Hatt vardeline 7 i 20 år vil si meg…
Hatt vardeline 7 i 20 år vil si meg veldig fornøyd.

Svar fra Varde Ovne A/S
VARDE Ovne A/S blev etableret i 1987 og har en lang historie inden for produktion og salg af miljørigtige brændeovne til forhandlere i både Skandinavien og Europa. Ovnene fra VARDE har et stilsikkert, skandinavisk design og er skabt ud fra ambitionen om at forene kvalitet, funktion og design. Med en VARDE brændeovn er du og familien sikret et varmt samlingspunkt og skønne kvalitetsøjeblikke i mange år fremover.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Hatt vardeline 7 i 20 år vil si meg veldig fornøyd.

Svar fra Varde Ovne A/S
Ovnen er av dårlig kvalitet .
. Vanskelig å få tak i deler
.Umulig å legge inn ved når det er litt fyr igjen,gjør du det , siver røyken ut.
. Dårlig håndtak
. Pakninger rundt glass, dør løsnet etter kort tids bruk
(Kjøpt i 2023 )
Problemene starter etter kort tid , det første som skjedde var at de ildfaste steinene sprakk. Fikk beskjed fra stedet vi kjøpte ovnen om å kontakte fabrikant , uten resultat.
Vel: du får det du betaler for 😅

Svar fra Varde Ovne A/S
Raskt svar. Fyldig svar med linker til ytterligere hjelp.
Service mye bedre enn normalt.

Svar fra Varde Ovne A/S
Kjøpte en Varde Samsø høsten 2022.
Har byttet dørpakning etter kort tids bruk. Kun få uker. Det var første utfordring.. Har siden byttet 3 stk. vermikulitt veggplater i ovnen. To høyre, en venstre. Byttet til komplett nytt sett for 3 uker siden. Nå er det allerede en lite sprekk i venstre veggplate.
Ser også at byggevarekjede som solgte ovnen, har vermikulitt plater til kun en ovn inne på lager, Varde Samsø. Så helt klart et problem.
I tillegg tikker og smeller det i stålet i ovnen ved fyring.
Styr unna!!

Svar fra Varde Ovne A/S
Kjøpte en Sharpe 2 i februar 2021 har vert plaget med en tikken lyd som en gammel klokke når en fyrer. Har tatt opp dette med firmaet der ovnen var kjøpt i mars 2022. Det er ikke kommet noe løsning på problemet. Er meget skuffa over behandlingen jeg har fått

Svar fra Varde Ovne A/S
Kjøpte en Samsø fra Varde. Var litt skuffende da vi fikk den i hus å så alle riper å skader på den. Fikk ordnet med reklamasjon å var å hentet en ny i dag. Ovnen så fin å grei ut, men det ser ut som døren ikke går helt igjen på den nye å skjevheten av dette vises godt samt at da vi satte den på steinplaten sto den å vippet. Ligger faktisk en sveisekant på midten av kortsiden så den ikke kan stå rett. Vet ikke helt om jeg skal le eller grine men ovn fra Varde blir ALDRI mer kjøpt.

Svar fra Varde Ovne A/S
Hei. Vi har en varde samsø vedovn som vi tok i bruk i slutten av november 2022. Det starter med at tetningslist i bunn av døren løsner etter korttidsbruk. Tetningslist rundt askeskuff bygger ut på sidene så den er vanskelig å lukke helt igjen. Håndtaket er ubrukelig og vanskelig å lukke, strammes skruen så går den ikke rundt. Feste til døren øverst knekker rett av for to dager siden etter 2,5 måneders bruk. Lakk løsner også.
Dette er dårlig kvalitet.

Svar fra Varde Ovne A/S
Ny ovn, Varde Samsø. Listen på utsiden av døren falt av ved første opptenning. Ingen god start… Håper det lar seg ordne på en grei måte!
Har tatt kontakt med forhandler.