SpareBank 1 Anmeldelser

1,3

Helst elendig1 IKKE BLI BEDRIFTSKUNDE HOS SPAREBANK 1. vurderer du å bli bedriftskunde, snu deg og velg noen andre. LOVER du kommer til å angre hvis du velger Sparebank 1. Ekstremt dårlig kundeservic... Vis mer

Prøvde å opprette bedriftskonto med Sparebank1, fylte ut skjemaet riktig, men får likevel avslag på søknaden. Som en nyetablert bedrift er vi ekstremt avhengig av en driftskonto, noe sparebank1 ik... Vis mer

En bank som jeg aldri ville anbefalt noen! Svært dårlig kundebehandling. Dem truet meg med å avvikle kundeforholdet mitt pgv (hvitvaskingsloven). Jeg hadde søkt boliglån, og etter det ville de ha... Vis mer

Værste kundeservicen jeg har vært borti, behandlet meg og familien min svært svært svært svært dårlig. Er usikker på om de ansatte har hørt om konseptet «kundeservice før» mcdonalds leverer bedre kund... Vis mer

1. Bank

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

SpareBank 1 is a Norwegian alliance and brand name for a group of savings banks.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

58 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, fikk også beskjed om at vi skulle få huslån videre hos dem. Fikk ikke det og endte med å bytte bank, for så å bli ringt opp av sparebanken1 som ikke forsto hvorfor vi hadde bytta bank når di ville gi oss lån. Forklarte dem situasjon og di synes det var kjempe rart at vi hadde fått nei til videre lån. Fikk så igjen beskjed om at vi skulle få lån neste gang vi skal kjøpe ny bolig. Kommer ikke til å gå til sparebanken 1 igjen. Mye rot og tull. På toppen av alt så avsluttet di min bankid og kundeforhold hos dem. Helt utrolig

8. februar 2023

støtter ikke ApplePay

støtter ikke ApplePay pga Vips, og jeg mener dette er veldig dårlig behandling av kunder vi som kunder burde få bestemme selv hvilken betalingsløsninger vi ønsker og bruke, jeg vet at det er en del kunder som bytter bank for og få bruke apple pay, jeg skjønner ikke problemet det er overhode ikke vanskelig for sparebank 1 og aktivere det, de hadde fått mere fornøyde kunder (SOM FÅR BESTEMME SELV HVILKE BETALINGSTJENESTE DE ØNSKER OG BRUKE)

16. januar 2023

SMN ser på kundene som kriminelle og…

SMN ser på kundene som kriminelle og tar regjeringens hvitvaskingslov ALT for langt, og ser på samtlige kunder som kriminelle inntill motsatt er bevist.

Dette er heller ikke banken for deg som driver bedrift av noe slag eller har private utlegg for bedriften din.

De sperret kontoen min på bakgrunn av at jeg har lagt ut penger for mitt eget enkeltmannsforetak, (hvordan eller skal jeg kunne betale for varer??), og kom med en idiotisk grunn om at privat og bedriftsøkonomi ikke må blandes. For det første er det rent pisspreik, for det andre så gav de INGEN advarsler før de stengte, ikke ringte de heller annet enn å legge inn en melding på nettbanken hvor jeg og også min kone har måttet bruke svært mange timer for å bevise vår uskyld og bevise hvem vi betaler til og hvorfor, opp og ned i det store og mente.

Som om ikke banken har bedre kontroll på bankoverføringene enn vi har?

SMN er ikke banken hverken for bedrifter eller ærlige folk iallefall, kundebehandling er grusom og du blir sett på som en uviktig "dritt".

10. januar 2023

Veldig dårlig kundeservice og ellers…

Veldig dårlig kundeservice og ellers lite konkurransedyktige på det meste, en bank som ikke vil ha kunder med penger-verdier bare de som har lån ? Bruker både banken og eiendomsmegler 1 som er en del av samme konsern minst mulig. De i banken duger kanskje til å vaske gulvet mitt ?

11. oktober 2022

Kom og bli besjylt og få dårlig service hos Gol.

Aldrig før har jeg følt meg mere som krimminell. Sur forferdelig dame i sparebank 1 i Gol. Fra første setning beskjylte hun meg for qt både lyve og jeg vet ikke hva. Bare fordi jeg ikke har fuldtidsjobb men deltid. Da var hun allerede avvisende for å hjelpe med start av konto. Etter vert begynte hun nesten å ryste av raseri som om hun var sur på meg da jeg fortalte at jeg ikke har fast jobb og kan ikke se hvorfor hun ville avvise meg pga det.. hvis du vil ha en ordentlig dårlig service og føles som en hvitvasker for en dag. Så kom til sparebank 1 i gol. Alt jeg ville var å få konto men hun avviste meg med en gang og begynte på totalt sjuke personlige spørgsmål og til sist bare sa det bekymrer henne jeg ikke hadde fast jobb. Wow. Hun burde få nogen kurs i service og temperament kontroll. Har det helt dårlig nå selv 1 time etter pga opførsel av denne dama.

22. november 2022

Diskriminering av funksjonshemma kunde

Har vært kunde hos Sparebank1 Helgeland i 15 år. Jeg fikk ingen varsel om at min ordinære bankid løp ut. Etter gjentatte henvendelser til kundeservice fikk endelig beskjed om at den var utløpt.
Og at jeg måtte innom fysisk filial for å legitimere meg med pass, for å gjennopprette denne. Dette er ikke en mulighet, da jeg bor i distriktsnorge med store avstander, og er husbundet pga alvorlig langvarig kronisk sykdom. Jeg prøvde å foreslå flere alternativer for å imøtekomme dette kravet, og etterlyste en teknisk løsning som alternativ, siden jeg fortsatt har bankid på mobil og biometri. Sendte bildet av passet i nettbanken etter å ha logga inn med bankid på mobil. Det var ikke nok. Klagde til banken og ba om tilrettelegging opp mot handicap, henviste til lovdata om krav til universell utforming og tilrettelegging, men fikk blankt avslag. Fikk i tillegg beskjed om at jeg ikke hadde noen grunn til å være sint, og det var ingen menneskerett å ha bankid.

Sbanken gir ut bankid mot at man legitimerer seg via post i butikk, som er 300 meter hjemmefra, så nå blir det bankbytte.

EKSTREMT UFINT HÅNDTERT, SÅ STYR UNNA!!!

10. november 2022

For å få bankid på mobil

For å få bankid på mobil, må du møte opp fysisk i banken med pass. De fleste filialene stenger kl 15.00. Skal du forresten møte opp og få fikset bankid må du ha "avtale" . Har du ikke dette, kommer du ikke inn i banken. En vakt sier at du ikke slipper inn uten avtale.. Viser til et tlf nr på døra du kan ringe.. Og der tar det selvfølgelig år og dag før du får svar, og når du først får svar, får du denne "avtalen" flere dager senere. Ehh, hva ER dette?? Lever vi på 80-tallet igjen? Dummeste og minst kundevennlige opplegget jeg har vært borti. Styr unna! Virkelig!

7. oktober 2022

Billigare bilforsikring, men elendig kundeservice

Billigare bilforsikring for meg der, men når eg trengte hjelp med noe så er dette den verste kundeservicen eg noen gang har fått. Når eg seie noke so er det den personen på hin enden som veit best og har rett og går ikkje and å snakke med dei i det heiletatt.

19. september 2022

Svindlere,har ikke brukt dem siden mai…

Svindlere,har ikke brukt dem siden mai 2015,da de tappet kontoen min for et sekssifret beløp og gjorde så det ble minus, de tok også to hele månedslønner. Logget inn en dag og det stod minus. Jeg hadde ikke brukt pengene. Sperret kortet og gjorde alt riktig. Anmeldte også. Nå mener de at jeg skylder dem de 42000 som de gjorde til minus, ikke nok med det:jeg har fått betalingsoppfordring på over en million fra mohdi på vegne av banken som de er i allianse med, og namsmannen har trukket meg i 7 år og gjelden går bare oppover! Mohdi hadde oppgitt en email adresse som ikke virket, så da fikk jeg ikke bestridt kravet heller. Svindlere og samarbeidspartnere. Denne dritt banken har tappet min mor for 5-6000 hver måned i et år, kanskje enda lenger.

5. september 2022

Dessverre er veldig skuffet

Dessverre er veldig skuffet. Etter mange års kunde er på tide å flytte til aan bank. Aldri var så forbanna når det gjelder åpne konto for barn. Det er ikke hjelpsomme i det hele tatt. Hvis jeg har ikke ringt så aldri fått noe svar.Det kan ta flere måneder. Dessverre styrrrrr unna, ikke bank for barn

1. september 2022

ELENDIG kundeservice

ELENDIG kundeservice. starta en dialog for over 1 måned siden om å flytte over lånet. De lover og lover, men de glemmer kundene sine. ringer og ringer og blir satt over til en rådgiver som aldri tar opp tlf. styr unna! venter fortsatt på svar.
rett og slett elendig!

9. august 2022

Norges verste bank!

Norges verste bank!
Jeg har vært kunde i 8 år. OG jeg angrer! Jeg har søkt om boliglån og de sa at man må være norsk for å få det! Det burde være ulovlig. Jeg bytter til en annen bank. hvis du fortsatt er kunde, skal du også angre på det, på et tidspunkt som jeg gjør.

13. juli 2022

" Forsikringen hjelper ikke til med noe, å slik er det" sier SOS Fremtind/ Sparebank 1

Kort fortalt ble frastjålet lommebok og mobil. Anmeldte det til politiet i DK. Ingen penger, ingen kort, ingen mobil. Politiet i Hjørring ga meg penger av sin private lommebok, ringte dette forferdelig selskapet i 1,5 time fra sine private telefoner. Til slutt ble svaret at Forsikringsselskapet hadde tatt helg, å ba meg evt sove I bilen, på gaten. Pga dansk politi kom jeg videre, pga Circle K fikk jeg mat på fredag. De siste døgn pga helg har jeg vært uten mat.
En dansk representant ba meg etter ny kontakt nå, å banke på nærmeste hotelldør/ naborom å be dem låne meg penger. Men selv forsikringsselskapet representant forsto det ble vansklig. Problemet for tiden er jo at ingen banker har kontanter, og uten kort, bank id pga at telefon er borte, er det umulig å få ut penger. Hun henviste til at pårørende er forpliktet til å hjelpe en, spesielt barnebarn. At barnebarn er under 7 år spiller ingen rolle for Sparebank 1.
Så jeg avsluttet samtalen gråtende med spørsmål om jeg skulle selge bilen for å komme videre.
Svaret var : Ja det må du da godt, vi kan ikke hjelpe deg, reiseforsikring gjelder kun når man er syk eller skadet, farvel" Og jeg er i DK, så på en eller annen måte løser det seg, hyggelige mennesker, kjent språk, og ikke så langt til Norge. Jeg er mer enn takknemlig for at jeg ikke befinner meg i ett av de mer kjente, rimelige ferieland, hvor både språk og skriftspråk er ukjent, politiet ikke helt til å stole på, veien hjem må gå mellom passkontrollen og fly, og alt annet de fleste kjenner til fra Div mer sørlige strøk.
Absolutt alle mine forbindelser med Fremtind, Sparebank 1, og hva enn annet som ligger innunder denne paraplyen, vil bli avsluttet med en gang det er mulig. Grunnen til at jeg ikke gjør det nå, på nett, er manglen på Bank id pga mangel på telefon, kun dansk kontantkort. Og wifi på hotellet.
Men det kunne vært verre. Hadde hele familien vært på tur, ville jo heller ingen " hjemme" kunnet hjelpe, kostnadene hadde blitt uoverstiglige, og hvordan skal en klare å håndtere små barn og større som ikke får mat, drikke, bleier, tak over hodet mm fordi som det står i overskriften.
" Vi kan ikke overføre, gi ut akutte penger, via noen bank, ei heller mat eller noe slikt.
Ring tilbake om du trenger legehjelp". Det var akkurat like før den danske representanten skrek; " Har du forstått det nu".

3. juli 2022

Dem har alltid driftsproblemer.

Dem har alltid driftsproblemer.
Utrolig irriterende når man plutselig må sjekke kontoen også fungerer det ikke, å det skjer ganske ofte!

Vurderer å bytte bank.

26. april 2022

Er kunder en belastning?

Kunder må være no' hærk !
Når en i løpet av dagen prøver å ringe banken 2 ganger, senest 17.30. En svarer forteller meg at det er registrert at jeg har ringt tidligere. Det finnes ingen tilbakering, men jeg blir hvert minutt fortalt at jeg ikke er glemt,og takket for at jeg venter. Ikke såpass som en antydning om ventetid er å få.
30 min + 20 min får det smått til å koke over.
Kundeservice?
Vel, det er en grunn til at jeg bare har 63 øre på konto.
Ja, kunder er nok no' hærk !

19. april 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis