TennisPlanet.nl Anmeldelser

1 059

4,0

Ik had als bezorgadres een ander adres opgegeven en wachtte op een code voor de locker bij het servicepunt, maar die kwam maar niet. Via de track & trace zag ik vervolgens dat het pakket toch bij he... Vis mer

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De prijs was scherp, de service uitstekend en de communicatie gedurende het hele bestelproces was duidelijk en snel. Het product werd netjes geleverd en voldeed... Vis mer

Erg fijn om te winkelen omdat je hier ook als particulier terecht kan. Ruim assortiment en kwaliteit, leuke prijzen voor een ieder. Na bestellen alles keurig optijd in huis.

Bijna 3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog immer bestelling niet ontvangen. Op mail en telefoon wordt niet meer gereageerd. Veeg teken. Raad een ieder zeker niet aan een be... Vis mer

1. Forhandler av tennisutstyr
  2. Forhandler av sportssamleobjekter

Om TennisPlanet.nl

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.

Ga naar Tennisplanet

Bra

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 059)

127 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Trage verzending

Producten zouden op voorraad zijn. Bij bestelstatus staat dat ze echter onderweg zijn van leverancier. Uiteindelijk was verzending pas 9 dagen na plaatsen bestelling. Dat is te lang.

14. februar 2026

Beste Stokvis,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten op uw bestelling.

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Indien er op de website staat: "Levertijd: 3-5 werkdagen" dan hebben wij het product niet op voorraad in ons eigen magazijn. Dan wordt het product voor u besteld bij de leverancier. Helaas komt het voor dat de levering dan langer dan 5 werkdagen duurt.

Onze excuses voor de opgelopen vertraging.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Bestelling niet aangekomen

Het is nu februari en had padelballen besteld op november. Deze zijn nooit meer binnengekomen. Ik had na een maand gemaild wanneer ik de padelballen nog kon verwachten daar werd er gezegd dat ik kon kiezen om nog even te wachten of geld terug dus koos ik maar voor het wachten. Helaas duurde het voor mij te lang en heb ik nu mijn bestelling moeten annuleren. 3 maanden wachten voor een bestelling is veel te lang…

14. februar 2026

Beste Leon Huijbregts,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat we uw bestelling niet hebben kunnen leveren.
Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Team Etrias

Beste Ik heb 18 dozen van vier ballen…

Beste Ik heb 18 dozen van vier ballen besteld .ik heb maar een doos van vier ballen gekregen. Direct email gestuurd maar nog geen reacties.

25. januar 2026

Beste Johan Bruneel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet compleet is geleverd. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We zien in uw bestelling dat we inmiddels contact hebben gehad en er inderdaad een fout is gemaakt met het artikel in de bestelling. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. De rest van de order zal binnen enkele dagen worden nagezonden.

Team Etrias

Denk goed na & wees voorzichtig met wijze van betaling!

Op mail en telefoon wordt niet meer gereageerd. Veeg teken. Raad een ieder zeker niet aan een bestelling te plaatsen. En als je ee bestelling plaatst dan betaling via vreditacadn of afteroay!! Zeker niet va IDeal...dan kan je fluiten naar bestelling en je betaling

Heden, 14 januari 2026, ondanks toezeggingen webshop, bestelling nog immer niet ontvangen casu quo geen bericht ontvangen dat bestelling verzonden is.....zucht!

15-01-2026
Excuus mail (14-01-2026) webshop, waarvoor dank.
Webshop heeft zoals aangekondigd aankoopbedrag op mijn verzoek gecrediteerd, waarvoor dank.

19. desember 2025

Beste Michiel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling tot op heden nog niet is verzonden

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Wij hebben de afgelopen periode niet adequaat kunnen reageren op al onze klantvragen vanwege kerst drukte en onderbezetting. Ook onze leveranciers hebben te kampen gehad met vertraagde informatie naar ons toe.

Op 8-1-2026 heeft u een persoonlijke reactie van ons via E-mail ontvangen waarin we uitleg geven.
Wij verwachten dat we uw bestelling begin volgende week kunnen ontvangen van onze leverancier, wij zullen het dan direct verzendklaar maken om het u toe te sturen.

Eventuele verdere vertraging vanuit onze leverancier zullen we u melden.

Onze welgemeende excuses voor de trage communicatie vanuit ons.