En bank som jeg aldri ville anbefalt noen! Svært dårlig kundebehandling. Dem truet meg med å avvikle kundeforholdet mitt pgv (hvitvaskingsloven). Jeg hadde søkt boliglån, og etter det ville de ha... Vis mer
Værste kundeservicen jeg har vært borti, behandlet meg og familien min svært svært svært svært dårlig. Er usikker på om de ansatte har hørt om konseptet «kundeservice før» mcdonalds leverer bedre kund... Vis mer
Hvis du er ute etter en bank som sliter med å vise saldoen din, stenger kontoene dine i flere dager fordi de skal gjøre endringer i systemene sine og bruker flere timer på å gjennomføre straksbetalin... Vis mer
Jeg får ikke betalt regninger med mitt bankkort i nettbanken jeg får heller ikke betalt via vips. Det kommer opp at beløpsgrensen er overskredet selv om at jeg ikke har brukt kortet til betaling på la... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
SpareBank 1 is a Norwegian alliance and brand name for a group of savings banks.
Oslo, Norge
- www.sparebank1.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Køddere
Jeg pleier ikke å skrive recensjoner på nettet, men jeg føler meg pliktig til att advare andre om å bli kunde i Sparebank1. Aldri har jeg blitt så dårlig mottatt som kunde. Jeg får ikke noen hjelp på kontoret, chatten eller via telefon. Dessverre måtte jeg melde meg på denne banken fordi Utleiemeglerne ønsker å opprette depositumskonto på Sparebank1. Når jeg flytter fra leiligheten er det første jeg skal gjøre å melde meg ut av Sparebank1, og sen skal jeg feire friheten min med noen champagne.
Sparebank1 kastet meg ut da jeg vart…
Sparebank1 kastet meg ut da jeg vart svindlet. Får man problem så dolker de deg i ryggen. Meldte meg ut av LO som heller ikke ville bistå med advokat som lovet.
Sparebank1 sitter på penger jeg har i fond, min bank nå har purret 5 ganger ikke en mail engang til svar.
Kundebehandling kan de ikke.
20 år var jeg en god kunde. Hadde problem noen måneder. Drittbank, er dessverre ikke mulig å ikke gi de stjerner.
I tillegg hadde jeg en kundebehandler som gikk gjennom hele kontoen min og så jeg abonerte på muslimkritiske digitalaviser, og dritt for meg kundebehandleren var muslim, og det gjorde sitt :(
Hva har bankansatte med hvilke aviser eller hva man bruker penger på eller kundens meninger?
Og til sparebank1 dere skylder meg fortsatt noen 100 tusen. Hvor blirbde av? Ee så å si umulig å få kontakt med banken når man er blitt kastet ut😡
Vært kunde her siden jeg fikk mitt…
Vært kunde her siden jeg fikk mitt første bankkort, snart 20 år nå, må si jeg har vært fornøyd, men dem siste åra nå så har dem så mye driftsproblemer så nettbanken er jo helt ubrukelig hele tiden.
Om dette forsetter i 2025 også så må jeg bytte bank.
Hva pokker har skjedd med denne banken?!!
Hva pokker har skjedd med denne banken.
Jeg VAR fornøyde kunde i 20+ år ... Nå det siste halvåret (siste halvår av 2024)har banken blitt til en DRITT-bank!!
Sparebank 1 Sør-Norge har brukt over 1 måned på å opprette en Depositumskonto for meg!!! Depositumskontoen er ENNÅ ikke i orden!
Forferdelig kundeservice Hold deg…
Forferdelig kundeservice Hold deg unna!!!!
…Hold dere unna om dere vil ikke havne I store problemer
Anbefaler å holde seg langt unna denne banken. Om du hadde ikke problemer i ditt liv, blir helt sikker at de klarer å skaffe dem for det. Ugunstig og urimelig press på deg som kunde er også noe som de er flinke til. Kjenskap i internasjonale avtaler er de alt for svake for. I hovedsak anbefales ikke
Få ikke utbetalt mitt penger
Siste bank har opprettet en konto og det gikk veldig enkelt og greit. Opptaket att ert er en beløpsgrense per måned som man kan ta ut av konto ov når man vil øke beløpet må man ts kontakt. Det gjorte jeg og fikk beskjed att heg ikke kan gjøre det på forehånd og at jeg må først ha penger på konto, så ringte jeg i dag har bed om økning opp Tim 150000 då fikk jeg svar at hvis jeg vil l øke det må jeg komme innom en kontoret for å legitimere meg. Fint når man jobbe 14 timer om dagen. Så jeg har ikke fått mulighet å komme til mitt eget penger
Jeg skal hente ut alle penger i 3 omganger og ikke bruke dem videre, kan kun varsle for denne banken! Helt umulig
Ingenting positivt å si
Banken nekter meg å abonnere på…
Banken nekter meg å abonnere på Udio.com.
veldig dårlig tjeneste
Sparebank er ikke en bank. De vet ikke hva betyr "bankagaranti".
Lofoten Lights
Claudia
Møkkabank skiftet over til Skagerrak…
Møkkabank skiftet over til Skagerrak Sparebank 😋er vist sånn at vi som ikke er medlem av LO sponser medlemmene
Helt ok nettbank
Helt ok nettbank. Lite nedetid, god brukervennlighet, alltid tilgjengelig support.
Avtalte kundemøte 2 ganger.
Avtalte kundemøte 2 ganger.
Ene gangen gav Ruth på sb1 Østlandet å kansellerte.
Andre gangen bestillte jeg time og rådgiveren min ville ikke legge timen.
Noe hun ikke fortalte om.
Avsluttet kundeforhold
Jeg fikk forskjellige beskjeder fra flere kundebehandlere om mitt problem. Lite svar og forklaring, virket rett og slett som de ikke ønsket å hjelpe sine kunder. Takk for ingenting.
Sparebank 1 østlandet
Hadde ikke brukt sparebank 1 på en stund, måtte midlertidig bytte bank pga mistet kortet på en dnb.
Det trodde jeg skulle være lett men nei de fjerner mulighet for og se pin på nettsiden..Vært sånn i 2 dager nå
Ringer du troller de deg de sier alle har det problemet nå.Særlig...Meget useriøs kundeservice tar ikke kunde på alvor.Lite troverdig bank.Kommer med usannheter 100%.På bakgrunn av sånn useriøs kundeservice hvil jeg ikke anbefalle denne banken til folk.
Drittbank.
Drittbank.
Har ikke kontanter i banken så umulig å få tatt ut kontanter uten bankkort.
Smart, en bank uten penger👍
Bytter bank
Føler Sparebank1 oftere ser på kundene sine som kriminelle og tar regjeringens hvitvaskingslov ALT for langt, det har ikke bare skjedd meg, men andre jeg kjenner som har hatt samme bank. Spør og graver om Vipps, innskudd i butikk og betalinger til utlandet, og mine forbindelser der. Forøvrig bra at de gjør noe mot svart økonomi, men dette er andre gang det skjer. Bytter bank til Luna som eneste bank, så får vi håpe de ikke mistenkeliggjør kundene sine for vanlig livsutfoldelse.
De skal få svarene sine, men det er det siste de får fra meg. Utover det virker jo appene og nettbanken bra, så synd alt dette maset.
Jeg ringte i kveld og den…
Jeg ringte i kveld og den kundekonsulent sa at det fantes ikke kontoen din her.Jeg måtte gjenta 2 ganger kortnummeret på masterkort mitt.Det var merkelig at han sa dette fordi det betyr bare at LO favør Kredittkort fantes ikke på sparebank.Og da jeg måtte være hyggelig selv om jeg var litt irritert allerede og han gjentok dette 2 ganger at dette ikke fantes.Jeg hevet et problem også med han angående utbetaling på kredittkort.Jeg hadde annen penger i annen bank og jeg sendte utbetaling mandag på morgenen på kredittkortet hos sparebank den (mandag)10.juni.2024 men den ble trukket eller kommet inn (tirsdag)11.juni.2024 på sparebank kredittkort.såpass 2 virkedager fra mandag.Jeg synes at det var for tregt når rentene heves veldig fort av sparebank...Skjønte ikke at når fordeler til bankene er det fort men når kundenes fordeler kommer veldig treigt.Ingen bruker teknologi nå for å være tregt.Enten det er gjort med vilje pga kjempe gevinst til bankene uten å tenke at nå er det revolusjonerende tid hvor alt går fort særlig med bank teknologi!!!Dårlig service!!!Vurderer å flytte boliglånet mitt til andre bank nå!!!
Forresten den mannlig kundekonsulent bare lagt på røret etter jeg sa at jeg skal gi tilbakemeldinger...Uten si farvel eller noe..Veldig dårlig service av han..Håper han skal se på denne kommentaren min.Det var ikke noe hyggelig at jeg ventet og plutselig lagt han på meg når han sa selv vent litt.!!!
ELENDIG service
Banken minner meg litt om DNB. Service er på bunnivå og de tar unødvendig mye betalt, inkludert høye renter på lån og uttaksbegrensninger på sparekonto.
Bestilte nettmøte ifm. bankbytte, men ble blankt avvist..
Jeg tok kontakt med Sparebank1 Østlandet via hjemmesiden deres, for å bestille et møte med en kunderådgiver.
Årsaken var at jeg vurderte å bytte bank, og lurte på om de kunne gi meg gode betingelser på boliglån.
På hjemmesiden la jeg inn kontaktinfo og når jeg ønsket at nettmøtet skulle finne sted.
To dager senere mottar jeg en mail, med denne teksten;
"Hei og takk for din henvendelse.
På nettsidene våre kan du lese om de ulike spareproduktene vi tilbyr og vilkår på disse.
Har du ytterligere spørsmål må du gjerne ringe oss på 915 07040 og velg sparing."
- Hvorfor i alle dager har de en tjeneste med åpning for å booke nettmøter/tlf. møter med bankrådgiver, når de ikke ønsker å følge opp?
- Og hvordan kan det ha seg at de er så lite interesserte i å erverve nye bankkunder?
Elendig kundebehandling.!