Contact met klantenservice gehad mbt navraag over levering. Bereikbaarheid heel goed. In de middag besteld en de volgende ochtend geleverd. Al met al super tevreden, vandaar 5 sterren!
Se hva andre synes
Ik ken update.nl totaal niet, maar goed. Ik heb op donderdag een 83 inch tv en een samsung subwoofer set besteld, de subwoofer kwam met normale postnl bezorging en de tv via speciale bezorging van... Vis mer
Op zoek naar een goedkope tv voor op de slaapkamer, kwam uit bij een TCL en Update.nl was de goedkoopste. Snelle verzending, alleen ik zou een link krijgen om een afspraak in te plannen via Postnl@hom... Vis mer
TCL A65K Soundbar gekocht op donderdag. Meteen dag erop thuisbezorgd. Ook is de prijs veel goedkoper dan andere webshops. Zeker een aanrader en fijne service.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Update.nl is dé specialist in computers en accessoires. Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Altijd de laagste prijs!
Kontaktopplysninger
Handelsweg 30, 9482 WE, Tynaarlo, Nederland
- 0592-375238
- info@update.nl
- www.update.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vlotte levering en zeer hulpvaardige…
Vlotte levering en zeer hulpvaardige klantenservice!
Soundbar
Door een communicatie fout van mijn kant, heb ik mijn bestelde soundbar retour moeten doen.
Update.nl regelde dat direct en vlug. Prima bedrijf dat een uitstekende "after-sales" heeft.
Snel geleverd en het werkt goed.
Snel geleverd en het doet wat het moet doen.
Het ging om een Xiaomi Google TV kastje en dat werkt perfect.
Snel geleverd voor een mooie prijs
Snel geleverd voor een mooie prijs. De ergonomische muis werkt heel fijn en al maanden zonder enig probleem.
Het bestelde was er al de volgende…
Het bestelde was er al de volgende morgen. Als er wat met mijn product mis is wat ik heb gekocht, ben dan wel benieuwd hoe dat dan wordt afgehandeld. Ik heb namelijk een product gekocht wat eindigd met /EN inplaats van hetzelfde product met /XN. Er zit dan wat verschil tussen met melden/oplossen van de problemen, ook wat prijs betreft blijkt de /EN goedkoper te zijn dan de /XN.Hier had Upgrade.nl niet de /XN. Dus daarom de /EN gekocht.
Betrouwbaar
Tv besteld. Prijs is erg concurrerend. Hij is op de beloofde bedrag bezorg door een vriendelijke meneer.
Conclusie. Bedrijf doet wat ie beloofd. Betrouwbaar en concurrerende prijzen.
Goede communicatie snelle en correcte…
Goede communicatie snelle en correcte levering
Nw product aantrekkelijke prijs.
Top
Meerdere keren hier besteld altijd goed
Meerdere keren hier besteld. Altijd goed en snel verzonden. Klantenservice top!
JBl speaker was gunstig geprijsd en…
JBl speaker was gunstig geprijsd en goed bezorgd
Prima bezorging,prima prijzen…
Prima bezorging,prima prijzen bestelling verliep ook prima
gedaan wat ze beloven
Alles voldeed en tijdige bezorging
Alles voldeed en tijdige bezorging. Info op internet kan beter
Wat een slechte klantenservice zeg!!
Ik krijg een melding dat Pakket zaterdag 15-08-26 bezorgd wordt. Ik zeg er een belangrijke afspraak voor af. Ondanks tijdblok in de ochtend blijf ik de hele dag thuis. Helaas geen pakket en ook maandag staat de levering nog steeds op bezorgmoment zaterdag. Ik zoek contact maandag met update.nl via chat. Valt ineens de chat stil. Ik weer wachten en vraag "krijg ik nog een keer een reactie", waarop ik nog een stuk later de reactie krijg..... Sorry er belde een klant!!!!!! Hoe dan??? Ben ik geen klant die ook nog eens zwaar teleurgesteld al in een verhaal zit. Dus ik ga ook maar bellen. En ja hoor dan krijg je dus wel direct een reactie. Hij wordt ook vandaag niet bezorgd. Terwijl ik wel een vrije dag genomen heb. Wist namelijk niet dat hij ook vandaag niet bezorgd werd. Kost me dus gewoon nog een vrije dag. Fijne communicatie daar zeg!!! Nu maar hopen dat het wel echt bezorgd wordt. Wordt ik in de reactie ook nog gezegd dat ik op de hoogte ben gehouden!!! Heb in de chat al aangegeven dat ik niets per mail heb ontvangen over een update. Lees ik nu in de mail dat ze beweren dat dat wel gebeurd is. Ik heb ook nu mijn hele mailbox door gespit maar heb gewoon echt nieuw gehad.

Svar fra Update.nl
Dit zijn maffialeden, pas op!
Mensen, dit bedrijf is maffia, ik waarschuw jullie: vertrouw ze niet. Twee dagen geleden ontving mijn vriend zijn bestelling van deze maffia. We hadden een tv besteld. Ze stuurden ons een tv met een gebarsten scherm en ze vertelden ons dat wij het zelf hadden veroorzaakt (maar het was niet zomaar een barst, er zat ook een deuk in, het was echt gebroken). Ik heb foto's van alles gestuurd, maar aangezien het maffia is, moeten ze duizenden mensen hebben opgelicht. Wees voorzichtig, mensen, dit zijn vreselijke mensen.

Svar fra Update.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.