VistaPrint NO Anmeldelser

4,3

Vi er strålende fornøyd med Vista Print, gjennom flere år. Har brukt dem mest på brosjyrer, visitkort, penner, musematter og lign. Får alltid meget god designhjelp, og også teknisk hjelp, og det er al... Vis mer

De første kort jeg fikk tilsendt var dessverre dårlig kvalitet. Det virket som om de ble skjært med gammel kniv og hadde stygge kanter. Jeg tok kontakt med kundeservice, og fikk tilsendt nye. Disse v... Vis mer

Jeg vil gjerne takke Sewan8om jeg utale riktig) fra Vistaprint for en fantastisk opplevelse i dag. Jeg hadde dårlig tid til å lage banner, men han tok seg tid, var utrolig hjelpsom og guidet meg gjenn... Vis mer

Her var det ikke spesielt gode produkter.. Størrelser er 2-3 nr mindre enn hva som er normalt ellers. Printet har god kvalitet, eneste som trekker opp. Der er dyrt i forhold til hva man ender opp... Vis mer

1. Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Grafisk designer

VistaPrint hjelper flere millioner småbedriftseier rundt om i verden med markedsføring og bidrar til at de kan realisere drømmene sine. Vi har i mer enn 20 år hjulpet småbedrifter med å se seriøs og profesjonell ut gjennom markedsføringsprodukter av høy kvalitet, postkort, visittkort, skilt, klær, hjemmesider og digital markedsføring. Med VistaPrint kan småbedrifter lage og tilpasse markedsføringen sin med vårt digitale verktøy som er enkelt å bruke til å lage design-maler, eller få grafisk eksperthjelp i sanntid.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

163 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd

15. mai 2025

Svar fra VistaPrint NO

Flott å lese at du er veldig fornøyd med de bestilte plakatene. Takk for 5-stjerners anmeldelse på Trustpilot og vi sees neste bestilling!

Fantastisk service.

Fantastisk service.

14. mai 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for 5-stjerners rangering på Trustpilot for å bestille etikettene dine. Takk for at du opplever god service. Vi vil dele komplimentene med teamet. Til neste kontakt og bestilling hos VistaPrint!

Kjempefornøyd.

Medet god kopi. Alltid like fornøyd.

8. mai 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for den 5-stjerners anmeldelsen på Trustpilot for å bestille postkortene dine. Veldig hyggelig å lese at du er veldig fornøyd med utskriften av VistaPrint. Til neste bestilling!

Svar fra VistaPrint NO

Takk for din 5-stjerners rangering på Trustpilot for å bestille visittkort med avrundede hjørner. Glad for å høre at prisen/kvaliteten er god og leveringen har vært veldig rask. Lykke til med å dele ut kortene dine, og vi sees neste gang på VistaPrint!

Skadet krus kom i posten

Skadet krus kom i posten. Sånt kan skje. Chatten på vistaprint fikset dette med en gang og sender på nytt.

16. mai 2025

Svar fra VistaPrint NO

Vi er alltid glade for å kunne hjelpe deg på best mulig måte ved behov, og du stoler alltid på at vi har produkter og tjenester av utmerket kvalitet!

Knallfine visittkort!

Wiggen’s er svært fornøyd med visittkortet som ble meget bra med runde kanter som passet utmerket til logoen! 👍

2. mai 2025

Svar fra VistaPrint NO

We're delighted to hear that you're very satisfied with the product. Your satisfaction is our top priority, and we truly appreciate your support.

Postkort/gavekort

God hjelp med tilpassing og rask levering

10. april 2025

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for 5-stjerners rangering for rekkefølgen på postkortene dine. Hyggelig å høre at du har fått god hjelp med å justere kortet og kortene har blitt levert raskt. Frem til din neste bestilling hos VistaPrint, hjelper vi deg gjerne!

Jeg er veldig fornøyd med VistaPrint

Jeg er veldig fornøyd med VistaPrint. De leverer fint trykk og gode produkter. Den ene forsendelsen jeg mottok var jeg ikke helt fornøyd med, men VistaPrint kom kjapt med en løsning som fungerte veldig godt for meg. Kort oppsummert, de sender kjapt, har fine produkter og skulle de være noe så løser de det effektivt og hurtig.

18. april 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for din 5-stjerners rangering og flott å vite at du er veldig fornøyd med VistaPrint. Godt å lese at produktene er veldig fine og at hvis du ikke er helt fornøyd med noe, løses det effektivt og raskt. Vi ønsker deg mye moro og lykke til med å dele ut visittkortene dine og ser frem til en ny bestilling hos VistaPrint!

Jeg bestilte stempler med gvelven kro

Jeg bestilte stempler med gvelven kro
Men det var bare en svart firkantet klat.
Merete

4. april 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for at du deler din tilbakemelding på Trustpilot om frimerket du bestilte. Vi beklager å høre at stempelet du mottok var en stor firkantet blekkflekk, beklager denne skuffelsen. Når du sjekker bestillingen din på kontoen din, vil vi også se dette i designet ditt og på PDF-prøvetrykket (http://spr.ly/620462KRDy). Vi laget en kopi av frimerkedesignet ditt, og snudde fargene på opplastingen din og satte deretter opplastingen så stor som mulig på stempelet. På denne måten er stempelet balansert. Designet lagres for deg i mine design kalt VPKB. Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst gi oss beskjed.

Better than expected

Fast, good price, even the cheapest quality poster was of good quality.

2. april 2025

Svar fra VistaPrint NO

We’re thrilled to hear that the print and quality of our posters exceeded your expectations. It’s always wonderful to know when our products leave a great impression, and we truly appreciate your feedback.

Jeg bestilte visit kort for en måned…

Jeg bestilte visit kort for en måned siden og betalte samme dag. Det ble sagt at bestillingen skulle komme innen 5–7 dager, men det har nå gått 30 dager, og den har fortsatt ikke kommet.

7. april 2025

Svar fra VistaPrint NO

Vi beklager at vi på Trustpilot får vite at du har ventet på de bestilte visittkortene dine i over en måned. Når vi ser bestillingen din på kontoen din, vil vi se at du også har kontaktet vår kundeservice via e-post og en erstatningsbestilling er lagt inn. Vi vil også sende deg en egen e-post om dette. Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du gjerne svare på e-posten du vil motta.

God løsning visittkort.

God løsning visittkort.

2. april 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for den 5-stjerners anmeldelsen på Trustpilot. Hyggelig å lese at visittkortene har blitt mottatt til din tilfredshet. Vi sees neste gang du bestiller fra VistaPrint!

Svar fra VistaPrint NO

We’re thrilled to hear that you had an enjoyable shopping experience with us and that our products and services met your expectations. Your satisfaction is incredibly important to us, and we truly appreciate your kind feedback. Thank you for choosing us.

Rask levering og produktet var helt…

Rask levering og produktet var helt topp.

21. mars 2025

Svar fra VistaPrint NO

Flott å lese at bestillingen på musematten har blitt mottatt av deg raskt og etter din smak. Vi håper du liker musematten og ser frem til din neste bestilling fra VistaPrint!

Super kundeservice og god kunnskap!

Super kundeservice og god kunnskap!
Kjempegod og rask hjelp!

28. mars 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for din 5-stjerners rangering på Trustpilot. Vi er glade for å høre at du har fått god og rask hjelp fra vår kundeservice. Vi ser frem til din neste kontakt og bestilling hos VistaPrint!

Utrolig service

Utrolig service! Jeg er veldig glad og fornøyd. Takk for din forståelse, lydhørhet og hjelp. Jeg gjorde en feil da jeg bestilte, og Vistaprint gjorde meg til det andre alternativet gratis. Dette er så verdifullt for meg nå! Dere, folkens! Kvaliteten og prisene er også hyggelig behagelige. Siden er enkel å bruke, enkel å bestille! Jeg anbefaler det til alle

30. januar 2025

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med VistaPrint. Hyggelig å lese at du er glad og fornøyd. Vi forstår at du gjorde en feil i utformingen av visittkortet ditt, du kontaktet vår kundeservice om dette og vår kollega var i stand til å rette opp feilen for deg med en erstatningsordre. Vi ser frem til neste kontakt og hjelper deg gjerne!

Helt topp!

Helt topp!
God kvalitet, god pris og god service.

17. mars 2025

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for 5-stjerners rangering på Trustpilot. Vi er glade for å høre at flygebladene som er bestilt er til en god pris, god kvalitet og servicen fra VistaPrint er god. Vi ønsker deg lykke til og moro med å distribuere flygebladene dine. Til neste bestilling hos VistaPrint.

Visittkort

Bestilte visittkort. Trengte å endre på bestillingen i etterkant, og fikk da raskt hjelp. Fikk i tillegg supergod hjelp og tips til å optimalisere designet. Veldig godt fornøyd! Kan absolutt anbefale VistaPrint :)

24. mars 2025

Svar fra VistaPrint NO

Takk for at du bestilte visittkort gjennom VistaPrint og takk for at du kontaktet vårt kundeserviceteam for å ønske å endre noe. Vi ser alltid gjerne på våre kunders design, slik at vi kan gi tips og råd der det er nødvendig. Vi ønsker deg mye moro og lykke til med å distribuere visittkortene dine og se deg neste gang i bestillingen din på VistaPrint!

Svar fra VistaPrint NO

Tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse på Trustpilot. Det er hyggelig å høre at visittkortene og stiftede hefter har blitt mottatt raskt og etter din smak. Vi håper du liker utskrift og ser frem til din neste bestilling hos VistaPrint!