SpareBank 1 Anmeldelser

1,3

Helst elendig1 IKKE BLI BEDRIFTSKUNDE HOS SPAREBANK 1. vurderer du å bli bedriftskunde, snu deg og velg noen andre. LOVER du kommer til å angre hvis du velger Sparebank 1. Ekstremt dårlig kundeservic... Vis mer

Prøvde å opprette bedriftskonto med Sparebank1, fylte ut skjemaet riktig, men får likevel avslag på søknaden. Som en nyetablert bedrift er vi ekstremt avhengig av en driftskonto, noe sparebank1 ik... Vis mer

En bank som jeg aldri ville anbefalt noen! Svært dårlig kundebehandling. Dem truet meg med å avvikle kundeforholdet mitt pgv (hvitvaskingsloven). Jeg hadde søkt boliglån, og etter det ville de ha... Vis mer

Værste kundeservicen jeg har vært borti, behandlet meg og familien min svært svært svært svært dårlig. Er usikker på om de ansatte har hørt om konseptet «kundeservice før» mcdonalds leverer bedre kund... Vis mer

1. Bank

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

SpareBank 1 is a Norwegian alliance and brand name for a group of savings banks.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

58 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

ELENDIG service

Banken minner meg litt om DNB. Service er på bunnivå og de tar unødvendig mye betalt, inkludert høye renter på lån og uttaksbegrensninger på sparekonto.

4. april 2024

Bestilte nettmøte ifm. bankbytte, men ble blankt avvist..

Jeg tok kontakt med Sparebank1 Østlandet via hjemmesiden deres, for å bestille et møte med en kunderådgiver.
Årsaken var at jeg vurderte å bytte bank, og lurte på om de kunne gi meg gode betingelser på boliglån.
På hjemmesiden la jeg inn kontaktinfo og når jeg ønsket at nettmøtet skulle finne sted.
To dager senere mottar jeg en mail, med denne teksten;

"Hei og takk for din henvendelse.
På nettsidene våre kan du lese om de ulike spareproduktene vi tilbyr og vilkår på disse.
Har du ytterligere spørsmål må du gjerne ringe oss på 915 07040 og velg sparing."

- Hvorfor i alle dager har de en tjeneste med åpning for å booke nettmøter/tlf. møter med bankrådgiver, når de ikke ønsker å følge opp?
- Og hvordan kan det ha seg at de er så lite interesserte i å erverve nye bankkunder?
Elendig kundebehandling.!

10. mai 2024

Sparebank 1 Midtbyen

Sparebank 1 Midtbyen. Byttet bank fra Danske bank for mamma pga at DB ikke skal ha småkunder mere. Har aldri opplevd maken til rot og feilinformasjon, noe som har ført til flere besøk i banken, med opp til 2 timer venting og flere timer i venting via telefon for å snakke med en saksbehandlere pga av feilinformasjon. Angrer virkelig på valget av bank.
Må legge inn dato for hendelsen, men her er det ikke snakk om en hendelse, men mange.

6. februar 2024

Sparebank 1 Helgeland

Sparebank 1 Helgeland! Først chat robot- så rådgiver på chat- så telefonsamtale med rådgiver i banken med 15 minutter venting før kontakt- også oppmøte i banken med 1 1/2 times venting med 1 kunderådgiver i skranken- for å få ny avtale om BankID. Håpløs dårlig kundeservice!!!

2. mai 2024

Sparebank1 Østlandet like ille som DnB?

Å få satt inn pengene fra sparegrisen til junior var ikke bare enkelt. Prøvde DnB Drammen , men der må du ha DnB kort for å sette inn mynter. (jeg har konto, men ikke kort) Sjekket derfor Sparebank1, Østlandet. Nærmeste var Sandvika 15-20 minutter unna. Møter opp i lokalet, men det var stengt for andre enn de med avtale. Altså, du MÅ avtale tid for å få lov til å sette inn penger. Tenkte at dette var for dumt, så jeg ringte nummeret som ble oppgitt på døren og fikk bekreftet idiotiet. Hun kunne selvfølgelig ikke hjelpe, så da måtte jeg bestille time og dra tilbake når det behaget banken å åpne portene. Servicenivået i Norge er under enhver kritikk.

2. mai 2024

Ubehagelig kundebehandler

Jeg reiste til deres lokaler på Hamar for å få Bank-ID, da jeg har byttet bank. Den ansatte hos dere klarte ikke å skanne passet mitt, som forøvrig var skannet et annet sted uten problem én uke i forveien. Han sa derfor at det ikke var mulig for han å gi meg Bank-id fordi det var noe galt med mitt pass. Jeg følte meg veldig trygg på at det ikke var noe galt med passet, da dette aldri har vært en utfordring tidligere. Den ansatte beklager på ingen måte, og da jeg forklarer at jeg per i dag står uten bank-id er det null forståelse eller service for å løse dette. Den beste løsningen denne ansatte har er at jeg må bestille et nytt pass, eller reise i en annen bank. Jeg har da i utgangspunktet ventet to uker på å få en time i banken, har tatt meg fri fra jobb og kjørt én time for å komme meg til banken. Etter mye diskusjon sier denne ansatte omsider at han kan ringe en annen bank. Jeg blir da kastet ut av banklokalet og døren blir låst mens vedkommende snakker med den andre banken (dette var i og for seg ganske ubehagelig)… jeg kjører til den andre banken, og der går det an å skanne passet med en gang! Det var altså deres tekniske utstyr det var noe galt med, ikke mitt pass. Alternativt brukerfeil, men den ansatte var ikke interessert i at noen av de andre kollegaene hans skulle prøve heller. Det ble tydelig for meg at hvis dere ikke klarte å skanne passet mitt var det ene og alene mitt problem. Og mens jeg diskuterer dette, så sitter en av kollegaene til den kalde, lite serviceinnstilte kundebehandleren og skuler på meg. Det blir for enkelt for dere å skylde på meg og mitt pass her, og når dere i tillegg er null imøtekommende og behandler meg på denne måten, da har det gått langt over hva som er akseptabelt..

Sendte inn formell klage 19. april, men 9. juni har dere fremdeles ikke svart på denne.

19. april 2024

God nettbank og app

Flyttet ut av Sbanken og inn i Sparebank1. Ble veldig positivt overasket over både app og nettbank. Enkel i bruk, veldig oversiktlig med smarte funksjoner. Som tidligere kunde i Sbanken er jeg vant med selvbetjening, og har enda ikke møtt på noen problemer eller produkter/funksjoner som krever kontakt med kundeservice. Bankkortet kom etter bare noen få dager og var enkelt å aktivere. Enn så lenge ingen ting å klage på.

15. april 2024

Tilbakeholder penger

Solgte et kjøretøy til en person med lån hos sparebank1. Ringte dem for å dobbeltsjekke at personen hadde lånebevis og hvordan personen evt kunne avbestille lånet for å svindle meg. De garanterte meg at systemet deres var sikkert og at jeg ville få pengene mine. Jeg gjorde som de sa og sendte over salgskontrakt og overførte kjøretøy i kjøpers navn.
Etter noen dager tok jeg kontakt med banken der kjøper har lån og spurte hvor pengene blir av. De sier da at sykkelen har blitt avregistrert av nye eier og de kan derfor ikke innvilge lånet på motorsykkelen og overføre noe penger til meg.
De lovte meg at dette var 100% sikker løsning, men likevel er det så lett som å avregistrere motorsykkelen også ser aldri selger penga sine noen gang igjen.

Anbefaler ingen denne banken, spessiellt med den forferdelige kundeservicen. Ingen som ønsker å hjelpe meg med å
Få pengene mine tilbake.

23. mars 2024

Vil ikke banken ha kunder tro

Vil ikke banken ha kunder tro? Min sønn skulle opprette konto for første gang i Sparebank1 i Fredrikstad, og vi møtte opp for å legitimere oss, men ble sendt hjem for ordne det på nettet, også skulle vi komme seinere i prosessen og legitimere oss. Men på nett var det ingen opsjon for nye kunder Bare de med D-nummer (utlendinger) og de med bank ID. Men for å få Bank ID må man altså ha en bank-konto og omvendt. I dag prøvde vi å ringe dem, og ble satt over til et sted ingen tok telefonen etter en masse valg og tasting. Jeg lurer jo veldig på om de egentlig er intressert i få nye kunder? Iallefall ikke de som skal ha konto for første gang? Men det fine er jo at det er flere banker å velge mellom. Vi gir rett og slett opp Sparebank1.

21. februar 2024

Sparebank1 nord Norge er bra

Sparebank1 nord Norge er bra, men dette er en anmeldelse av bankens praksis.

I fjor tok jeg ut kontanter for å spare da jeg har ptsd og kontanter for meg er enklere å ha kontroll over.

Nå viser det seg at om jeg setter inn pengene igjen kan jeg bli markert og sett på som terrorist eller ulovlig aktivitet.

Ikke klarer Norge å behandle oss med ptsd, men de skal jakte på oss også når det er allmennkjent at kontanter er enklere for oss med ptsd. Jeg er oppriktig lei meg og på gråten!

Norge er virkelig lille nord korea i Europa!

1. februar 2024

"Behandlingstid" ved avslutning av konto

Jeg opprettet en fastrentekonto for 12 mnd og plasserte en god pengesum der. Alt ble ordnet via bankens nettbank. Når de 12 månedene var omme ble rentene overtført kontoen, men jeg fant ingen måte å få tatt ut/ overført pengene via nettbanken. Tilbakemeldingen fra kundesenteret i banken var litt overraskende: De har en "behandlingstid" på 7-10 virkedager før jeg får tilgang til pengene mine! Jeg har hatt fastrenteavtaler i mange banker, men dette er den eneste banken jeg har opplevd å måtte vente mange dager på å få ut pengene mine etterpå..... Mulig dette står "med liten skrift" i avtalen jeg inngikk, men det er uansett noe å ta med i betraktningen når bankenes tilbud skal sammenlignes....

24. januar 2024

Ugyldig oppsigelse

I april 2023 skulle jeg bytte bank. Jeg dro til Sparebank 1 i Porsgrunn. Der prøvde den i skranken å overprøve den avtalen som jeg gjorde med andre der og jeg leverte en saftig klage på den ansatte. Så gjorde vi noen ting foran skjermen. Jeg sa at jeg måtte få bankkort sendt med internpost og at de måtte gi beskjed når kortet kom til kontoret for henting. Dette fordi Posten har som (u)vane å stjele sensitiv informasjon om meg fremfor å levere. Likevel insisterte de på å sende kortet med Posten som da stjal kortet. Jeg ba dem om å sende et nytt kort og på min bestemte måte, noe som de nektet å gjøre.

Denne uka fikk jeg brev sendt med Posten. I dette brevet påstår banken at relasjonen mellom oss er sagt opp. Klarer banken å skrive et slikt brev og sende til meg, klarer de også å sende et bankkort med internpost. Klarer Posten å levere dette brevet denne uka, skulle de ha klart å levere kortet på en forsvarlig måte i april 2023.

Banken har ignorert samtlige av mine eposter til dem denne uka og vært obsternasig på sosiale medier.

15. januar 2024

Veldig dårlig Engangskodeapp - ex antall henvendelser i romjula

Appen sluttet å fungere og jeg skulle få den opp på nytt. E-postene kommer ikke frem og de skylder på plattformen til hotmail og Gmail. De prøvde å sende til jobbmail, men de kom ikke frem dit heller. De sier at teknikere skal se på det og at de skal ta kontakt. Hører ingen ting. Ved ny henvendelse i dag må jeg få ny kodebrikke og den skal de ha 200 kroner for. Så etter snart 40 år som kunde har jeg nå endelig startet prosessen og skal bytte bank!

27. desember 2023

Hold dere langt unna kjeltringene

Forb...idi*** har ikke slettet/ gitt riktige opplysninger for at jeg skal få slettet gjelden. Sikkert stått at noen ører, som nå har rentet seg til over 800kr. Ikke har jeg mottatt faktura heller. Lånet skal være oppgjort. Fy f....så påstår dæm at di har sendt faktura også, bullchitt, Sparebank 1 finans midt- Norge as.
Ville ikke gi meg opplysninger om kontonr heller.
KJELTRINGER.
Dette Ble oppdaget ved kreditt vurdering .

24. oktober 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis