Veldig fornøyd med hjelpen vi fikk! Fikk hjelp av Emilia! Vi kom inn for ring størrelse men fikk kjøpt ringene vi ønsket under samme avtale! Fikk muligheten til å se på andre ringer og prøve ut de... Vis mer
Ble møtt av Emilia, som var utrolig hyggelig og hjelpsom, og ble vist ringene jeg hadde meldt interesse om. Hun var flink på å forklare de forskjellige stenene og svarte godt på spørsmålene jeg hadde.... Vis mer
Jakobsbergsgatan 6, 11144, STOCKHOLM, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Superhyggelig ansatte og bistår med god hjelp. Hyggelig atmosfære i showrommet, men det kommer også av den hyggelige opplevelsen de ansatte skaper.

Svar fra VANBRUUN
En konsultasjon her anbefales, enten dere har sett på mange ringer fra før eller dette er første stoppested - så får vi se litt nærmere hvilke vi ender med å bestille 💖

Svar fra VANBRUUN
Jeg og gubben var storfornøyd med besøket på Vanbruun i Oslo i dag! Kjempetrivelig dame som hørte etter ønsker og drømmer. Fikk alt forklart godt og forståelig. Fikk en fin mail i etterkant med en oppsummering fra timen. Beste av alt var at hun tok seg tid til å svare på alle spørsmål uten noe judgment.

Svar fra VANBRUUN
Eksepsjonell service, flotte ringer. Kunne ikke vært mer fornøyd! Vi fikk prøvd på ringer i deres filial, samt fant riktig ringstørrelse. Videre fikk vi lagd én "custom" ring, og kjøpte én fra deres standard sortiment. Disse to kom samtidig, og i flott innpakning. Vi fikk også med to små søte lommer for å beskytte ringen f.eks. på reise, eller når du av andre grunner må ta den av i løpet av en dag utenfor hjemmet.
Skal definitivt komme tilbake for gifteringer når den tid kommer.

Veldig god opplevelse!
Jeg kom innom spontant og fikk god hjelp til å få kjøpt ringen jeg skulle ha. Maja hadde egentlig ikke tid, myp. En travel lørdag, men klarte å spare av 10 minutter. Trengte ikke mer og ring ble det! Lånering og hele pakka også det jeg var i seneste laget! 😅

Svar fra VANBRUUN
Vi kjøpte en forlovelsesring fra Vanbruun for litt over ett år siden, og dessverre har prosessen siden da vært en svært lang og negativ opplevelse.
Ringen var først for stor, og ble sendt inn for å endre størrelse. Da den kom tilbake var den tydelig skjev i formen. Etter klage ble den smeltet om, men da kom den tilbake i helt feil størrelse – mye større enn bestilt. Ringen ble sendt inn for tredje gang, og kom da tilbake med en tynn og kortere klo enn resten, og diamanten var plassert skjevt.
Hele prosessen tok omtrent seks måneder fra vi først sendte inn ringen til vi endelig fikk den tilbake ferdig. Vi orket derfor ikke å levere den inn enda en gang, selv om vi fortsatt ikke var fornøyde med resultatet. For å være sikre på at det ikke var vi som tok feil, tok vi med ringen til flere gullsmedbutikker som alle var overrasket over at Vanbruun hadde levert et så dårlig resultat.
Det eneste positive var kundeservicen, som alltid var imøtekommende og hjelpsom. Dessverre hjalp ikke det når gullsmeden gjorde feil på feil.
Alt i alt: god kundeservice, men svært dårlig kvalitet på selve håndverket. Vi endte opp med en ring vi aldri ble helt fornøyde med og er redde for å miste diamanten på grunn av den tydelig svake kloen.

Svar fra VANBRUUN
Jeg kom litt dårlig forberedt og nervøs inn i butikken, men ble tatt vennlig og tålmodig imot av Maja som var veldig hjelpsom og hyggelig og gjorde meg trygg på at jeg gjorde et godt valg!

Veldig hyggelig service. Flotte produkter. Greie priser :D

Svar fra VANBRUUN
Ble tatt godt imot i showrommet i Oslo. Fikk forklart mine ønsker og behov og ble møtt på en veldig hyggelig og profesjonell måte.
Veldig hyggelig opplevelse :)

Svar fra VANBRUUN
Måtte ta en video konsultasjon då eg ikkje kunne møte fysisk til time. Lovisa som hjalp meg på denne timen var presis på tiden også forberedt på kas type ring eg ønsket. Fikk gode råd som gjorde ringvalget enklare og ho ga gode forklaringer på alle spørsmål. Anbefaler absolutt på det sterkaste.

Svar fra VANBRUUN
Min forlovede kjøpte en lab-dyrket diamant fra Vanbruun sent i 2023 for litt over 25.000 kr. Ringen ble ikke tatt i bruk før han fridde rundt ett år senere, og har derfor vært svært lite brukt. Vi var opprinnelig fornøyde med kvaliteten, men da vi senere ønsket å oppgradere diamanten med 0,10 ct, endret inntrykket vårt seg raskt.
Vi ble tilbudt kun 950 kr i innbytteverdi for en nesten ubrukt diamant som ble kjøpt til fullpris, noe som oppleves urettferdig og lite forståelsesfullt. Vi forstår at prisene på lab-diamanter har falt noe, men ikke i den grad at en diamant skal miste nesten all verdi på så kort tid. Det oppleves som lite fleksibelt og lite kundevennlig, og det har dessverre tatt fra oss gleden over en ring som egentlig betyr mye for oss. Vi mener det virker usannsynlig, og at prisen ikke burde ha sunket så mye i en såpass kort periode. Da vi uttrykte ønske om å betale mellomlegget, samt levere tilbake den opprinnelige diamanten, ble det blankt avslått. I stedet ble vi henvist til å oppgradere til dobbelt pris, eller å kjøpe en helt ny ring.
Ironisk nok ble vi da vist til en diamant som er 0,31 ct større enn den vi har, med helt identiske spesifikasjoner til kun 4.400 kr. Dette gjorde oss forvirret og frustrert. Hvorfor fikk vi aldri informasjon om rimeligere muligheter tidligere?! Dette ble først nevnt etter at vi stilte spørsmål. Det hele oppleves som om vi enten må betale langt mer enn det vi egentlig trenger, eller bare akseptere å tape nesten hele verdien på det min forlovede allerede har betalt.
Vi er klar over at Vanbruun tilbyr 90 dagers åpent kjøp, men vi mener det må finnes rom for fleksibilitet og forståelse også etter denne perioden, spesielt i saker som dette, hvor det er snakk om oppgradering og innbytte av en diamant som knapt er brukt og som har stor følelsesmessig verdi.
Vi har brukt mye tid og følelser på dette, og det er vondt å sitte igjen med en følelse av å ha blitt lite ivaretatt i en situasjon som betyr mye for oss begge. Forlovelsesringen er en viktig og følelsesladet gave, og dette burde også reflekteres i kundebehandlingen. Nå sitter vi igjen med en ring vi ikke lenger klarer å glede oss over, og det rett før bryllupet.
Vi håpet på forståelse og fleksibilitet, men opplevde det motsatte. Anbefaler å vurdere andre leverandører enn Vanbruun når det gjelder kjøp av viktige og betydningsfulle smykker.

Svar fra VANBRUUN
En utrolig fin opplevelse. Følte oss veldig godt mottatt. Begge ringen var perfekte. En av ringene var custom made, og overgikk all forventning. Kommer deffinitivt tilbake for ringsett 2.

Svar fra VANBRUUN
Fikk hjelp av Linn til å finne drømme ringen. Hun har vært tilgjengelig hele veien for spørmål. Har også kontaktet kundeservice noen ganger ang spørsmål og får gode svar. En helt fantastisk opplevelse fra begynnelse til slutt. Og for en nydelig ring jeg fikk. Anbefales på det sterkeste og skal uten tvil bruke de flere ganger.

Svar fra VANBRUUN
God kundeservice og støtte ved kjøp av ringer. Vi hadde en del spørsmål og fikk svar i løpet av kort tid!

Svar fra VANBRUUN
Veldig hjelpsom og hyggelig ansatt. Det var en fin opplevelse å prøve ringer her!

Svar fra VANBRUUN
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å kjøpe en ring fra Vanbruun. Konsultasjonen var topp, og Maja som jeg hadde konsultasjonstimen med, var utrolig hyggelig og hjelpsom. Hun tok seg tid til å forstå hva jeg ønsket og ga gode, profesjonelle råd!
Ringen er jeg kjøpte er av høy kvalitet, designet er nydelig, og håndverket er imponerende.
Takk for en fin opplevelse fra start til slutt! Nå får vi bare håpe på at fruen sier "Ja" :)

Svar fra VANBRUUN
Maja var veldig hyggelig og flink, og vi opplevde å få en større ring til samme pris som små ringer hos en vanlig gullsmed

Svar fra VANBRUUN
Vi er utrolig godt fornøyd med ringen vi kjøpte hos Vanbruun. Jeg fikk strålende service hos Maja, som ga meg kyndig veiledning gjennom hele bestillingsprosessen. Vanbruun er heldig som har så sympatiske og kyndige kundebehandlere!
Frieriet var perfekt, og ringen ble ekstremt godt mottatt av min forlovede. Jeg vil med dette anbefale Maja og Vanbruun på det aller varmeste.
Vi opplever også svært god service med ringjustering av størrelse nå i etterkant!
Tusen tusen takk for en strålende handel og opplevelse fra Maja og Vanbruun!

Svar fra VANBRUUN
Vi fikk hjelp av Linn til å finne den perfekte forlovelsesringen. Hun var behjelpelig og ga gode råd underveis i konsultasjonen innenfor blant annet pris og utforming av ring. Kunne ikke fått bedre hjelp! På toppen fikk vi påspandert et glass prosecco til feiring av ny ring i baren vegg-i-vegg.

Svar fra VANBRUUN
Ble møtt med 10/10 kundeservice hvor de tok seg tid og gjorde sitt ytterste for at jeg skulle bli fornøyd! Vil absolutt anbefalt VANBRUUN hvis du skal kjøpe forlovselering!