Vi er strålende fornøyd med Vista Print, gjennom flere år. Har brukt dem mest på brosjyrer, visitkort, penner, musematter og lign. Får alltid meget god designhjelp, og også teknisk hjelp, og det er al... Vis mer
De første kort jeg fikk tilsendt var dessverre dårlig kvalitet. Det virket som om de ble skjært med gammel kniv og hadde stygge kanter. Jeg tok kontakt med kundeservice, og fikk tilsendt nye. Disse v... Vis mer
Her var det ikke spesielt gode produkter.. Størrelser er 2-3 nr mindre enn hva som er normalt ellers. Printet har god kvalitet, eneste som trekker opp. Der er dyrt i forhold til hva man ender opp... Vis mer
VistaPrint hjelper flere millioner småbedriftseier rundt om i verden med markedsføring og bidrar til at de kan realisere drømmene sine. Vi har i mer enn 20 år hjulpet småbedrifter med å se seriøs og profesjonell ut gjennom markedsføringsprodukter av høy kvalitet, postkort, visittkort, skilt, klær, hjemmesider og digital markedsføring. Med VistaPrint kan småbedrifter lage og tilpasse markedsføringen sin med vårt digitale verktøy som er enkelt å bruke til å lage design-maler, eller få grafisk eksperthjelp i sanntid.
Ber kundene om å skrive anmeldelser
God service og rask hjelp, men litt misvisende markedsføring. Det ble gitt inntrykk av at levering tar 3 virkedager på Google ads, men dette stemmer ikke. Jeg bestilte et par produkter til et arrangement. Det ene kom etter fire dager, mens det andre er varslet å komme en uke senere, når arrangementet allerede er over. Litt skuffende at dette ikke ble tydelig informert om ved bestilling.

Svar fra VistaPrint NO
Jeg fikk god hjelp av oppsett, men da jeg i etterkant oppdaget at jeg hadde glemt et navn, prøvde jeg 2 ganger å ta kontakt, jeg skrev mail til kundeservice og sa hva det gjaldt. Da jeg mottok varen «bomullsvesker» var ingenting gjort, det ble jeg litt lei for. Ellers fine produkter

Svar fra VistaPrint NO
Jeg er veldig fornøyd. Enten du bestiller ditt eget prosjekt eller ber om prosjekthjelp, vil du alltid motta den tjenesten du trenger. Raskt og effektivt.

Svar fra VistaPrint NO
Veldig rask og god kundeservice. Løste problemet uten problemer og tull. Kommer til å handle her igjen. Nora B som jeg snakket med i kundeservice var også veldig profesjonell og hyggelig!

Svar fra VistaPrint NO
Helt utrolig god kundeservice, aldri opplevd lignende. De svarer lynraskt, er ekstremt løsningsorienterte.
Til og med når det ikke er feil hos dem.
Jeg skulle ha vielsekort til bryllupet, denne pakken forsvant hos matbutikken som var leveringspunkt, jeg prøvde foreta en hastebestilling til, og Vistaprint tok regningen slik at jeg fikk bestilt ny raskt helt gratis så jeg slapp betale to ganger. I tillegg kom den lynraskt, til et annet leveringspunkt. Vistaprint er grunnen til at vårt bryllup startet med kvalitet og avsluttet med kvalitet. Invitasjon sier mye om hva som ventes. Papirkvaliteten, særlig lin er utrolig bra!
Jeg ønsker rekke en stor takk til dette firmaet for å ha ansatt så eksepsjonelt dyktige og hyggelige kundeservicemedarbeidere. Jeg vil spesielt takke Mathilde(? med dialekt) som hadde full forståelse for min situasjon og løste alt som dukket opp med våre mange bestillinger, med et smil og handlekraft. Jeg har begynt å anbefale dette selskapet bredt til alle som gifter seg. Det er tydelig at denne arbeidsplassen satser på å være best på kundeservice. Jeg skulle gjerne sendt en tilbakemelding til ledelsen om hvilke dyktige ansatte de har, men finner ikke noe kontaktpunkt.

Svar fra VistaPrint NO
Enkelt å bestille ,designe eget materiale ,mange valgmuligheter og greie priser . Har brukt VistaPrint flere ganger og godt fornøyd hver gang .

Svar fra VistaPrint NO
Jeg vil gjerne takke Sewan8om jeg utale riktig) fra Vistaprint for en fantastisk opplevelse i dag. Jeg hadde dårlig tid til å lage banner, men han tok seg tid, var utrolig hjelpsom og guidet meg gjennom hele prosessen. For oss som driver egne selskaper, vet vi hvor viktig god kundebehandling er – og Sewan leverte virkelig på toppnivå. Han fortjener 10 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Svar fra VistaPrint NO
Vi har bestilt bordkort og takkekort, og vi ble veldig fornøyd. Utseendet på begge deler var akkurat slik som forventet, og det var kort leveringstid.

Svar fra VistaPrint NO
Det gikk fort og resultatet ble bedre enn forventet.

Svar fra VistaPrint NO
Rask levering og veldig godt resultat. Jeg bestilte magasiner :) Bruker garantert Vistaprint igjen.