SpareBank 1 Anmeldelser

1,3

Helst elendig1 IKKE BLI BEDRIFTSKUNDE HOS SPAREBANK 1. vurderer du å bli bedriftskunde, snu deg og velg noen andre. LOVER du kommer til å angre hvis du velger Sparebank 1. Ekstremt dårlig kundeservic... Vis mer

Prøvde å opprette bedriftskonto med Sparebank1, fylte ut skjemaet riktig, men får likevel avslag på søknaden. Som en nyetablert bedrift er vi ekstremt avhengig av en driftskonto, noe sparebank1 ik... Vis mer

En bank som jeg aldri ville anbefalt noen! Svært dårlig kundebehandling. Dem truet meg med å avvikle kundeforholdet mitt pgv (hvitvaskingsloven). Jeg hadde søkt boliglån, og etter det ville de ha... Vis mer

Værste kundeservicen jeg har vært borti, behandlet meg og familien min svært svært svært svært dårlig. Er usikker på om de ansatte har hørt om konseptet «kundeservice før» mcdonalds leverer bedre kund... Vis mer

1. Bank

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

SpareBank 1 is a Norwegian alliance and brand name for a group of savings banks.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

58 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fortjener ikke 1 stjerne

Kunne jeg gitt mindre enn 1 stjerne hadde jeg gjort det. Sinnsykt dårlig kundeservice.

I ett tilfelle ble vi nødt til å ta kontakt direkte med konsernsjefen for å få hjelp i en sak kundeservice ikke ville hjelpe oss med. Da ble det fart i sakene plutselig.

17. oktober 2023

Veldig dårlig erfaring med kontakt med…

Veldig dårlig erfaring med kontakt med de, har en kunde rådgiver som driter i å kontakte meg etter å ha chattet med deres kundeservice. Dette skjer bortimot hver gang jeg prøver å få tak i de. Har altfor høy rente hos de pr dags dato og purret flere ganger på å få den ned på ett fornuftig nivå. Hver gang må jeg via chatten deres for å be kunde rådgiver kontakte meg og hver gang driter han i å gjøre det, værste banken jeg har vært borti, anbefales ikke

8. september 2023

Jeg bytter bank

Jeg bytter bank. Har betalt mitt lån presist hver måned nå i to år. Aldri bedt om utsettelse av lån. Når jeg nå har kommet i en svært vanskelig situasjon, hvor jeg går på AAP og får skattesmell høyere enn den månedlige inntekten,er banke ikke samarbeidsvillig. Ber om kun en måned betalingsfri, men får nei siden jeg skal bruke pengene på betaling av restskatt. EN FORBANNA MÅNED!!
Men betalingsfri måned for å dra på ferie gir banken.
Tragisk bank!!!

14. september 2023

Helt grei bank (SMN)

Er kunde hos sparebak 1 SMN og synes det går ganske greit. nettbank og app er meget brukervennlig og innskuddsrenten er noe høyere enn de store bankene (nordea og dnb). synd at renten ikke er høy nok til at jeg har sparepengene mine hos dem. Kundeserrvicen til SMN er derimot helt upåklagelig. å ha chat åpen frem til midnatt her jeg hatt bruk for en del ganger, hvor de fleste andre banker stenger klokken 16 (Men de aller fleste er jo på jobb/studier til 16 og har ikke mulighet til å ta kontakt før etter 18!)

Kredittkortet derimot er helt fantastisk og har full nytte av det. har hatt kredittkortet siden 2019/2020, men da de begynte med 1% penger tilbake på alt var dette grunnen til at jeg sluttet fullstendig med å bruke bankkort og bruker kredittkort på absolutt alt når jeg har mulighet

29. august 2023

En bank jeg ikke anbefaler

På min Plasseringskonto Pluss i Sparebank 1 SMN innga jeg den nødvendige oppsigelsen på 31 dager for å få utbetalt innestående 27.12.2022. Banken bekreftet oppsigelsen, men anga at at utbetalingen ville finne sted 29.12.2022 (etter 33 dager).
Da jeg ville ha utbetalingen utført i henhold til den kontraktsmessige angitte oppsigelsestiden på 31 dager, kontaktet jeg banken via chat. Kunderådgiveren, Sebastian var uforskammet og ikke til hjelp, men anga til slutt at jeg kunne sende en mail på bankens system når jeg var logget inn dersom jeg ikke var fornøyd.
Dette gjorde jeg og fikk en høflig mail tilbake 6 dager senere hvor banken beklaget misforståelsen og bekreftet at uttaket ville bli gjennomført på den datoen jeg hadde angitt, 27.12.2022.
Ingen utbetaling ankom på min angitte konto 27.12. Først 28.12.2022 ble beløpet validert på min konto, tydeligvis med innbetaling så sent at overføringen først skjedde neste dag.
Sparebank 1 SMN ble i kort tid senere svindlet av en ansatt for flere titalls millioner. Det forbauser meg ikke.

28. desember 2022

Null hjelp og forståelse

Banken hjalp meg aldri, i flere anledninger. De svarer med korte setninger, uten å gi noen særlig forklaringer og uten å anbefale andre veier. Veldig dårlig kundeservice. Kanskje en robot kan svare på en bedre og høflig måte.

28. juni 2023

Over 50 min ventetid…

Over 50 min ventetid på svar når jeg ringte kundeservice. (Sparebank 1 helgeland)

Kunne heller ikke gi meg noe svar på når kontoene mine stenges pga mangelfull legitimasjon.

22. juni 2023

Skulle gjerne ha gitt 0 stjerner

Skulle gjerne ha gitt 0 stjerner! 😠
Helt fullstendig på trynet å sende ut nytt betalingskort først 2.juni når det gamle kortet utløper i juni, som er en måned der svært mange reiser på ferie, og så tar det 10 VIRKEDAGER før det nye kommer. Snakker om steinalderforetak!!!!!!!

6. juni 2023

For å være ærlig

For å være ærlig, fikk investeringen en sterk start, og jeg fikk god fortjeneste. Jeg ga til slutt etter for presset om å investere mer midler. Jeg forsøkte å trekke ut penger noen måneder senere, så jeg prøvde å gjøre det med £.70k og like etter begynte kontoen min å endre seg. Noen dager senere var kontoen min helt tom. Jeg ble helt sjokkert og usikker på hva jeg skulle gjøre. Heldigvis for meg fikk jeg.Oparion.cloud og kort tid etter det fikk jeg tilbake alle pengene mine.

12. mai 2023

Ventetid

Skal man ha tak i kundeservice via telefon er det bare å sette av en hel arbeidsdag, på chat er de strålende men der kan det meste ikke løses.

2. juni 2023

Vi søkte båtlån og her viste det seg at…

Vi søkte båtlån og her viste det seg at denne banken har utrolig lite kunnskap. Veldig påståelig lånerådgiver på finansavdelingen som påsto at båter på 8 meter må være registrert i skipsregisteret. Båten er registrert i småbåtregisteret og en enkel sak å registrere den i skipsregisteret om det er det banken krever. Ikke å anbefale!

1. juni 2023

Rasistisk!

Finansrådgiver Andre M. Kjølseth i Sparebank1 Østlandet brukte 13 arbeidsdager, 20 dager f.o.m. 6 mai t.o.m 26. mai på å behandle søknaden min til finansieringsbevis. Han unngikk også å svare på epostene, og jeg vil tenkt meg om før du søker i denne banken, og hvilke krav du bør stille til rådgiveren før du søker.

I mellom 6. mai til 26. mai sendte jeg fire eposter den 10, 16, 19 og 24. mai som jeg aldri fikk noe svar på. Her rapporterte jeg nødvendig informasjon, og dokumentert også økonomisk vekst i bedriften jeg er ansatt i. Jeg klagde og etterspurte flere ganger på at det har gått lang tid, men fikk aldri svar på epostene.

Jeg måtte selv ringe rådgiveren flere ganger for å høre om han jobbet med søknaden. Han tok opp telefonen, men det var alltid veldig vage svar og annet som måtte prioriteres. Det visste seg i telefonsamtalen den 25. at han ikke hadde åpnet eller orientert seg om mailene eller vedleggene, siden han klarte ikke engang å finne dem og etterspurte noe han allerede hadde bedt om tidligere og fått på mail. Da hadde da gått 19 dager med helg siden søknaden var sendt.

Ved hver telefonsamtale var det bare men ditt og datt, skepsis og unnasluntring. Jeg fikk aldri noe konkret svar og hørte bare at han skal "se på det" og "høre med banksjefen" om de "får til dette". Har aldri opplevd lignende diplomatisk unngåelse fra en bankansatt som latet som han gjorde jobben sin.

Som om det ikke var nok: da jeg nevnte jeg hadde 40k NOK i USD som jeg skal sette inn på eksisterende kapital, begynner han å le av meg og stiller spørsmål. Han var mer opptatt og skeptisk til hvor valutaen kom fra enn faktisk å tenke at han har ikke gjort jobben sin på 19 dager. Jeg har rimelig grunn å tro at rådgiverens behandling er dømmende basert på min bakgrunn og arbeidssted. Så tenker jeg også hva slags mennesker er det som representere Sparebank1 som ler av deg?, unngår deg og aldri svarer på e-post?

På slutten av dagen 26. mai før pinse står søknaden som ubehandlet i nettbanken min i Sparebank1, og jeg får en e-post med halv setning som sier at søknaden er behandlet;

"Søknaden din er nå ferdigbehandlet, og vi beklager at vi ikke kan imøtekomme den. Dette etter en helhetsvurdering"

Rådgiver Andre M. K, har ikke engang anstendighet å gi en begrunnet avslag. Vil anbefale å holde unna Sparebank1, og vil anbefale DNB og Obos hvor du møter mennesker som ser og hører deg, som ikke finner på unnskyldninger, ikke ler av deg eller behandler deg dårlig pga. bakgrunn eller arbeidsplass.

Sparebank1 burde ta seg en vernerunde, før aksjonærene forlater selskapet!

26. mai 2023

Katastrofalt dårlig

Katastrofalt dårlig! Helt uvirkelig at dette er reality. I 2 måneder har jeg prøvd å åpne vanlig konto hos dem i SR Østlandet og 6-7 forskjellige personer har vært involvert og til slutt sender de papirere til Hamar (jeg bor i Oslo) Hvorfor har jeg ikke gått til annen bank? Ikke det fordi først var det vente tid 2 uker så papirene ble mistet så ble lovet en uke til og en uke til etc. Det ser ut at folk som jobber der er ikke egnet for dette i det hele tatt!

26. mai 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis