Helaas ben ik zeer teleurgesteld in Tickettack! Het is een oplichtingssite Veel te duren The Garden of Babylon kaarten gekochte voor maar liefs €130,- is niet erg als ze zouden werken, maar The gard... Vis mer
Se hva andre synes
Music On werd geannuleerd, terugbetaling weigeren ze. In plaats daarvan krijg je een "tegoed" voor een volgende editie zonder datum, locatie of line-up. Mails, ingebrekestelling, laatste sommatie: al... Vis mer
Gewoon hele goede ervaring mee als verkoper. Meerdere keren verkocht zonder problemen. Snelle uitbetaling en niet teveel poespas/regeltjes zoals bij ticketswap. Het controleren van de kaarten... Vis mer
Top website waarbij je eenvoudig werkende tickets kan kopen voor uitverkochte events. Het fijne aan TicketTack is, is dat je niet hoeft te stressen of onnodig tijd kwijt bent aan refreshen zoals op... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Tickettack - Your safe ticket sales
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Malafide praktijken Tickettack
Verkoop nooit je kaarten op Tickettack. Er wordt net gedaan of de koper geen geldige kaarten van je heeft overgenomen. Je krijgt jouw geld niet. Als je zelf de mogelijkheid hebt om navraag te doen bij de koper kom je erachter dat ze gewoon toegang hadden tot het festival. Daarnaast ontwijkende en onprofessionele communicatie.
Wees gewaarschuwd.
Altijd goede ervaring met TicketTack
Altijd goede ervaring met TicketTack, is betrouwbaar. Tijd terug wat later mijn geld terug gekregen, word gelijk geregeld en overgemaakt.
Waardeloos bedrijf.
Waardeloos bedrijf.
Kaarten voor Bitch aangeboden en die zijn ook verkocht .
Nu willen ze pas betalen als het feest geweest is.
Of ik moet al me gegevens aan hun doorgeven wat ik pertinent om principiële reden weiger .
Dit vraag je vooraf en niet achteraf .
Nu willen ze ook geen bevestiging geven dat de kaartverkoop geannuleerd word omdat ze dus van mening zijn dat ik de kaarten al verkocht heb .
Hier ga ik dus niet mee akkoord ze zijn pas verkocht als ze betaald zijn en ga ze dus noodgedwongen
op marktplaats verkopen .
Met het risico dat er de koper via hun site ze alsnog gaat gebruiken ondanks dat ticktatack het geld terug heeft betaald aan de verkoper.
Ze veranderen de spelregels tijdens het spel .
Waardeloze shit bedrijf pas op met ze
Slechte service word niet naar een…
Slechte service word niet naar een passende oplossing gezocht. 160 euro aan kaarten gekocht van alles fout gegaan. Eindstand dus niet naar het betreffende festival kunnen gaan. KOOP HIER GEEN KAARTEN GA NAAR TICKETSWAP
Geen op of aanmerkingen
Werkt hetzelfde als ticketswap en na wat eigen gegevens opgestuurd te hebben kreeg ik de verkochte tickets gewoon betaald. Voordeel is dat je bij een uitverkochylt festival wat meer kunt vragen voor je tickets
Amateuristische bedrijf
Amateuristisch bedrijf, zodra een evenement afwijkt van het orgineel, zijn ze niet meer in staat om een officieel geupdate ticket te geven. In tijden van Corona daarom niet betrouwbaar om tickets te kopen, voor dat je het weet is deze niet meer geldig, door verplaatsing en heb je geen nieuw officieel ticket. Vervolgens is de service niet behulpzaam.
Een beter alternatief is Ticketswap.
Niet betrouwbaar
In Augustus van vorig jaar contact opgenomen omdat een ticket dat ik via Tickettack heb gekocht moet worden omgezet naar een nieuw ticket voor een nieuwe datum van het festival. Pas na een paar weken en veel bellen etc heb ik antwoord gekregen met de belofte dat de originele verkoper nieuwe tickets zal regelen maar alsnog heb ik geen valide ticket ontvangen. Ik probeer nog steeds opnieuw in contact te komen met Tickettack om dit te regelen maar geen antwoord op mijn mails, telefoontjes en facebook berichten. Dit is echt heel erg slecht...
Update: Ik heb contact met de originele verkoper die mij vertelt dat hij niet wist dat hij tickets moest omzetten. Tickettack heeft dus gelogen naar mij.
kaartje werkte niet, wel geld terug
Ik had een kaartje voor Awakenings gekocht, toen ik aankwam bij het festival bleek deze niet te werken.
Ik heb meteen naar tickettack gemaild en excuses gekregen. Ze hebben mijn kaartje meteen vergoed.
Ik heb 2x eerder een kaartje gekocht via tickettack en toen ging het gewoon goed.
Geld terug
Voor 140 euro aan tickets gekocht bij een door hun aangegeven “vertrouwde” verkoper, echter bleken de tickets niet te werken. Na meerdere mails, heb ik reactie gekregen en heb ik mijn geld teruggekregen!
Opgelicht
Ik heb tickets verkocht en nooit mijn geld gekregen, meerdere keren gebeld en gemaild maar compleet genegeerd, schandalig
Na het verkopen van mijn ticket
Na het verkopen van mijn ticket, heb ik netjes mijn geld gestort gekregen!
Scam, do not risk it
Look out, this is a scam company. Most likely led by teenagers. Write them any message to test it.
Na 1 dag mijn verkochte ticket al…
Na 1 dag mijn verkochte ticket al uitbetaald gekregen.
Oplichters
Oplichters! Betalen tickets nier uit.
Vreselijk...
Vreselijk.... op 23 juli mijn tickets verkocht. Als je de website bekijkt mankeert er niks aan.. behalve de reviews..
Ik ben bang dat ik ook ben opgelicht. Ze reageren niet op e-mails en de telefoontjes nemen ze niet op. (Hij of zij kon alleen reageren op de mails als er iets aangepast moest worden op je account of als het niet om uitbetalingen ging) Verkoop je tickets dus NIET via deze onbetrouwbare website!
Pure oplichting
Pure oplichting. Vorige maand mijn kaartjes verkocht voor een festival.
Nog steeds niet uitbetaald!
Is hun verantwoordelijkheid om problemen op te lossen ivm corona.
Verkeerde tickets en geen antwoord op diverse mails + belletjes
Tickets gekocht voor een evenement, tickets die ik verstuurd krijg zijn voor een heel ander evenement.
Diverse keren proberen te bellen en email maar geen gehoor.
Zeer slecht
Zeer slecht, betalen niet uit zoals bevestigd, geen reactie op emails en geven nieuwe voorwaarde zodra je ticket verkocht is. op naam zetten verplicht met extra kosten tot gevolg. Kortom niet mee in zee gaan! BV list en bedrog
Betaalt verkochte tickets niet uit.
Betaalt verkochte tickets niet uit. Reageert daarnaast ook niet op e-mail, telefoon of chats. Aangifte van oplichting zal binnenkort de deur uit gaan.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.