Toys and Garden employees are very helpful! The original box I ordered was too big to qualify as check in luggage and they were extremely supportive while I tried to find a replacement. I ended up ord... Vis mer
Se hva andre synes
Een leuke website en als je telefonisch contact opneemt heb je direct vriendelijke persoon aan de lijn. Een webwinkel met echte mensen, dat klinkt warm. De bestelling wordt keurig afgehandeld en... Vis mer
Selskapet har svart
De kwaliteit van de stoel is beneden mijn verwachting. Zeer zacht hout, ruw en minimale bescherming. De stoelen moeten zeker een bijkomende laag bescherming krijgen en ik twijfel om in de tuin te geb... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Toys and Garden – Jouw webshop voor het beste buitenspeelgoed én alles voor een prachtige tuin: watertafels, speeltoestellen, speelhuisjes, tuinmeubelen en meer van topmerken als Step2, Backyard Discovery en AXI. Snel geleverd, altijd kwaliteit!
Kontaktopplysninger
Kruisboog 40, 3905TG, Veenendaal, Nederland
- +31(0) 318 - 237697
- info@toysandgarden.com
- www.toysandgarden.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 11 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede communicatie en prompt levering.
Goede communicatie en prompt levering.
Het produkt is van een uitstekende kwaliteit.
zeer goede service
zeer goede service
als je iets niet begrijpt en je belt zijn ze zeer vriendelijk leveren mooi optijd het product is zeer zeker zen geld waard gewoon WOW

Svar fra Toys and Garden
La marchandise conforme à nos attentes
La marchandise conforme à nos attentes. Nous avons été livré dans les temps qui étaient mentionnés sur le site de vente, le livreur d'une politesse et gentillesse exemplaire. Le support client m'a prévenu que je n'avais pas confirmé la date de livraison proposée par le transporteur afin de libérer la livraison. Le plan de montage est très bien rédigé. Je recommande fortement "toysandgarden"

Keurig verpakt
Keurig verpakt , en toen ik belde omdat ik geen bericht van het vervoer bedrijf had ontvangen konden ze mij zeer vriendelijk aangeven wanneer mijn pakket werd bezorgd

Svar fra Toys and Garden
Snel geleverd en blij met de..
Snel geleverd en blij met de bolderwagen! Eerder een speelhuisje besteld en ook daar erg tevreden over! Had 1 vraag over het speelhuisje en ook daar hielp de vriendelijke meneer van klantenservice mij goed mee. Fijn dat je gewoon telefonisch contact kan opnemen

Slechte kwaliteit
Helaas kwam het eerste pakket niet aan. Er is vanuit toys en garden een nieuwe besteld die kwam na 2 werkdagen binnen. Meteen in elkaar gezet en we merken dat hij niet stabiel is. We vinden het helaas een slechte kwaliteit. Er staat dat hij een bepaald aantal kilo gewicht kan dragen maar met 2 meisjes van 4 jaar zou je verwachten dat het hout al bewegingen maakt.

Svar fra Toys and Garden
Helaas was de bolderwagen te klein
Helaas was de bolderwagen te klein, maar keurig afgehandeld. En nette communicatie

Tafel en 2 stoeltjes snel geleverd
Tafel en 2 stoeltjes besteld en snel geleverd. Er zat een scheur in het tafelblad, ook dat werd netjes opgelost!

Snel gelever
Snel geleverd voor een prima prijs voor dit product

Svar fra Toys and Garden
Contact met klantenservice is top
Contact met klantenservice is top. Ze zijn zeer helpend en meedenkend in oplossingen.
Snel geleverd en goed en snel contact…
Snel geleverd en goed en snel contact gehad met de klantenservice , waar mijn vraag ook snel en goed werd behandeld!
Top bedrijf!
“Voor 15:00 besteld besteld, morgen in huis” klopt niks van
“Voor 15:00 besteld, morgen in huis”, klopt niet. Maandag 22 juni om 12:00 besteld, dinsdag 23 juni om 14.20 ontvangen door DPD. Die geven weer aan deze binnen 2-3 werkdagen te leveren.
Het is dus maandag iets bestellen en dit ergens vrijdag ontvangen.
Ik ben te laat met het geven van mijn kadootje!
Klantenservice is onwijs goed en snel
Klantenservice is onwijs goed en snel! Had een picknick bank besteld en hij was toch net te klein. Alles wat snel geregeld en geld terug! Wat een prettige ervaring
Super service
Een biertafel met banken besteld en deze werd snel geleverd. Omdat de banken wat beschadigd waren een mail gestuurd en binnen een uur een antwoord gekregen en een passende oplossing. Super service.
Makkelijk bestellen
Makkelijk bestellen, goede informatie uitstekende bezorging. goede prijs prestatie verhouding
Gentilezza e precisione
Precisi, corretti e gentilissimi. Il tavolo è arrivato danneggiato, ma hanno provveduto immediatamente all'invio del nuovo tavolo. La procedura per il reso è stata veloce ed efficiente. Davvero consigliato
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.