Se hva andre synes
Ik had een typo in de iban gemaakt en gelijk nadat ik erachter kwam heb ik hun via whatsapp geappt. Ze hebben het heel netjes opgelost en het bedrag gelijk overgemaakt naar de juiste rekening.
Mooie korting op een cadeaubon. Hoogste die ik kon vinden. Helaas niet meteen de bon op de mail. De website is nog in ontwikkeling. Maar netjes gereageerd op mail en WhatsApp. Meteen opgelost en alsno... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Inwisselexpert.nl is hét platform voor het inwisselen van ongebruikte cadeaubonnen. Heb je een cadeaubon liggen die je nooit gaat gebruiken? Bij Inwisselexpert zetten we die om in echt geld — snel, veilig en voor de beste prijs. Hoe het werkt Het proces is eenvoudig: geef de waarde van je bon op, voer je boncode in en vul je IBAN-nummer in. Wij verifiëren de bon en betalen je direct uit. Gemiddeld staat het geld binnen 1 uur op je rekening. Geen gedoe, geen verborgen kosten. Wat wij bieden Wij kopen meer dan 50 populaire merken op, waaronder Bol.com, Zalando, H&M, VVV, Apple, Coolblue en nog veel meer. Je ontvangt tot 85% van de originele bonwaarde — direct op je bankrekening via een gewone overboeking. Veilig en betrouwbaar Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen. We gebruiken AES-256 encryptie voor al je persoonlijke informatie en boncodes. Inwisselexpert is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK: 76695808) en werkt volledig transparant. ExpertPoints loyaliteitsprogramma Elke inwisseling levert je ExpertPoints op. Hoe meer je inwisselt, hoe hoger je niveau en hoe beter je uitbetalingspercentage. Zo belonen wij trouwe klanten automatisch. Heb je vragen? Ons team staat klaar via info@inwisselexpert.nl.
Kontaktopplysninger
Lichttoren 32, 5611BJ, Eindhoven, Nederland
- +040 304 1584
- info@inwisselexpert.nl
- inwisselexpert.nl
Het was super vriendelijk en ze helpen…
Het was super vriendelijk en ze helpen je meteen maakt niet uit hoelaat
Goede communicatie en ondersteuning!
Goede communicatie en ondersteuning!
Goeie service
Ik heb een goeie ervaring ontvangen met dit bedrijf. Ik zat te wachten op mijn uitbetaling en kreeg al een berichtje met dat het verwerkt was. Dat vind ik al heel professioneel. Vervolgens ik bericht een medewerker en er wordt zsm gereageerd/uitbetaald wat niet vaak gebeurd. Dus overall ben ik tevreden met de service
Weer een snelle uitbetaling bij me…
Weer een snelle uitbetaling bij me verkoop bol.com kadokaart en altijd snel reactie via whatsapp.
Een aanrader!
Veel keuze
Veel keuze! En goede snelle service achter de schermen!
Erg goede service
Erg goede service. Echt een aanrader. Na contact stond het geld binnen een paar minuten op onze rekening!
Een goede stabiele plek om
Een goede stabiele plek om
Je cadeau bonnen in te wisselen!
Inwisselexpert
Inwisselexpert .bedankt voor de info en service communicatie en snelle overmaak..wel hou de regel 24uur betaling in acht
Zeer goed begleid
Ze heeft me via de WhatsApp echt geholpen kwam er zelf niet uit ze heeft alles voor me gedaan
Snel goed aardige service
Typfout in de IBAN
Zeer goede service
Zeer goede service, snelle uitbetaling en vriendelijk te woord gestaan. Complimenten
Super service
Super service. Ben direct geholpen en het is opgelost.
Ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan hier te kopen.
Goede klantenservice
Inwisselexpert biedt een mooie dienst aan. Je herkent een goede partij niet alleen aan of ze de basis op orde hebben... je herkent ze juist aan hoe ze eventuele problemen in het proces klant- en doelgericht verhelpen. Dat was bij het geval. Heel tevreden mee!
Betrouwbaar
Ze zijn heel aardig, goede service en nemen je vragen serieus! Hiernaast reageren ze heel snel! Echt top.
Perfect geen woorden ervoor iedereen…
Perfect geen woorden ervoor iedereen zou langs moeten komen
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Je wordt snel geholpen bij vragen!
Top en snelle service!
2 nike bonnen gekocht mailtje kwam niet…
2 nike bonnen gekocht mailtje kwam niet aan maar WhatsApp contact zeer snel opgelost!
Voortaan ga ik hier bonnen halen ipv W*ssel.nl
Geweldige customer service
Geweldige customer service, snel geregeld. Precies zoals beschreven
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.