DNB dårlig service. Har vært hos DNB i nesten 40 år, men nå er det nok. Flytter alt jeg har til en annen bank. Lei av elendig automatisk telefon svarere som etter så mange år ikke har blitt noe bedre... Vis mer

Verst kundeservice noensinne! Verst kundeservice noensinne! Verst kundeservice noensinne! Det viktigste må skrives tre ganger. Har omtrent halvparten av markedet, så de kan være selvtilfredse og sp... Vis mer

Dårlig info på nett, flere bomturer ned til byen. Sendte så inn på nett for å ordne avtale da jeg må ha det for å komme inn. Skulle komme tilbake til meg om kort tid, det er over to uker siden.... Vis mer

1,4

Dårlig

DNB er dårligste bank i Norge

DNB er dårligste bank i Norge. Veldig freke og arrogante ansatte. Kundeservice ubrukelig. Høye låne rente, lave innskudd rente...alt i alt anbefaler IKKE DNB

29. august 2025

Frekk og ubehagelig kundeservice med…

Frekk og ubehagelig kundeservice med arrogant og nedlatende fremtoning.denne person bør gi seg med å jobbe med kundeservicen og aldri snakke mer med folk. Svarer ikke på spørsmål og beskylder kunden med rare karakteristikker og er arrogant..Håper at DNB skal gjøre noe med dette. Frekkeste må man bare lette etter.

22. februar 2025

Elendig kunderservice som holdt på å…

Elendig kunderservice som holdt på å koste meg boligkjøp. Har vært kunde i mange år og kontaktet naturlig nok dnb for finansieringsbevis for kjøp av ny bolig. Fikk hjelp på telefonen da det hastet litt, og fikk bekreftende SMS om hva jeg fikk i lån. Gikk dermed i budrunde dagen etterpå og da megler ringte banken for å bekrefte finansiering fikk megler avslag. Da hadde kunderådgiveren lagt inn et lavere beløp enn avtalt og hva jeg hadde fått beskjed om. Prøvde å ringe rådgiveren siden det hastet veldig, men da fikk jeg bare en halvsur SMS i svar om at hun hadde tatt ferie og at jeg kunne prøve å ringe banken på mandag (dette var en fredag) å høre noen kunne hjelpe meg. Slik fungerer ikke budrunder. Heldigvis trodde megleren på meg og jeg fikk leiligheten. Snakket senere med dnb og alt ble ryddet opp. Jeg skulle bli kontaktet første dag etter sommerferien av hun som var min rådgiver og alt skulle gå i orden. Nå er det straks oktober og jeg har fortsatt ikke hørt et ord. Byttet naturlig nok bank og skal aldri bruke dnb igjen!

18. juli 2024

Verst kundeservice noensinne!

Har omtrent halvparten av markedet, så de kan være selvtilfredse og spesielle med hver lille personlige kunde? Selv om de fikk mange dårlige anmeldelser, har ingenting endret seg...
5 år med denne banken? Det er alt! Jeg bytter bank fra nå av, kommer aldri tilbake, også familien min, vennen min, bedre er å unngå denne banken.

19. september 2024

Jeg liker ikke kundeservicen og hvordan…

Jeg liker ikke kundeservicen og hvordan de behandler kunder generelt. Ikke god erfaring med bankpersonalet. Men jeg er glad jeg fikk godkjent et boliglån, og takket være noen økonomiske tips fra min venn Elan Posh klarte jeg å betale tilbake boliglånet 50 ganger raskere! I banken klarte jeg å få en rimelig avtale for å tilbakebetale den raskere, men det var vanskelig fordi de bare ikke vil hjelpe deg med å få bedre avtaler.. Jeg kan ikke forstå hvorfor..

7. februar 2024

Elendig kundebeh

Elendig kundebeh. Har sendt inn en klage på to av kundebeh. Har aldri opplevd maken til hvor ufine og lite behjelplige de er. Anbef overhode ikke å bli kunde. Jeg bytter helt klart bank

14. april 2024

3 MNOK i fond forduftet

3 MNOK i fond har forsvunnet ifbm overføring av ASK til ny bank. Kun 300 000 bel overført og resten har vært savnet i en måned. Banken svarer ikke på skriftlige henvendelser om de forsvunnende midlene

5. april 2024

Drittbank

De har ødelagt Sbanken som har fungert helt topp i alle år og tvunget seg på med noe man absolutt ikke vil ha!

6. april 2024

International pengetransaksjon

Jeg bor nå mye i utlandet og overfører penger fra DNB i Norge. Jeg forsøkte Wise et internationalt anerkjent pengeoverføringsfirma. Trakk et prøvebeløp på kr 1.000 fra min konto/kort i DNB. Kortet ble umiddelbart sperret. Jeg forstår at dette er en ubehagelig konkurrent. MEN!! Jeg fikk riktignok en tlf for å avklare forholdet. DNB sitt gebyr på utenlandsoverføringer er OK. Det er bankene i utlandet som tar seg tilrette. Særlig i land uten SWISS avtale. Jeg kjenner et tilfelle på overføring av 2.300. Kr 60 gebyr til DNB. Mellombank kr 900. Mottaksbanken kr 110. Mottatt beløp til mottaker kr 1.230. Dette er et ran. I dette tilfellet kunne DNB brukt Bangkok Bank (som er en samarbeidende bank med DNB) direkte og unngått mellombank gebyret. SKJERP DERE!

21. mars 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Lang ventetid uten tilbakering. Irriterende reklame mens du venter. Rydder ikke opp i egne feil. Svarer ikke på skriftlige henvendelser. Dropper å følge opp saker diskutert og lovet muntlig pr telefon og/eller på chat. På tvers av alle bransjer - og ikke bare Bank - langt under pari.

16. mars 2024

DNB dårlig service.

DNB dårlig service.
Har vært hos DNB i nesten 40 år, men nå er det nok. Flytter alt jeg har til en annen bank. Lei av elendig automatisk telefon svarere som etter så mange år ikke har blitt noe bedre. Det tar 10 min før man får snakket med et menneske. Virker som private kunder har mindre status en firmaene. Alt er så vanskelig. Og nå spiste DNB opp SBanken. Dyrt er det også. Snakkes aldri!

14. september 2023

Banken med god service og mobilbank

Som andre bank er DNB en gid bank for meg. Har benyttet DNB til sparekontoer og lign i mange år.
En god mobilbank er også et stort pluss. Så god at jeg etter 2-3 tiår tenker å bytte til kun DNB.
Har alltid vært god service og alt helt topp.

24. januar 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis