Contact met klantenservice gehad mbt navraag over levering. Bereikbaarheid heel goed. In de middag besteld en de volgende ochtend geleverd. Al met al super tevreden, vandaar 5 sterren!
Se hva andre synes
Ik ken update.nl totaal niet, maar goed. Ik heb op donderdag een 83 inch tv en een samsung subwoofer set besteld, de subwoofer kwam met normale postnl bezorging en de tv via speciale bezorging van... Vis mer
Op zoek naar een goedkope tv voor op de slaapkamer, kwam uit bij een TCL en Update.nl was de goedkoopste. Snelle verzending, alleen ik zou een link krijgen om een afspraak in te plannen via Postnl@hom... Vis mer
TCL A65K Soundbar gekocht op donderdag. Meteen dag erop thuisbezorgd. Ook is de prijs veel goedkoper dan andere webshops. Zeker een aanrader en fijne service.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Update.nl is dé specialist in computers en accessoires. Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Altijd de laagste prijs!
Kontaktopplysninger
Handelsweg 30, 9482 WE, Tynaarlo, Nederland
- 0592-375238
- info@update.nl
- www.update.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
I ordered a TV on July 6 and they…
I ordered a TV on July 6 and they shipped the TV on the same day giving it PostNL. It's been 5 days and still nothing. I have called update.nl a couple of times and you already know it takes years to be connected to PostNL operators. Apparently no one cares anymore. If I don't find my TV somehow, no one will say what happened to the TV.

Svar fra Update.nl
Betrouwbaar
Goede prijs. Vlotte levering en goed geïnformeerd. Product zelf was uitstekend
Excellent
Was excellent, snelle levering en top product in top conditie.
Bestelling binnen 1 dag in huis geen…
Bestelling binnen 1 dag in huis geen probleem ondervonden top service ben meer dan zeer tevreden en te spreken ik geef een dikke 10
Tot op de bodem
De verzending verliep niet helemaal goed door een complexiteit in mijn adres, maar Update heeft tot de bodem uitgezocht hoe dat kwam. Hulde.
Het pakket was door de bezorger teruggestuurd en het retour is prima afgehandeld.
Product opnieuw besteld en toen door een slimmere bezorger wel goed afgeleverd.
Snelle levering
"handtekening vereist"
Ik vond het jammer dat een pakket met relatief lage waarde (20 euro, feitelijke waarde voor een dief nog veel minder) wordt verstuurd met "handtekening retour".
Daardoor kan het niet worden afgeleverd in de pakketautomaat (mijn standaard instelling).
Belofte wordt waargemaakt
Duidelijke communicatie over wanneer er bezorgd werd en dat klopte ook allemaal! Was van te voren best angstig om een dure tv via het internet te bestellen en te laten bezorgen, maar t was meer dan de moeite waard.
Heel goed geïnformeerd en heel snel…
Heel goed geïnformeerd en heel snel geleverd en netjes aangekregen zeer tevreden
Snel bezorgd mooie tv goed geleverd
Levering TV top
Levering snel met het juiste artikel in een concurrerende prijsstelling.
Gewoon besteld.
Gewoon besteld.
Gewoon op de hoogte gehouden van de levertijden.
Gewoon zoals het altijd zou moeten gaan.
Kortom
Ongewoon goed
Snel verstuurd en ontvangen
Snel verstuurd en ontvangen. En ontzettend blij, met de kwaliteit en de uitstraling
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.