hjelper deg gjerne.

Fem stjerner service fra Kolbjørn

Fem stjerner service fra Kolbjørn! Han kan jobben sin og er snill, tålmodig og hjelpsomt. I går fikk jeg samme god service fra Frank også. Vistaprint er heldig med sånn medarbeider.
Nettside, produkter, bestillings prosedyre, alt bra! Jeg bare håper at produkter kommer i rett tid.

11. juni 2025

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for den 5-stjerners anmeldelsen på Trustpilot for den femstjerners tjenesten som vår kollega har vært i stand til å tilby deg. Det er flott at nettsiden vår, produktene og bestillingsprosessen er god. Så snart produktene er produsert og sendt av oss, vil du motta en forsendelses-e-post med track and trace. Vi håper du liker å skrive ut og ser frem til din neste bestilling hos VistaPrint, vi hjelper deg gjerne og gir deg råd.

Svar fra VistaPrint NO

We’re thrilled to know that our products and services have exceeded your expectations. Your business is truly appreciated, and we’re eager to support your future printing needs with the same level of quality and care.

Takk

Takk! Som alltid super bra

26. mai 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for at du deler erfaringer med bestillingen av Fotoboksmagneter og vår kundeservice. Vi ser frem til din neste kontakt og bestilling hos VistaPrint!

Fikk god hjelp via epost og…

Fikk god hjelp via epost og anbefalinger.
Bestilte hurtig levering, var først estimert levering 19 mai, som egentlig var raskt nok. Fra jeg fikk bekreftet på bestilling av frakt var bestilt til leveringen skjedde på døra tok ca 16 timer, er helt utrolig levert på 15 mai.

15. mai 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for din 5-stjerners rangering på Trustpilot. Vi er glade for å lese at du har fått god hjelp via e-post og leveringen av bestillingen din har vært raskere enn den endelige leveringsdatoen. Vi håper du liker utskrift og ser frem til din neste bestilling fra VistaPrint!