God kundeservice Kjøpte 8 stk. Nedis grillstartere til et spesialprosjekt. Alle fungerte som forventet og kvaliteten er ok. Sendte forespørsel til kundeservice angående leveringstid og de svarte ette... Vis mer

Har bestilt et barnenettbrett til sønnen min på 6 år. På websiden stod det 'leveringstid 2-4 dager'. Nå etter nesten en uke fikk jeg beskjed om at de er klar til å sende bestillingen. Unnskyld meg men... Vis mer

Ved bestilling av Samsung Galaxy Buds 2 Pro SM-R510N på 16.01.24 anslo Teknikproffset på sine nettsider 1-3 dagers leveringstid. Etter 7 dager uten noen leveranse eller oppdatering tok jeg kontakt f... Vis mer

Jeg hadde bestemt meg for å skifte mitt kjøkken bestikk. Å fant på teknikkerproffen, et bestikksett på 16 deler, til en bra tilbuds pris. 369kr pr. sett. Så jeg bestilte 2 sett. Å kastet mitt gamle,... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Bilutstyrsbutikk
  3. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  4. Mobiltelefonforhandler
  5. Datautstyrsbutikk
  6. Boligforsyningsselskap

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi har det mesta inom mobiltillbehör, hemelektronik, hus & hem, sport & fritid! Fraktkostnad från 29.- Fraktfritt vid köp över 700 kr, Snabb leverans !

3,1

Middels

9k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Bestilt 2 ganger fra dem

Bestilt 2 ganger fra dem. Blir oppgitt 2-4 dager leveringstid. Begge gangene har dem ikke klart å sende varene innenfor den fristen, altså blir de ihvertfall ikke levert innen 4 dager. Kundeopplevelsen blir da dårlig selv om varene er ok.

26. desember 2022

Hej Finn.
Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att din försändelse från oss inte kom fram som förväntat.
Kontakta gärna oss via kundservice@teknikproffset.se så ska vi kika närmare på ditt ärende.
Mvh, Emil Teknikproffset.

Kom fram innan jul!

18. desember 2022

Hej Nina.
Mvh, Emil Teknikproffset.

Hej Svetlana ,
Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att du stött på problem vid ditt köp hos oss.
Kontakta oss gärna via kundservice@teknikproffset.se om det finns något vi kan hjälpa till med.

Ok..

Bestilte en JJRC H31 quadcopter og modtog den i Danmark 3 arbejdsdage efter.
Der manglede enkelte dele i kassen og manualen var på polsk! Men den virker umidddelbart som den skal.
Kundeservice svarede på henvendelser.

11. oktober 2022

Hej Mikael.
Tack för att du lämnat ett omdöme till oss.
Vad bra att allt verkar ha löst sig ändå och vi hoppas att du blir nöjd över din beställning. Önskar dig en riktigt fin dag!

Vänligen, Eva Teknikproffset

Hold dere langt unna!

Har en pågående sak med dem og Forbrukertilsynet.

Kjøpte telefon hos dem som 6mnd senere nesten er ubrukelig, denne sendes inn på "service" og de bruker nesten 3mnd på å få den tilbake til meg uten å ha fikset noe.

Jeg fikk verken service rapport eller løst problemene.

Ei heller prøvde de å løse de aktuelle problemene jeg hadde som bla var batteriet hadde mistet over 25%kapasitet på under 6mnd, men de sjekker aldri batteriet engang.

Fikk en screenshot av en epost der de påstår "alt er bra med telefonen", og når jeg ber om rapport får jeg ingenting og bare forklaring fra verkstedet at de fikk aldri informasjon om at batteriet var dårlig og ble derfor ikke sjekket...

Patetisk opplegg. Manglende svar. Lang tid.

Svindel bedrift.

2. februar 2022

Det tog långtid

Det tog lång tid att få varan.

31. august 2022

Hej Markus.
Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att din försändelse från oss inte kom fram som förväntat.
Mvh,Emil Teknikproffset.

Veldig god service

25. august 2022

Hej Saloua.
Mvh, Emil Teknikproffset

Får beskjed at varene er levert den 14…

Får beskjed at varene er levert den 14 juli og at jeg har hentet dem. Dette er bullshit. Bring sier dette. Har ikke fått en melding engang, og det er varer til 1088kr. Hvor er de blitt av?!!!!

4. august 2022

Hej Siw.
Mvh, Emil Teknikproffset

Ser framemot att kunna bjuda familjen…

Ser framemot att kunna bjuda familjen på pommes från airfrayer

11. juli 2022

Hej Helene.
Tack för att du lämnat ett omdöme till oss.
Vi blir mycket glada att höra att du är nöjd med din köpupplevelse.
Välkommen åter!

Vänligen, Eva Teknikproffset

Veldig bra butikk

Veldig bra butikk, rask levering og god kundeservice. Så vet ikke hvorfor folk har klaget istedet for å gi dem en sjanse ☺️

24. juni 2022

Hej Silje,

Tack för ditt omdöme.

Det glädjer oss att höra att du är nöjd med våra tjänster.

Med vänlig hälsning,

Kanon, snabb service...

5. april 2022

Hej Jeanette,
Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med våra tjänster och service :)

Katastrof med hårtrimmern

Katastrof med hårtrimmern
Luggas!

31. mars 2022

Hej Jenny.
Vad tråkigt att produkten du beställt hos oss inte fungerade som den skulle.
Kontakta oss gärna via kundservice@teknikproffset.se så ska vi kika närmare på ditt ärende.
Mvh, Emil Teknikproffset

Veldig rask respons på spørsmål fra…

Veldig rask respons på spørsmål fra oss/forbruker..Men informasjon var helt feil. Fikk beskjed om at et 64 GB kort skulle fungere i gopro kamera. Står til og med i håndboken. Fungerte ikke. Leser så på nett av andre forbrukere at det fungerer med 32 GB kort. Og det gjorde det. Altså feil info i håndboken som fulgte med og fra den jeg chattet med hos dere.

16. mars 2022

Ikke kjøp produkter herifra

Kjøpte et par AirPods Pro herifra, og det har bare vært kødd med de siden dag 1. Det er alltid kun en pod som lader til 100%, mens den andre er tom for strøm. Uansett hvor lenge jeg lader etuiet, så funker som regel kun den ene. Har prøvd å koble de fra mobilen mange ganger (også ‘glem enhet’), men det funker aldri.

Det er ikke mulig å få pengene tilbake, siden det har gått 14 dager allerede.

Kjøp heller produkter fra Apple direkte, du sparer ikke noe penger fra Teknikproffset

6. mars 2022

,………!!

,……………………. ……. ……skiten funkar inte riktigt så som det är tänkt

28. januar 2022

Hej Claes,
Mvh, Jessica Teknikproffset

Ikke kjøp telefon av dette selskapet

Vi kjøpte oss en nesten ny IPhone og etter 3 mnd sluttet mikrofonen å virke. Vi sendte den så inn og etter 3 mnd så har vi forsatt ikke fått telefonen tilbake.

Dårligere service, dårligere unnskyldninger og bortforklaringer fra et "profesjonelt" selskap skal du lete lenge etter!

22. desember 2021

Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att du upplever brister med våra tjänster.
Kontakta gärna oss via kundservice@teknikproffset.se om det är något vi kan hjälpa till med.

nöjd

Nöjd med produkten!

7. oktober 2021

Hej Hana.

Watch out!

Watch out! Selger fake kinakopier som du kan kjøpe for 4 kroner på Wish og AliExpress. Kjøpte en Nerf-vest til min sønn- kan se at kvaliteten er elendig, plastikk som vil gå i oppløsning ved første bruk. Det er søppel, er ikke sikker på om jeg gidder å bruke penger på retur av produktet, ikke var dyrt. Men vil gi beskjed her slik at andre er obs! Kjøpte gjennom CDON, skuffet at de samarbeider med denne typen aktør. En skam og useriøst! Jeg kan selv handle dette produktet fra f.eks AliExpress og betale 10 ganger lavere pris.

17. august 2021

Hej Marianne,

Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att du stött på problem vid ditt köp hos oss.
Kontakta oss gärna via kundservice@teknikproffset.se om det finns något annat vi kan hjälpa till med.