God kundeservice Kjøpte 8 stk. Nedis grillstartere til et spesialprosjekt. Alle fungerte som forventet og kvaliteten er ok. Sendte forespørsel til kundeservice angående leveringstid og de svarte ette... Vis mer
Vi har det mesta inom mobiltillbehör, hemelektronik, hus & hem, sport & fritid! Fraktkostnad från 29.- Fraktfritt vid köp över 700 kr, Snabb leverans !
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Mottok feil monitor arm. Har vært i kontakt med teknikproffset i 8 dager, men de vil ikke akseptere produktet jeg har mottatt er halvparten av målet som er beskrevet i nettbutikken til elkjøp.
Kundeservice er hyggelig, men desverre ubrukelig.
1/10... Useriøst

Svar fra Teknikproffset
Useriøse, selger varer til lave priser, bekrefter bestillinger på nettet men varer kommer ikke og man får ikke beskjed.
Når man kontakter de så sier de at varen er utsolgt!
Må selv be om refusjon for påstått utsolgt vare, som ble bekreftet som kjøpt med ordrenr.
Feil informasjon om størrelse på flasker på innhold og levering tar lang tid.
Useriøst

Svar fra Teknikproffset
Jeg bestilte en vare og 5 uker senere har jeg fortsatt ikke mottatt denne. Mottok ingen beskjed om forsinket levering. Kundeservice opplyser at den skal komme, flere uker etter kontakt med kundeservice har jeg fortsatt ikke mottatt varen.

Svar fra Teknikproffset
Bestilte en liten pakke med pokemonkort.Så dette er en veldig liten pakke,mer som brev. Jeg bor sentralt og har alle hentesteder i nærheten. Men vi har ikke noe som heter HeltHjem.Teknikproffset sender dette brevet til meg, og jeg får etter lang tid sms om å hente dette brevet på et hentested lang borte fra meg, levert av noe som heter Helt Hjem.Teknikproffset truer med bot om man ikke henter. Dette er så utrolig frekt og dårlig kundebehandling, at jeg kommer aldri til å handle fra de noe mer.Og selvkritikk tar de aldri

Svar fra Teknikproffset
Jeg bestilte et produkt d. 3. Juli og produktet er d. 14 juli stadig ikke sendt videre fra leverandøren. Utrolig skidt at ventetiden kan være så lang. Som det ikke var nok, fortalte virksomheden at de endnu ikke ved hvornår de kan sende produktet videre til min adresse.
De sidste 4 i ordrenummer

Svar fra Teknikproffset
Styr unna! Jeg kjøpte en Sangean MMR88 radio for å ha i beredskapslageret mitt slik DSB anbefaler. Da jeg mottok den fant jeg ut at dette var en versjon uten DAB, og den fungerer derfor ikke i Norge. Det er selvfølgelig mulig å se dette ved å lese på spesifikasjonene, men lett å ikke få med seg. Den ser så og si lik ut som samme radio med DAB som selges hos Clas Ohlson. Videre er prisen nesten lik. Som kunde går jeg også ut i fra at det jeg har sett på som en seriøs nettside ikke selger ubrukelige produkter. Det er åpenbart at kunder som kjøper dette produktet stort sett kjøper det for å ha i beredskapslageret sitt. Det er useriøst å selge en radio som skal brukes i krisesituasjoner som ikke funker. Hverken Teknikproffset eller CDON svarer på hvorfor de likevel selger produktet. Teknikproffset hevder også at DAB "ikke vil fungere i krig", selv om det står spesifisert på DSB sin beredskapsliste. Jeg synes det er kritikkverdig og lureri å selge produkter som ikke fungerer.

Svar fra Teknikproffset
Kjøpte tre flasker til kullsyremaskin på salg, med Expiration date December 2025. Mottok flasker med utløpsdato des. 2024. Kundeservice skrev at jeg hadde lest feil men jeg hadde tom. tatt en screenshot av det fordi jeg sendte tips til en venninne om det. Jeg spurte om de kunne sende meg nye flasker, men de mente at jeg bare måtte sende de tilbake om jeg ikke var fornøyd.

Svar fra Teknikproffset
Ikke kjøpe ting fra disse leverandør. De vil la dere betale frakt for retur. De sa at jeg må betale 150 nok for retur av pakke som jeg ikke hentet. Jeg kjopte ting gjenom cdon.no og leverandør er teknikkproffset.se. Jeg fikk stress fra dem. De vet på forhånd at hvis pakke er ikke sendt til henteplass som er nærmeste vil jeg ikke hente det.

God kundeservice
Kjøpte 8 stk. Nedis grillstartere til et spesialprosjekt. Alle fungerte som forventet og kvaliteten er ok. Sendte forespørsel til kundeservice angående leveringstid og de svarte etter en time - bra! OBS: Varene blir sendt fra teknikproffset i Sverige så det lønner seg å kalkulere med noen dager frakttid.

Svar fra Teknikproffset
Ved bestilling av Samsung Galaxy Buds 2 Pro SM-R510N på 16.01.24 anslo Teknikproffset på sine nettsider 1-3 dagers leveringstid. Etter 7 dager uten noen leveranse eller oppdatering tok jeg kontakt for å etterspørre varen. Svaret 8 dager etter bestilling er at varen "är lite försenad från vår leverantör och beräknas att vara hos oss i slutet på denna vecka och kan då skickas." Dersom det stemmer vil det si utsending av varen ca 10 dager etter bestilling. Jeg venter spent. Pr. i dag anslås "Leveringstid: 4-7 arbeidsdager" for den varen på nettsiden.
NB: Ordrebekreftelse kommer fra kundservice (uten e) @teknikproffset.no, og ingen annen adresse oppgis i korrespondanse. Den er imidlertid ikke i bruk, og sender feilmeldinger. Skal du ta kontakt er den korrekte adressen kundeservice (med e i "kundeservice".) @teknikproffset.no. Når bedriften svarer nedenfor at man skal skrive til den svenske adressen (.se), bidrar det til ytterligere forvirring, ikke oppklaring.

Svar fra Teknikproffset
Jeg hadde bestemt meg for å skifte mitt kjøkken bestikk. Å fant på teknikkerproffen, et bestikksett på 16 deler, til en bra tilbuds pris. 369kr pr. sett. Så jeg bestilte 2 sett. Å kastet mitt gamle, for å gi plass til det nye. Jeg var veldig fornøyd med utseende når jeg mottok det! Men, i festet mellom skaft å spisedelen ? Merket jeg at de var litt «vaklete».. å ved første gang det ble brukt? Så etter en bit i munnen? satt jeg med gaflene fremdeles der, mens håndtaket var i hånda mi! Å etter 1 uke? Var 80% av begge settene, brukket/løsnet i festet til håndtaket! Jeg skrev Mail for å informere selger.. å svar kom raskt, med en mulig løsning! Avslag på 30%? Nei, nei, nei! Å når jeg forklarte tilbake hva jeg mente var riktig løsning? (100% pengene tilbake, uten å returnere) Så var de enige, å fikk tilbakebet kjøpet veldig fort ! Så kundeservice er jeg veldig fornøyd med! 5 ⭐️ Men selveste bestikket er ikke verdt 1⭐️ engang!

Svar fra Teknikproffset
Useriøs aktør. Følger ikke opp reklamasjoner og avviser disse før produktet blir sendt i retur. Forholder seg ikke til norsk forbrukkjøpslov. Styr unna...

Svar fra Teknikproffset
Utrolig dårlig service og dårlig orientering og misvisende bilder og info om produkter. Kvalitet er ymse og kan gjenspeiles med rimeligere produkter bestilt i hopetall fra land der kostnader for produksjon og kvalitet er lave der bedriften prøver å etterlate seg et godt inntrykk. Anbefaler ingen å handle her og heller gjøre det på sider som ebay/wish da likeverdige produkter kan fås for slikk og ingenting

Svar fra Teknikproffset
Kjøpte smartklokke som ikke er så smart. Viser puls som er alt for høy. Søvndata som er helt hinsidiges. Viser rett tid og noenlunde rett skrittdata.

Bare tull! Null respons på mail og varene kom etter 3 uker. Bare ræl. Styr unna
😡

Svar fra Teknikproffset
Det stog att det skulle vara en Apple ligthningkabel. Men vid leverans såg det ut som en kopia i plastpåse istället för en originalask.

Svar fra Teknikproffset
Utrolig useriøs bedrift! Kjøpte en lommelerke der til jul. Etter rengjøring fylte jeg på Chivas Regal 18, og etter noen få dager smakte det ikke riktig, så jeg helte ut innholdet i et glass. Da var det gråsvart! Ikke gøy å kaste 18 år gammel whiskey, men bedre enn potensiell forgiftning.
Tok kontakt med kundeservice via mail, og har ikke hørt ett eneste ord fra de på over 3 uker! Ikke et svar engang! Denne bedriften har med andre ord ingen kundeservice overhodet, så det er nok lurt å styre unna. Jeg kommer ikke til å legge igjen en krone noen gang hos de igjen!
Svar til svar: Jeg tok kontakt med deres kundeservice, og etter 4 uker har jeg enda ikke fått svar. Så hva skulle poenget med å "ta kontakt" igjen være? Dere svarer ikke!

Svar fra Teknikproffset
Har bestilt et barnenettbrett til sønnen min på 6 år. På websiden stod det 'leveringstid 2-4 dager'. Nå etter nesten en uke fikk jeg beskjed om at de er klar til å sende bestillingen. Unnskyld meg men det er for dårlig. Ikke skriv 2-4 dager når det i virkelighet tar en uke før dere i det hele tatt sender pakken.