Hoewel de prijs iets lager ligt dan de algemene heb ik wel lang op de schoenen moeten wachten. Ruim een anderhalve week waarbij ik langzaamaan dacht of ze ooit nog aankwamen.
Se hva andre synes
De website werkt gemakkelijk en snel. Is overzichtelijk en de gegevens zijn eenvoudig te verwerken. Zending keurig verzorgt en kan achteraf betalen En het product vol doet aan de verwachtingen. Top!... Vis mer
Ik heb een racket en tennisschoenen gekocht. Netjes binnen de periode ontvangen wat werd aangegeven. Het racket ziet er super uit.. hopelijk speel ik er ook super mee 😂. Schoenen zijn gewoon tenni... Vis mer
Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog immer bestelling niet ontvangen. Op mail en telefoon wordt niet meer gereageerd. Veeg teken. Raad een ieder zeker niet aan een be... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om TennisPlanet.nl
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- www.tennisplanet.nl
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hoewel de prijs iets lager ligt dan de…
Betaling gedaan
Betaling gedaan
Maar kreeg geen bevestiging .
Na een antal dagen contact opgenomen met klanten service.
Die zagen dat er nog niet betaald was .
Na diverse mails met bank transacties als bijlage was het stil op de lijn voor een aantal dagen.
Daarna zagen ze eindelijk de betaling.
Uit eindelijk naar meer dan 2 weken het product ontvangen.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Besteld voor 22.00 uur volgende dag in…
Besteld voor 22.00 uur volgende dag in huis,het was er 1 week later!!!
Maat tabel klopt niet

Svar fra TennisPlanet.nl
19 april een bestelling geplaatst…
19 april een bestelling geplaatst waarin aangegeven werd dat alles op voorraad zou zijn. Echter heb ik 10 mei nog steeds niets mogen ontvangen. Ook word ik niet geinformeerd over wat hier nu mis gaat en of hoe dit zo lang kan duren. Super slecht en niet klant gericht!

Svar fra TennisPlanet.nl
Na bestelling geen communicatie meer
Na bestelling geen communicatie meer! Heel vervelend!,
Goed aanbod van producten voor prima…
Goed aanbod van producten voor prima prijzen. Netjes thuis geleverd
Fabricagefout: geen garantie en belachelijke responstijd
Als ik nog minder dan 1 ster had kunnen geven, had ik dat gedaan.
Ik bestelde een tennistas met een defect dat ik niet kon oplossen. Eén van de schouderbanden is niet vast te zetten en de vest was door het dikke uiteinde niet opnieuw in te rijgen.
Reactie na 2 weken: geen garantie, maar je mag hem terugsturen mits die niet gebruikt is.
In reviews lees ik negatieve ervaringen over het terugkrijgen van geld. Veel gedoe, veel beloften, geen geld. Geeft niet veel vertrouwen.
Jammer dat er geen service wordt geleverd voor margeverlies van paar tientjes. Dan was ik fan geworden en teruggekomen als klant. Nu door de behandeling compleet afgehaakt.
#weesgewaarschuwd #tennis

Svar fra TennisPlanet.nl
Er was bij de bestelling aangegeven dat…
Er was bij de bestelling aangegeven dat de bezorging binnen 5 dgn was. Dit was niet gebeurd. Ik heb ervoor gebeld en de volgende dag was de bestelling in huis. Jammer dat er verschil zit tussen 2 dezelfde maat shirts.
Snelle verzending
Snelle verzending, goede verpakking, degelijk racket
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Shirts voor tennisteam bleken veel te groot uit te vallen. Na telefonisch contact om hulp bij retourverzending van teamshirts terugverwezen naar website en daarbij aan mij verkeerde productnaam gegeven. De oude en nieuwe shirts zijn in de verpakking uitgedeeld. Toen de speelsters verzamelden bleek dat er twee variaties lichtblauwe Indian Maharadja shirts zijn. Een van de shirts was helaas al een keer gebruikt. Tennisplanet telefonisch en via de mail gevraagd dit shirt te accepteren als vergoeding maar kreeg te horen dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is en ik niet op vergoeding hoefde te rekenen. Tennisplanet is echter verantwoordelijk voor duidelijke informatie op de website en bij duidelijke informatie als een klant een hulpvraag heeft.

Perfecte webshop
Goede communicatie, kwalitatief goede producten en een goed retourbeleid zonder extra verzendkosten.
Super kleding goeie pas vorm en super…
Super kleding goeie pas vorm en super vriendelijke klantenservice die gewoon telefonisch te bereiken is.
Aan te bevelen
En het product vol doet aan de verwachtingen. Top!
Top site
Duidelijke site met een goed hulpmenu waar je makkelijk kan vinden wat je nodig hebt. De kwaliteit is top en ik ben er hartstikke blij mee
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.